Lad mig lave din blog

Drømmer du om at blogge? Men har du ikke tid eller lyst til at sætte dig ind i alt det tekniske, der ligger bag? Så har du mulighed for at hyre mig til at sætte din blog op for dig, så du får den præcis, som du vil have den! I resten af maj måned sparer du endda 600 kr.!

Jeg har arbejdet med opsætning af hjemmesider og blogs i mere end 5 år, og jeg har hjulpet rigtig mange dygtige bloggere i gang i den periode. Jeg har arbejdet med nogle af Danmarks dygtigste bloggere, herunder Emiliblog, Danica Chloe, Rikke Steenbuch og Celine Albert.

Danica skrev bl.a. efter jeg havde hjulpet hende i gang med sit nye blogdesign:

“Celia, der står bag min nye blog, er super kompetent og meget rimelig prismæssigt. Jeg ELSKER mit nye design. Det skiller sig ud men er samtidigt utroligt lige til. Der er ingen forstyrrende elementer og billederne har en tilpas størrelse.”

Derudover skrev søde Kristina fra InteriorFlirt følgende efter at have købt en opsætning hos mig:

“Jeg kan kun anbefale alle nybloggere og wannabebloggere at tjekke Celia Schow ud på nettet, læse hendes sider og kontakte hende, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, for hun er yderst rimelig i pris, og mere end hjælpsom, servicemindet, vidende og flittig. Tak Celia!”

Hvad indeholder en blogopsætning?

 • Opsætning af dit webhotel
 • Installation & konfiguration af WordPress på dit webhotel
 • Installation af dit WordPress tema (Bemærk: BOLD følger med gratis)
 • Opsætning af ønskede sider
 • Opsætning af din menubar
 • Integration af dine sociale medie profiler
 • Ændringer af dine permanente links struktur
 • Opsætning af velkomstbillede og tekst i din sidebar
 • Instagram widget
 • Facebook widget
 • Integration med Bloglovin’
 • Pinterest widget
 • Søgefelt i din sidebar
 • Aktivering af din Google Analytics tracking
 • Sikkerhedsindstillinger, så du mindsker risikoen for hacker-angreb
 • Akismet installation (beskytter mod spam kommentarer)
 • Opsætning af kategorier
 • 15 minutters telefonsamtale om dine ønsker for din blog

Alt dette for bare 1899 kr. (Gælder kun ved bestilling inden juni. Normalpris 2500 kr.)

Sådan forløber processen

Du kontakter mig med dine ønsker og drømme for din blog via mail (celia snabela lavenblog.dk). Herefter kontakter jeg dig for at aftale et evt. telefonopkald (gerne via Skype), hvis du ønsker det. Vi taler om, hvad du skal have lavet, og aftaler betalingsløsning (jeg har både netbank, MobilePay og PayPal).

Herefter giver du mig adgang til din side. Hvis du endnu ikke er i gang, betaler du for domæne og webhotel, men jeg sætter det op for dig. Hvis du er i gang, skal jeg havde adgang til din server eller have et login til din side.

Så går arbejdet i gang! Du kan nyde synet af, at din blog begynder at tage form. Jeg opdaterer dig løbende i processen, så du er klar over, hvor langt jeg er nået. Du skal forvente 3 dages leveringstid på opgaven, når jeg har alle informationerne fra dig.

Når du er tilfreds med bloggens udseende, sætter jeg dig hurtigt ind i WordPress, så du kan komme i gang med at blogge.

Så nemt er det! :)

Lad os komme i gang

Jeg elsker nye projekter og at hjælpe folk. Derfor er siden her blevet til. Men hvis du bare gerne vil i gang NU, så send mig en mail, så skal jeg med glæde hjælpe dig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 Comments

 • SVAR

  Hej celia har prøvet at sende en mail til dig men linket virker ikke. Vil du måske skrive til min mail for vil rigtig gerne have hjælp til min blog

  Mvh ida Hauritz

  • SVAR

   Hej Ida. :) Det var godt nok underligt! Jeg må lige få tjekket op på det link så.

   Jeg sender dig lige en mail. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Fantastisk tilbud, som helt klart kan anbefales! Celia er sindsyg dygtig, og jeg vil være tryg ved, at lade hende lave mine sider!

  • SVAR

   Så sødt skrevet, Simon! Tusind tak. :)

 • SVAR

  Hej Cecilia,

  Jeg har nu brugt 2 dage på at bøvle med at lave en blog.

  Har via din guide både anskaffet domain og Bluechic tema,
  men må desvære indrømme at det langt mere indviklet
  end jeg regnede med.

  Hvis jeg godt vil have dig til at lave den ,hvad skal du så
  vide fra mig ?

  Og hvordan kommer vi videre ?

  Kh og god påske.

  Lotte
  ps prøvede at sende mail uden held , kom tilbage med faliure besked

  • SVAR

   Hej Lotte,

   Ja, det kan godt være lidt indviklet at sætte sig ind i det hele, men Bluchic har faktisk et af de mest brugervenlige interfaces, så det er bare en kende besværligt generelt.

   Hvis du gerne vil have mig til at lave din blog, så sender jeg dig lige en mail, så kan vi tage det derfra! :)

   Rigtig god påske til dig!

   Og underligt med min mail! Jeg sender i alle tilfælde lige en mail, og så håber jeg, at der er hul igennem! :)

 • SVAR

  Jeg tror du er LIGE den, jeg står og mangler, men her fra min iPad kan jeg ikke få det til at fungere at sende en mail til dig. Du må meget gerne skrive til mig på drengemor@gmail.com, så jeg kan fortælle dig, hvad det drejer sig om. Mange tak :)

  • SVAR

   Hej Nadja! Åh, hvor godt! Jeg har sendt dig en mail og glæder mig til at høre fra dig. :)

 • SVAR

  Din blog er fantastisk celia! Bruger den utrolig meget i forbindelse med min egen blog ;) jeg har dog brug for at høre om du kan hjælpe mig lidt. Jeg har en menu linje oppe foroven. på nuværende tidspunkt er der bare about og contact, men jeg vil rigtig gerne have en drop Down side ved siden af de to andre med feks en blogroll. Har prøvet under indstillinger og i menuen at sætte dem under hinanden, men det virker ikke! Hvad skal jeg gøre? Udover det så vil jeg høre om hvordan jeg kan få en kategori op i menu linjen?
  Håber at du får forstår hvad jeg mener og evt har et godt råd til hvad jeg gøre ;)
  Kh Karina

  • SVAR

   Hej Karina. Tusind tak for de søde ord! Jeg er virkelig glad for, at jeg har kunnet hjælpe dig lidt på vej. :)

   Jeg kiggede lige på din blog, og det ser ud til, at du har fundet ud af det med menuen?

   I hvert fald skal alle ændringer og tilføjelser til menuen ske under “Udseende” og “Menuer”. Hvis der ikke allerede findes en menu, skal du lave en ved at klikke på “ny menu”. Til venstre kan du se alle de sider, du kan tilføje til menuen. Du sætter hak i alle de ting, der skal tilføjes og trykker på “Tilføj til menu”.
   Herefter kan du flytte de forskellige sider rundt, så de står i den rækkefølge, du ønsker. Hvis du gerne vil have nogle af siderne til at ligge som dropdown til andre, så skal du trække dem ind under og et hak mod højre. Så vil de være dropdown. :)

   Til venstre kan du også vælge at sætte kategorier ind, og det fungerer på præcis samme måde!

   Jeg håber, at det gav mening. Rigtig fin blog, du har dig! Jeg er vild med den!

   Held og lykke med det. Kh Celia

 • SVAR

  hej hej og tak for en dejlig nem og overskuelig blog om at blogge :)
  har fulgt dine råd til punkt og prikker og det var nemt og forståeligt, fik hurtigt min blog oprettet og var klar til at komme igang…men…
  jeg mangler nogle step-by-step til hvordan jeg finder rundt i at lave menuer, tags og sider på min blog, og hvordan jeg får mine blog-indlæg til at ´poppe´ ind under de rigtige menuer på min blog, pt lander alle mine indlæg i alle menuer…
  håber du kan hjælpe, eller har en ide til hvor jeg kan læse mere om selve opsætningen af bloggen :)

  mvh Lotte Østergaard – Fru Ø.

  • SVAR

   Hej Lotte

   Tusind tak for din kommentar og for dine søde ord! :) Det er skønt, at du er kommet i gang, og at det hele giver mening indtil videre.

   Jeg arbejder på noget i den stil, som du efterspørger, for jeg ved godt, at det hele er lidt uoverskueligt, når man lige er kommet i gang. Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så er jeg sikker på, at der kommer noget, du kan bruge, meget snart! :)

   Held og lykke med det!

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej :-)
  Har du mulighed for kun at hjælpe med at lave en Header?

  Hilsen Anja

  • SVAR

   Hej Anja

   Jeg håber, du fik lavet din header, ellers skriver du selvfølgelig bare til mig igen.

 • SVAR

  Hej Celia

  Magter virkelig ikke at sætte mig ind i alt det blog-tekniske, men VIL altså have en snart. I think I need your help! :P Hehe. Vil du skrive til mig?
  Hilsner Maria

  • SVAR

   Hej Maria

   Du er velkommen til at sende mig en e-mail på celia@lavenblog.dk, hvis du aldrig kom i gang.

 • SVAR

  Fantastisk info og tilbud, mange tak.
  Jeg skriver snart til dig, skal nemelige igang med min projekt. :)

  • SVAR

   Det lyder rigtig godt, John! :)

   Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   /Celia

 • SVAR

  Hej :)

  Jeg har samme spørgsmål som det oven for.
  jeg mangler hjælp til at sætte mine indlæg ind under de rigtige menuer.
  HJÆLP :)

  • SVAR

   Hej A

   Jeg skal nok lave en guide til menuen snart! :)

   /Celia

 • SVAR

  Hej Celia, jeg har lige et spørgsmål jeg måske håber du kan hjælpe mig med :-) Dette er min blog: http://simonekronborg.bloggersdelight.dk og jeg kunne virkelig godt tænke mig min Instagram i sidebaren, du ved hvor man ligesom ser nogle af mine billeder fra Instagram og sådan, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det? haha

  Kh Simone :-)

  • SVAR

   Hej Simone

   Jeg ved desværre ikke, hvad du har mulighed for hos Bloggersdelight, da jeg skriver om at have WordPress på ens egen domæne. Her ville du kunne sætte din Instragram ud i sidebaren ved at bruge det, som man kalder “Widgets.”

   Du kan se, om du har den mulighed i dit Bloggersdelight kontrolpanel, ellers synes jeg, at du skal skrive til dem.

   Kh Celia

 • SVAR

  Hej kan du please hjælpe mig. Jeg vil gerne blive blogger og tjene massere penge

  • SVAR

   Hej

   Det kræver hårdt arbejde at tjene penge på sin blog. Først skal du i gang med at blogge, og du skal gerne blogge en masse. Du kan evt. supplere med Youtube og tjekke det medie ud. Det er et format, som passer rigtig godt til mange.

 • SVAR

  Hej Celia

  Jeg vil utrolig gerne have hjælp til at få mine to blogs til, at se lækre ud og tænker at du er kvinden til opgaven.
  Jeg har lavet en masse “upser” som jeg ikke har nogen ide om hvordan man retter, da jeg er helt ny i faget.
  Derfor vil jeg høre om du ikke kunne tænke dig.

  • SVAR

   Hej Stine

   Jeg har skrevet en e-mail til dig.

 • SVAR

  Hej Celia
  Jeg har fået lavet en blog, og deltog også i dit første webinar :-). Jeg kunne nu godt godt tænke mig at komme lidt videre, så den blev lidt mere prof :-). Derfor kunne jeg måske godt bruge din hjælp.
  Vil du evt. skrive til mig?
  Vh Anne

  • SVAR

   Hej Anne

   Jeg har sendt dig en e-mail. Du må sige til, hvis du aldrig fik den.

 • SVAR

  Hej Celia
  Dine tilbud er fra maj og juni – har du nogle nye i vente?
  Fx dit webinar om blogdesign? :)

  • SVAR

   Hej Lærke

   Inden for den næste måneds tid skal jeg have lanceret en ny side, og så burde der også komme nogle nye datoer.

 • SVAR

  Hej.
  Jeg ved er at lave en ny blog men jeg har virkelig svært ved instillingerne. da jeg gerne vil have min Hedda i midden og Min menu box i en anden farve. Ved ikke om du har et indlæg om det da jeg bruget dit lindlæg om at få et webhotel og eget domene.

  • SVAR

   Hej Denise

   Fik du løst dit problem? Det med header kommer an på det tema, som du anvender. Hvad tema bruger du?

 • SVAR

  Hej Celia! Jeg har på nuværende tidspunkt en blog via wix.com med eget domæne og det hele. Jeg er dog ikke specielt tilfreds med det, så jeg har tænkt mig at skifte til WordPress blogdesign til sommer. Er det noget, du kan hjælpe med, når man hyrer dig? Altså det tekniske med at få flyttet bloggen og redesignet den?

  • SVAR

   Hej Ellen

   Ja, det kan jeg selvfølgelig. Når du er klar til at skifte og få designet din WordPress side, skriver du bare til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 • SVAR

  Hej
  Hvad tager du for at lave en blog?

  • SVAR

   Hej Randi

   Jeg sender lige en e-mail til dig. :)