Sådan får din blog flere læsere

Som blogger ved jeg, hvor meget det betyder, at der er læsere, der rent faktisk læser det, jeg blogger om. Og jeg kan virkelig blive ovenud lykkelig, hvis min blog har haft flere læsere en dag end nogensinde før. Det fylder virkelig meget i min bevidsthed. For det er jo virkelig rart, at der rent faktisk er nogen, der læser med derude!

Men som nystartet blogger sker det sjældent, at man har ret mange læsere – hvis da overhovedet nogen! Det kan godt være ret frustrerende og demotiverende, men lad mig hurtigt slå fast: du må endelig ikke miste modet! Du skal nok få flere læsere. Men før de ved, at din blog er super god, og at den overhovedet eksisterer, kan de jo ikke forlanges at læse med endnu.

Få skrevet noget indhold

Når du starter en blog op, kan du ikke forvente, at der er en masse, der læser med endnu. Først skal der jo være noget, de kan læse! Så inden du går helt ned over dine læsertal, skal du have lavet en masse gode blogindlæg på din blog – det giver flere læsere. Du kan passende bruge de første par dage som blogger på at lave en masse indhold til din blog. Også før du reklamerer for din nye blog. Du får ikke flere læsere på en blog uden indhold.

Det er en rigtig god idé at brainstorme lidt, før du går i gang med at skrive indhold. Skriv en masse emner ned på et stykke papir, og når du har skrevet tilstrækkeligt mange emner ned, kan du lade det fungere som en liste over blogindlæg, du skal have skrevet. På den måde undgår du, at du går helt død i at skrive indlæg – for du har allerede alle dine idéer skrevet ned! Husk altid at opdatere din liste med idéer til blogindlæg, på den måde er du altid et skridt foran.

Det gode ved, at der er en masse indhold på din blog, er, at Google også så småt begynder at sende flere læsere din vej. Google betyder meget for din blogs læsertal, og da den kun kan placere dig i Google ud fra indholdet på din blog, er det en rigtig god idé, at du får skrevet en masse blogindlæg, så den kan se, hvad din side handler om og hvor den skal placere dig i Google på forskellige søgeord.

Jeg vil skrive en masse mere om Google, men i første omgang er det vigtigt, at du får skrevet en masse indhold. Dette har også stor betydning for at få flere læsere ind på din blog, og de vil også føle, at der sker noget på din blog, og de har dermed mulighed for at danne sig et indtryk af, hvad din blog vil komme til at handle om fremover.

Del dine blogindlæg på de sociale medier

Når du har skrevet nogle indlæg på din blog, er det tid til at få de første læsere. Som altid er det nemmest at få sine venner og familie til at hjælpe, og det gælder også, når du gerne vil have flere læsere på din blog. Del din blog på Facebook og bed dine venner om at kigge forbi og lægge en kommentar. De fleste af dine venner vil gerne hjælpe dig. Du kan også sende en personlig besked (enten på mail eller via Facebook) til dine bedste venner og nærmeste familie. På den måde sikrer du dig, at de har set din blog.

Du kan også dele din blog på alle de andre sociale netværk, du befinder dig i. Du kan f.eks. tage et billede af din blogs forside og lægge det på Instagram og bede folk om at følge. Husk også både på Instagram, Twitter og Facebook at lave et link til din blog på din profil.

Når det kommer til de sociale medier, er det vigtigt, at du ikke “spammer” folk. Du skal altså ikke smide 10 links til din blog om dagen, så bliver folk trætte af dig, og det kan føre til, at de vælger at blokere dig, så de ikke længere ser dine statusopdateringer – og det ville være rigtig ærgerligt! Så gør det med måde og bed folk pænt om at kigge forbi din blog, hvis de har tid. Læg aldrig bare et link til din blog – det gider folk ikke – skriv en personlig tekst til linket hver gang og sørg for, at det ikke virker spammende og irriterende.

Bliv ved med at blogge

Rom blev ikke bygget på en dag, og din blog bliver ikke Danmarks største fra den ene dag til den anden. Al succes her i verden kræver hårdt arbejde, og derfor skal du også bare blive ved og ved med at arbejde for det, så skal du nok få flere læsere stille og roligt. Det vigtige her er at huske på, at du altid skal være sød og aldrig virke som en, der spammer dine læsere. Derfor skal du begrænse dine links til bloggen på de sociale medier til max to links om dagen.

Når du har blogget i nogle måneder, så gå ind og kig på udviklingen i dine læsertal. Du skulle meget gerne se, at det ligeså stille stiger – det er rigtig fedt, dit hårde arbejde betaler sig! Prøv at forestil dig, at du hele tiden får flere læsere med den hast, du kan se over de første par måneder, og forestil dig så, hvor mange flere læsere du vil have om et halvt år, et år eller to år! Du skal nok nå dertil, hvor du har mange læsere, du skal bare sørge for at blive ved med at blogge og holde gejsten!

Held og lykke!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

81 Comments

 • SVAR

  Hejsa.. dejligt indlæg, tror hellere jeg må få lavet en facebook profil til min blog: http://www.cozycooking.dk :) Jeg vil dog lige spørge dig, jeg er lige skiftet fra blogspot til wordpress og kan nu ikke se mine statistiker for hvor mange læsere jeg har. Ved du hvordan jeg kan få det?

  mvh Charlotte

  • SVAR

   Hej Charlotte. Ja, det er rigtig smart med en Facebook-gruppe til sin blog – det kan jeg kun anbefale dig, at du får lavet. :)

   Der skal du have fat i Google Analytics, som er et program, Google tilbyder helt gratis. Det er det mest nøjagtige program til at kunne holde øje med dine besøgene på. Jeg skal nok sætte det på min to-do-liste at lave en guide til Google Analytics! Men prøv evt. at google det, så er jeg sikker på, at du nok skal finde nogle gode guides til det! :) Held og lykke.

   Mvh. Celia

   • SVAR

    Tak for gode indlæg og fine svar.
    Jeg må indrømme, at jeg er lidt bekymret for at lave en Facebook gruppe til min blog, da jeg ikke helt ved, hvad jeg skal fylde på den… Men tænker du den mest til at få fat i folk, der måske ikke sådan normalt følger blogs?

    • SVAR

     Hej Marie

     Rigtig godt og relevant spørgsmål. Det er jo meget forskelligt, hvordan man kan bruge en Facebookgruppe i forbindelse med sin blog. Og hvis du slet ikke har lyst til at bruge det, så er det også helt i orden. :) Det er ikke noget, man skal.

     Jeg tror, at en Facebookgruppe mest er til at sørge for, at folk ikke glemmer, at din blog eksisterer. Forstået på den måde, at de ikke sidder og husker helt vildt på din blog, men de er altid på Facebook, så hvis du har en side derinde, og de får en post fra dig frem på deres Facebook, så kommer de i tanke om din blog, og vil være mere tilbøjelige til at klikke sig ind på den og læse med. Så det er mest sådan, jeg ser en Facebookside! :)

     Du kan lave opdateringer, når der er et nyt indlæg på din blog, eller du kan bruge den til at dele små ting, som ikke er “store” nok til at bliver et helt indlæg på din side. :) Eller du kan gøre begge. Det er helt op til dig selv, hvad du har lyst til! :)

     Held og lykke.

     Mvh. Celia

 • SVAR

  Super flot side du har her Celia, og gode, dygtige råd.
  Jeg er novice på blogområdet, men har en vigtig dagsorden – så tror jeg følger dig og din råd nøje – så kan det ikke gå helt galt.
  Tak for det.
  Marie
  http://socialtansvar.blogspot.dk/

  • SVAR

   Hej Marie
   Tusind tak for dine søde ord! Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge siden til noget! Lad mig endelig vide, om der er noget specifikt, jeg kan hjælpe med? Du er altid velkommen til at sende en kommentar eller en mail med spørgsmål. :)
   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia
  Tak for en rigtig god hjemmeside. Den skal jeg nok få brug for, nu hvor jeg har opstartet min blog.
  Mvh Signe B.
  http://www.memutlumutlu.blogspot.com

  • SVAR

   Hvor er det skønt at høre, Signe! Det er jeg virkelig glad for. <3 Tak for dine søde ord.
   Mvh.

 • SVAR

  Hej
  Det skal jeg nok få brug for eftersom jeg lige har startet min blog op :-)
  Det ville betyde virkelig meget hvis du ville tjekke den ud, og måske smide en kommentar :-)
  -Vivi

  • SVAR

   Dejligt at høre, Vivi! Rigtig meget held og lykke med din nye blog! :)

 • SVAR

  Jeg tror at jeg lige ville følge dig på bloglovin nu!

  Jeg håber at jer som læser denne kommentar ville kigge til min blog, og følge mig som læser. Jeg har ikke en eneste endu.. jeg følger god også tilbage!

  http://www.juliafriel.blogspot.dk

  • SVAR

   Skønt Julia! :) Det er jeg glad for. Jeg håber, at du kan lide det, du ser. :) Jeg smutter forbi og checker din blog. :) Tak.

 • SVAR

  Dejlig guide… Tak.

  Mvh
  Rene
  http://confusionistotal.bloggersdelight.dk

  • SVAR

   Jeg er glad for, at du kunne bruge den, Rene! :)

 • SVAR

  Kig forbi min blog så ville jeg blive overdrevet lykkelig…… måske kunne du en dag anbefale den

 • SVAR

  Hej Celia. Fedt med en blogger, der kan hjælpe os andre :-) TAK!
  Jeg kunne godt tænke mig at få min blog på facebook og vil gerne have din hjælp til dette… Hvordan gør jeg? Skal jeg oprette en profil med mit blognavn og så dele indlæggene med facebook eller hvordan?

  Mvh Lise

  • SVAR

   Hej Lise

   Jeg vil anbefale dig at lave en Fanside, så dine læsere kan “like” din blog. Her kan du poste indlæg og andre relevante ting for din blog. :) Jeg laver en guide til at lave en Fan-side til din blog snarest! :)

 • SVAR

  Hej. Jeg glæder mig til om hvordan man får en “følg mig på facebook” ikon på sin blog. Den er der ikke endnu, vel?

  • SVAR

   Hej Malene. Den var nemlig ikke på, da du skrev. Men jeg har netop lavet en guide til, hvordan du gør! Du kan tjekke guiden ud lige her!

   held og lykke. Og lad mig endelig vide, om der er andet, jeg kan hjælpe dig med? :)

   Hav en dejlig aften!

 • SVAR

  God guide

  • SVAR

   Tusind tak, Nina! Jeg håber, du fik noget ud af den. :)

 • SVAR

  Hej Celia..

  Super godt indlæg der..

  Jeg har selv en blog, hvor besøgs-/læsertallene stiger hele tiden.. Det er super fedt:)

  Men ja.. Jeg gør bruger stort set også alle sociale medier med succes..

  • SVAR

   Hej René

   Fedt at du kunne lide det – det er jeg super glad for. :)

   Ja, jeg har godt lagt mærke til dig og din blog – du er meget aktiv i kommentarfeltet på mange af de blogs, jeg læser! Det må også give lidt. Og ja, sociale medier giver super meget, hvis man bruger dem rigtigt! :)

   Så fedt at høre, at du hele tiden får flere læsere! Keep it up.

   • SVAR

    Tak for dit hurtige svar..

    Det giver lidt ja.. Men det gode er at de fleste hænger ved og læser med fast.. Det er lækkert:)

    Jeg har nu læst flere af dine indlæg og jeg synes du gør det super godt..

    Sig endelig til, hvis du har nogle gode tips.. Blandt andet med hensyn til de sociale medier:)

    • SVAR

     Ja, det er jo super vigtigt, at dem, man får ind på sin side, vælger at blive hængende og hele tiden vender tilbage! Rigtig godt arbejde.

     Tusind tak. Det er jeg virkelig glad for, at du skriver. :) Det betyder meget for mig.

     Well, når det kommer til sociale medier, så tror jeg, at det vigtigste er, at man forsøger at engagere sig med sine følgere. Det kan man jo gøre på mange måder, men prøv at stille dem spørgsmål, del andres indhold og vær så “social” som muligt. Jeg tror, det er vigtigt, at man ikke bruger de sociale medier som en reklamesøjle for ens eget indhold, men også deler andres og rejser nogle relevante spørgsmål. :)

 • SVAR

  God guide!! Det er dejligt at du understreger det med at man skal holde modet oppe selv om at man ikke har så mange læsere, har selv prøvet at være ved at miste modet et par gange, så det er dejligt at vide at man ikke er den eneste ;)

  • SVAR

   Det er SÅ vigtigt at blive ved og forsøge at holde modet oppe. Det kan jeg slet ikke understrege nok! :) Dine læsere skal nok komme – de har bare ikke fundet din blog endnu. Så bliv endelig ved. :)
   Jeg tror helt ærligt at 99% af alle bloggere har haft det sådan. For det er SÅ få, der får succes over natten, så der er intet i vejen med at føle, at det er lidt hårdt. For det er det! Men hvis du bare bliver ved, så skal læserne nok komme. :)

 • SVAR

  Det er skønt som ny blogger at kunne hente lidt know-how. Der er jo så mange genveje man ikke kender til endnu. Jeg kan i hvert fald sagtens bruge dine råd på min blog pieceofmind.bloggersdelight.dk

  • SVAR

   Fantastisk at høre fra dig, Gritt! Jeg er glad for, at du kunne bruge mine råd her på siden :) Jeg arbejder hårdt på at få mere og mere ind på siden løbende, og jeg håber, at du kan få noget ud af det :) Rigtig god dag til dig!

 • SVAR

  Hej Celia,

  Har du evt. et råd til hvordan jeg som anonym blogger, evt. kan få flere læsere – da jeg jo ikke ligefrem kan dele den på min facebook, da bloggen helst skal forblive ukendt fra venner og familie :-)

  Super god guide forresten :-)

  • SVAR

   Hej! :)

   Ja, det kan du tro. Fedt, at du er anonym! Jeg kan godt se, at det giver nogle problemer, da du ikke selv kan dele det med dine venner og den vej igennem kickstarte dit læsertal. Men der er også andre ting, du kan gøre, og når alt kommer til alt, så er det jo også begrænset, hvor mange læsere man kan få ved kun at henvende sig til venner og familie ;)

   Jeg kan anbefale dig, at kommentere rigtig meget hos andre blogs. Skriv nogle gode, lange og velovervejede kommentarer, som er interessante i forhold til det indlæg, du kommenterer. Der sker ofte det, at bloggeren vil klikke sig forbi din blog og måske endda nogle af de andre læsere, og på den måde kan du booste dine læsertal. Det er faktisk mit allerbedste råd. For på den måde kommer du ud over din egen blog, og det er virkelig noget, der kan skubbe gang i dine læsertal.

   Og så naturligvis en spændende blog, som folk har lyst til at komme tilbage til! :D

 • SVAR

  Tak for hjælpen! Det var virkelig en stor hjælp til, at starte min blog mademoiselleamalie.com

  • SVAR

   Helt og aldeles fantastisk at høre! :) Rigtig meget held og lykke med din nye, fine blog. :)

 • SVAR

  Kunne være lækkert med en guide, til de mere alternative blogs: Såsom kreativitet i form af poesi. Dér er det virkelig svært at få læsere til :-D

  • SVAR

   Hej Camilla – Uhh ja, det kunne være virkelig spændende. Jeg ved ikke, hordan man får en masse læsere til det. Min umiddelbare tanke er, at lave nogle fine billeder met små brudstykker af den poesi, man f.eks. skriver, og så dele det rundt på sociale medier. Hvem ved – måske kan et hurtigt visuelt smukt indtryk som det skabe delinger og nysgerrighed?

   I det hele taget er jeg vild med tanken om alternative blogs som det, du nævner! Det er vildt interessant, men som med alle andre slags blogs, skal der kæmpes for det.

   Men hvis det er originalt nok, så er jeg sikker på, at der nok skal komme læsere til. Men nogle visuelle indtryk ville nok også være et af mine bedste råd.

   Held og lykke med det! :)

   /Celia

   • SVAR

    Tak for svar! Det vil jeg tænke over :-D

    • SVAR

     Hvor er du sej, Camilla! :) Rigtig godt kommet tilbage. Rock on og held og lykke!

 • SVAR

  Kig gerne forbi..

  • SVAR

   Kære Lise. Denne kommentar er desværre ikke sådan en, som jeg anbefaler at skrive for at få flere læsere. Prøv at skriv noget, der har relevans til indlægget, du kommenterer, en anden gang. Dette bliver lidt for spammy. Hvis du skriver noget interessant som kommentar, skal folk nok kigge forbi. :) Men men en kommentar som denne, er lysten bare utroligt lille.

   Håber, du vil tage dette som konstruktiv kritik! Held og lykke med din blog.

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Mange tak! Det var en stor hjælp! :)

  • SVAR

   Det var så lidt, Emilie! :D

 • SVAR

  Hej Celia

  Først, tak for en fantastisk blog!

  Som “BabyDreaming” skriver ovenfor, er jeg også interesseret i at høre lidt omkring anonym blogging og Facebook. Kan disse to ting overhovedet forenes? Ved du om det er mulig at oprette en Facebookgrupe/side for sin blog, og få den ud til folk på andre måder end at invitere sine facebookvenner? Det kan man jo af gode grunde ikke, når bloggen er anonym.
  Jeg har ikke startet min blog endnu, men er i fuld gang med idefasen, og håber på en implementering inden længe. Og på det tidspunkt vil jeg da gerne kunne findes andre steder end Google – i sæt fordi de sociale medier virkelig kan skabe god (og meget) trafik.

  • SVAR

   Hej Anne

   Hvor er du sød! Tak for de søde ord! :D

   Jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt det er muligt at lave en Facebookside uden at offentliggøre det for sine venner. Som sådan kan man ikke på FB se, hvem der står som ejer af en Facebookgruppe, men jeg er ret sikker på, at når den oprettes, så vil dine venner kunne se, at du har lavet en Facebookside.

   Så jeg ved ikke, om det er helt muligt. Som jeg også skrev ovenfor, så ville jeg nok vælge at lave bloggen på eget domæne, og så simpelthen vente med de andre ting, som f.eks. at lave en Facebookside. Jeg ville nok i stedet være aktiv i andre bloggeres kommentarfelt for på den måde at skabe trafik, og når du så er klar til at invitere dine venner indenfor, så kan du dele på Facebook.

   Det er i hvert fald min umiddelbare tanke!

   held og lykke med det hele. :) Også graviditeten! :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Appropos, det at være godt placeret i google. Så kan jeg informere om, at du ligger ret godt med dette indlæg. Det var et meget brugbart indlæg. Jeg ville ønske, der var en lettere vej, men det tager jo bare tid at få opbygget en læserskare.

  • SVAR

   Hej Katrine

   Tak, det er jeg glad for at høre. Ja, der er ikke rigtig en hurtig vej til at få flere læsere.

 • SVAR

  Hej Celia
  Jeg vil høre hvordan du får del og like knapper ind til de indlæg du laver. Jeg har netop oprettet en blog i wordpress ud fra din super gode guide og jeg ved ikke helt hvordan jeg får de her deleknapper ind.
  Håber du kan hjælpe:-)
  Mange hilsner Christine

  • SVAR

   Hej Christine

   Du kan bruge diverse plugins. Bare gå ind under plugins i dit WP kontrolpanel og skriv social media. I mit tema BOLD er de med fra starten af.

 • SVAR

  Hej

  Jeg har lige læst din e-bog om at lave en blog, helt vildt god og forståelig. Tak for at du vil dele den med mig(: Jeg har et spørgsmål som handler om hvor styrer du din mail liste? Jeg tænker det med at man skal give sin email for at få bogen. Giver det mening.

  Hilsen Lene

  • SVAR

   Hej Lene

   Ja, det giver god mening. Der er en række e-mail programmer, som du kan bruge. Jeg bruger MailChimp, som er gratis i starten.

 • SVAR

  Hej Celia!!
  Da jeg sad her på græsset en skøn solskinsdag, slog det mig, at jeg ville lave en blog! Så jeg er i fuld gang med idefasen og arbejder derudaf, så bloggen snart kan blive en realitet.
  Så tusind tak for den hjælpende hånd og dine gode råd og tips.

  Jeg har også tænkt mig at lave en anonym blog, med en “salgsside” samtidig – så jeg begiver mig ud i flere projekter. Men dette er kun en ide.

  Mit spørgsmål lyder hvorfor det er bedre at lave bloggen på eget domæne? Og hvad dette egentlig betyder? Hvorfor ikke bare lave den på “Blogspot.dk” f.eks.? Er der så ikke også flere der ser bloggen??

  Knus fra en læser, som helt sikkert er blevet en fast interesseret læser. Tak for dine indlægs.

  • SVAR

   Hej

   Jeg kan bedre lide, at jeg kan sætte min side op, som jeg selv vil have den. Det er rigtigt, at du hos nogle netværk, kan få et boost af læsere, men mit indtryk er, at hvis man skriver spændende og har en god blog og deler sine ting på sociale medier, så skal læserne nok komme. De er ofte mere faste læsere, end bare nogen der lige er forbi, fordi de var inden på en anden blog.

   I sidste ende handler det om, at jeg gerne vil bestemme, hvordan min blog ser ud, og mange netværk har reklamer over det hele, som ikke giver det store til bloggerne, så jeg kan ikke se grunden til, at jeg skal irritere mine læsere.

 • SVAR

  Tak for dine gode råd. :-)

  • SVAR

   Det var så lidt :)

 • SVAR

  Hej Celia. Tak for din blog. Uden den var jeg aldrig kommet igang. Det har gjort det ret nemt, med dine gode opskrifter der er lige til at gå til. Jeg blogger på WP, men er i tvivl om, hvordan jeg kan få reklamer på – dvs. om WP tillader det. Jeg har netop oprettet mig på Bloglovin’, men kan ikke få link på min Blog til dem. Kan du hjælpe?
  Har du tid og overskud må du meget gerne kigge forbi http://www.HelleWenck.dk og tjekke min blog ud – konstruktiv kritik modtages gerne:-)

  • SVAR

   Hej Helle

   Jeg kan se, at du løste problemet, og at du i dag har en blog med WordPress installeret. Hvis du har din egen blog, bestemmer du selv, hvor mange reklamer du har på den. Det er helt op til dig.

 • SVAR

  Jeg bruger jetpack til at min statestik, synes det virker super enkelt, jeg har problemer med at få google analytics til at virker får en fejlkode? min blog er omkring vægttab og træning :)

  • SVAR

   Hej Lars

   Ja, du kan sagtens bruge Jetpack, jeg har blot aldrig selv brugt det, så jeg ved ikke rigtig noget om det. Jeg bruger altid Google Analytics til mine sider.

   Hvilken fejlkode får du? Koden skal sættes ind under header, de fleste WordPress temaer har et sted, hvor du kan sætte Google Analytics koden ind.

 • SVAR

  Hej med dig
  Jeg synes, det er en fantastisk blog, du har her. Den hjælper mig rigtig meget i opstarten af min blog. Tusind tak.
  Jeg har et spørgsmål. Måske har jeg bare ikke fundet det endnu…
  Hvor ser jeg besøgtæller på min blog? Hvordan kan jeg følge med i det?
  Jeg håber, du vil hjælpe mig.
  God weekend.

  /Martine

  • SVAR

   Hej Martine

   Ja, det er et emne, som jeg nok burde lave et blogindlæg om. Du skal tilmelde dig Google Analytics. Du kan evt. bare google det, så kommer det frem. Jeg ved, at det måske er lidt besværligt, så du må lige sige til, hvis du ikke forstår, hvad de skriver hos Google.

 • SVAR

  Godt indlæg Celia :-)

  Da jeg selv har skrevet et godt stykke tid på min Blog (fitness40plus.dk), men ikke vidst hvor mange læsere jeg har haft, og hvordan jeg kom ud til nye læsere, så giver dit indlæg rigtig god mening.

  Bedste hilsner
  Christian

  • SVAR

   Hej Christian

   Jeg er glad for at kunne hjælpe. :D

 • SVAR

  Hejsa,
  Og tak for gode råd om blogging og om at få lidt flere læsere. For mit vedkommende, kan der kun blive lidt flere, da jeg ikke har nogle på min blog endnu, men jeg blogger ufortrødent videre, -hæhæ. Jeg er fuldstændig ny indenfor blogging men synes, det er sjovt og interessant at læse blogs, så derfor er jeg sprunget ud som det. På sigt håber jeg, den bliver mere struktureret men lige nu handler det lidt om at komme igang.
  Super flot side du har. Jeg har ikke lavet hjemmeside men kan læse, der er mange, der anbefaler det. Pt. synes jeg ikke, jeg har lyst til det og vil også vente med at dele min blog på fb, linkedin, twitter og pinterest, som jeg også har. Når jeg bliver lidt mere fortrolig med at blogge, kan det være, jeg kommer dertil.
  Men igen. -tusind tak for dine brugbare råd og jeg vil bestemt følge din blog fremover :0)
  Venlig hilsen Rikke

  • SVAR

   Hej Rikke

   Jeg håber, at du er kommet i gang med at blogge, og du endelig fik delt dine blogs. Jeg synes ikke, at man skal være bange for at udtrykke sig. Så jeg håber, at du deler din blog med dit netværk.

   Venlig hilsen Celia

 • SVAR

  Sikke en fantastisk blog du har lavet, Celia. Den har hjulpet mig til at få startet på min egen blog. Nu har jeg haft den i et par måneder og skrevet indlæg, så jeg synes egentlig, der er ved at være indhold nok til at den ville være interessant for andre. Men jeg synes det er svært at tage skridtet og fortælle omverden om den. Jeg bliver lidt nervøs for hvordan andre vil tage imod den. Jeg tænker, at facebook ville være oplagt til at få læsere, men hold da op, hvor jeg synes det kræver lidt overvindelse at dele den. Har du nogen gode råd?
  Vh
  Lene

  • SVAR

   Hej Lene

   Tusind tak for dine rigtig søde ord! Det er fantastisk at høre fra dig. :)

   Åh ja, det er lidt af et skridt at fortælle hele sin omgangskreds om bloggen på Facebook. Men ved du hvad? Dine venner holder af dig, og de vil dig det kun godt! Derfor skal de nok tage godt i mod din blog. Jeg har aldrig oplevet noget negativt fra nogle af mine venner om min blog – faktisk er de fleste ret misundelige! For rigtig mange vil også gerne selv have en blog. :)

   Så jeg synes bare, du skal kaste dig ud i det! Jeg er sikker på, at du bliver positivt overrasket over, hvor søde alle er. :)

   Held og lykke med det. Jeg ved, at det kan være svært, men det skal nok gå!

   /Celia

 • SVAR

  Virkelig gode råd! :)

  http://signeebbesen.dk

  • SVAR

   Tusind tak, Signe.:)

   /Celia

 • SVAR

  Hej Celia
  Jeg har snart blogget i et års tid på regnbuemor.dk, og kan heldigvis se læsertallene stige støt. Jeg havde stor hjlælp fra sin side, dengang jeg lavede bloggen. Tak for det.
  Jeg har en wordpressblog, og kan slet ikke hitte ud af, at lave et kviklink i bunden af hvert indlæg til min Facebook, Twitter og Instagram. Hvordan gør jeg det?

  En anden ting: Er der nogen steder, hvor ANDRE kan se, hvor mange læsere/hvor meget aktivitet der er på ens blog, eller er det kun een selv, der kan se statistikken?
  På forhånd tak

  • SVAR

   Hej Sophie

   Hvor er det fedt, at du kan se dine tal stige! Det er præcis sådan, det skal være. :) Tillykke med det!

   Hvilken slags link vil du gerne lave? Du kan jo altid bare lave et almindeligt tekst-link til dine forskellige sociale medier, men du kan også downloade forskellige plugins, der gør det muligt at linke. Alternativt kan du finde et billede af det sociale medies ikon, sætte det ind og lave billedet til et link. :) Der er mange muligheder!

   Der er ikke noget sted, andre kan se dine besøgstal, nej. :)

   Held og lykke fremover!

   /Celia

 • SVAR

  Hej, og velkommen.
  Dette er min blog/Hjemmeside, her kommer der til at være alt om mit Firma osv..
  Og billeder af tøj og skønhed!
  FØLG GERNE MED😊

  • SVAR

   Sådan! Jeg ønsker dig held og lykke med bloggen.

 • SVAR

  Hej ☺️har læst dit indlæg og super skønt med nogle tips og tricks man rent faktisk forstår , er ved at opstarte min blog i wordpress og det er lidt sværere end man tror 😱 har osse tænkt meget over om det er smart at koble en facebook side til ens blog og udfra det du skriver er det da klart noget jeg vil gøre ☺️Super gode ideer til hvordan man gør omverden klar over man er blevet blogger eller prøver at blive det 😋min side er lidt en gør det selv side med tips og trick og gode ideer til hus, have, maddiker og kreative ting mm . Ville være skønt hvis du ville kigge forbi en dag og meget gerne give feedback på min side ☺️Min side hedder ullastipsogideer.dk
  Mvh
  Ulla

  • SVAR

   Hej Ulla

   Din side ser rigtig fin ud. Det er heller ikke det letteste tema at sætte op, da det ser ud til, at det kan rigtig mange ting. Jeg håber, at du bliver ved, for jeg tror, at du bliver glad, når du først kan komme i gang med at blogge og dele dine tips og tricks. Det er vigtigt at komme over det tekniske, så man kan begynde at komme i gang med det sjove. :D

   Hvis det er en alt for stor mundfuld, kan du skrive til mig under kontakt. Her har jeg et tilbud til dem, som bare gerne vil i gang med at blogge og få nogen til at sætte deres side op.

   Jeg vil anbefale dig, at du tager et skridt af gangen. Det virker måske lidt simpelt, men det passer. :D

 • SVAR

  Hej! Tak for de gode tips:)
  Min veninde og jeg har lige startet vores egen blog, og det her var en stor hjælp!

  • SVAR

   Sådan! Bid mærke i, at de fleste ting jeg skriver om, er til WordPress.org og ikke WordPress.com. Men jeg startede selv der i tidernes morgen, da jeg bare ville i gang med at blogge.

   Held og lykke med det.

 • SVAR

  Hej interesant at side og læse lidt om din viden.
  Tak fordi du deler ud af :-D

  Er så småt gået igang med at skriver lidt ved siden af musikken.
  Har lige smidt lidt nyt op efter lang tids pause.
  I know man skal være aktiv men der er en helt bestem grund…
  kom endelig med konstruktiv feedback ..

  • SVAR

   Hej

   Sådan. Ja, man skal helt sikkert blogge ofte, før der sker noget. Jeg falder også selv i fra tid til anden. Det er nok meget normalt.

   Når jeg er på din side, synes jeg, at det er lidt forvirrende, hvornår et blogindlæg slutter og starter. Jeg kan regne ud, at et nyt starter efter submit, men det virker lidt forvirrende. Du kan evt. prøve at spørge andre, om de kan finde ud af det, eller om det bare er mig. :D

   Held og lykke med bloggen.

 • SVAR

  Har godt nok valgt blogspot, men de mere generelle råd som disse er geniale for nye blogger som mig.
  Jeg er lige startet, men håber at jeg kan få samlet noget af den viden jeg selv fandt svært at finde, så vil aldrig forvente mange læser, men håber jeg kan blive spotter når folk søger viden om emnet på Google, har du nogle tips til den del?

  • SVAR

   Hej Anette

   Du skal til at finde ud af, hvad folk søger på. Et fint gratis værktøj er det, som man bruger, når man køber Google Adwords. Her skal du finde ud af relevante vendinger. Jeg ved ikke, om du kender det? Jeg kan ikke lige linke til alle de ting her i kommentarfeltet, så er det nok noget, jeg skulle skrive et længere indlæg om.

   Men generelt skal du finde ud af, hvad folk søger på, og så skal du skrive indlæg henvendt til de søgeordsvendinger. Du kan evt. skrive, hvad du i forvejen ved om SEO og den slags, så kan jeg guide dig i den rigtige retning. :)

 • SVAR

  Hej Celia, tak for en rigtig god opstarts side omkring det at blogge :-)
  Har prøvet mig frem og fået http://www.rejsoplev.dk op at stå.
  Kunne du fortælle mig lidt mere omkring, hvordan du følger med i hvor mange der ser/læser din side. Skal folk tilmelde sig eller hvordan ? MH Trine

  • SVAR

   Hej Trine

   Nej, du skal have installeret Google Analytics til din side. Bare Google “Google Analytics” så kommer du frem til den rette side. Du kan lige skrive tilbage, når du har oprettet dig her.