Sådan opretter du din blog på Bloglovin’

Er du i tvivl om, hvordan du skal få din blog på Bloglovin’? Jeg har lavet en guide til dig, så bliver det ikke nemmere! Hvis du allerede har oprettet din blog på Bloglovin’, kan du bare se bort fra dette indlæg, hvor jeg går helt i detaljer med processen at oprette sin blog på Bloglovin!

1. Først skal du gå ind på Bloglovin’. Og så skulle det gerne se sådan ud:

Bloglovin til din blog

Så klikker du bare på “Sign up” i øverste højre hjørne. Hvis du allerede har en bruger på Bloglovin’, logger du bare ind som normalt, ved at trykke på “Sign in” og springer videre til punkt 5 i denne guide. :)

2. Udfyld din mail-adresse (brug din rigtige mail-adresse, det er meget vigtigt. Og bare rolig – andre kan ikke se den nogle steder) og lav et ønsket kodeord. Klik på “Sign up

Bloglovin' log in

3. Gå ind og tjek din mail. Jeg bruger GMail, så det ser muligvis anderledes ud hos dig. Men klik på linket, som du finder i mailen.

sådan opretter du din blog på Bloglovin'

4. Du kommer nu ind på denne side, hvor du kan vælge at følge nogle af de mest kendte blogs.

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Scroll helt ned i bunden af siden:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Og klik på “Next“.

5. Nu kommer du ind på din forside. For at tilføje din blog, skal du trykke på “Account” i øverste venstre hjørne. I drop-down-menuen skal du klikke på “Blogs by me

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

6. Nu kommer du ind på denne side. Klik på “Claim blog“, den blå knap til venstre:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

7. I det søgefelt, der nu kommer frem, skal du søge på web-adressen for din  blog. I mit tilfælde skulle jeg altså søge på www.lavenblog.dk. Klik på “Search“. Når den har fundet din blog, skal du bare klikke på den.

Opret blog på Bloglovin'

8. Dette vindue popper frem, med den underlige kode-sætning (kaldes HTML-kode). Marker den og tryk ctrl+c (pc) eller cmnd+c (mac) for at kopiere, eller højreklik og vælg “kopier”.

Guide til Bloglovin

9. Gå nu ind på din blog, og lav et nyt indlæg. Jeg bruger WordPress, og så ser det sådan ud. Hvis du bruger Blogspot, så er det meget vigtigt, at du sørger for at gå ind under HTML, når du skal lave indlægget.

Så, klik først der, hvor der står “HTML”. Indsæt herefter det link, som du kopierede før, der hvor du normalt skriver dit indlæg. Indsæt ved at trykke ctrl+v (pc) eller cmnd+v (mac) eller højreklik og vælg “indsæt”.

Klik til sidst på “Udgiv“. (Du kan godt skrive mere i indlægget, hvis du vil – husk i så fald at trykke på “Visuel” i stedet for “HTML”. Så ser det ud, som det plejer! Når du har udgivet indlægget, skal du gå ind på Bloglovin’s side igen.

Opret din blog på Bloglovin'

10. Du er stadig inde i det pop-up-vindue, hvorfra du kopierede HTML-koden. Klik nu på “Claim Blog“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

11. Nu er din blog tilknyttet dig, og du kan få lov til at redigere info om din blog. Klik på “Edit blog info“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

12. Du kan bestemme navnet på din blog, ændre beskrivelsen af din blog under “Description”. Vælg også en kategori til din blog. Klik til sidst på “Save“.

guide til Bloglovin'

13. Succes! Du har nu oprettet din blog på Bloglovin’, og andre brugere på siden kan nu finde den og følge dine indlæg! Klik evt. selv på “Follow” og bliv din første følger. Det ser jo så trist ud, hvis der er 0 følgere, ikke? ;)

Guide til Bloglovin'

Jeg håber, du kunne bruge min guide! Smid en kommentar nedenunder, hvis der var noget, du ikke forstod eller Bloglovin’ bare driller! 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

148 Comments

 • SVAR

  Hej og tak for din fine guide :) Jeg vil super gerne i gang med bloglovin, men kan simpelthen ikke lure hvordan jeg ved hvad min blog hedder, så jeg ved hvad jeg skal søge efter (som i dit tilfælde lavenblog.dk). Synes ikke jeg har udfyldt andet end mail og adgangskode, så ved ikke hvad min blog hedder? Håber du kan hjælpe. Mvh Henriette

  • SVAR

   Hej Henriette. Det var så lidt. :) Hvad mener du med, hvad din blog hedder? Altså, Bloglovin’ er jo kun et program til, at folk kan følge din blog derinde, du kan ikke lave selve din blog derinde. Så du skal have en ekstern blog på en anden hjemmeside, f.eks. hos wordpress.com, blogspot.com eller på eget domæne (som jeg f.eks. har). Derefter kan du oprette din allerede eksisterende blog hos Bloglovin’, så dine læsere kan følge dig derinde, og blive mindet om hver gang der er nyt på din blog. :)
   Så før du oprettet Bloglovin’, skal du enten købe et domæne til din blog og sætte det op, eller lave en blog hos WordPress eller Bloglovin. :)

   Lad mig endelig vide, om jeg har besvaret dit spørgsmål korrekt! Og spørg mig gerne igen, hvis der stadig er noget, der er lidt uklart for dig. Jeg vil meget gerne hjælpe!

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej tusind tak for din guide den hjalp med meget uden dig var jeg alrdig kommet på bloglivin. Tusind tak

  • SVAR

   Det var så lidt! Jeg er glad for, at du kunne bruge den! :)

 • SVAR

  Hej – tak for din guide! Kender du til problematiken, hvor ens blog ligger som underside på en hjemmeside, og hvor man gerne vil være fri for at al det andet indhold på siden vises som blogindlæg? På Bloglovin linkes der direkte til selve bloggen (så den del er fin nok), men under posts vises en masse andet indhold fra den overornede side..
  VH Anne

  • SVAR

   Hej Anne – du mener nok lidt lige som den gør her på siden, hvor jeg også har en blog? :) Men hvor den altså ikke ligger på forsiden.
   Jeg kender ikke selv problemet, tror jeg, da jeg opretter alt andet indhold som “sider” og dermed ikke som indlæg. Jeg ville nok skrive til Bloglovin’ og spørge – jeg har været i kontakt med dem flere gange, og de er simpelthen så søde og gode til at hjælpe!
   Jeg håber, du finder ud af det. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  10000 tak for en nem, og forståelig gennemgang af Bloglovin. Du har lige reddet min aften :-)
  Klem fra Helse Qvinden

  • SVAR

   Hej Helse Qvinden – det er jeg godt nok glad for at høre! Hvor er det dejligt, at du kunne bruge guiden! :)

   Klem tilbage :)

 • SVAR

  Hjælp, jeg kan ikke længere komme ind på mine blogs enkeltvis, nogen der kan hjælpe ?

  • SVAR

   Hej Line, jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit problem? Kan du uddybe? Er det inde på Bloglovin’, du ikke kan komme ind på din blog? Hvis du kan beskrive dit problem lidt bedre, så vil jeg gerne prøve at hjælpe :)

 • SVAR

  taaaak! det kunne jeg ikke have gjort uden din guide..

  • SVAR

   Hvor er det skønt at høre fra dig, Ann! :) Jeg er glad for, at guiden kunne hjælpe dig. :)

 • SVAR

  hej

  jeg har brugt din guid til at komme på bloglovin, men det navn jeg først havde kaldt den på blogspot fandt jeg ud af var navnet på bloggen og ikke bare navnet på selve det første oplæg.

  Nu har jeg lavet navnet op på blogspot men nu kan jeg ikke få det ændret på bloglovin åbenbart fordi det ikke var det jeg brugte først og nu kan jeg ikke ændre det første eller tilføje en ny blog på bloglovin så det rigtige navn kommer på.

  Ved ikke om det er indviklet skrevet eller om du forstå???

  Nu hedder min blog på bloglovin Første blog og det skal den jo ikke hedde hehe, jeg har prøvet og logge af og på men den ændrer sig ikke

  ved du hvad jeg skal gøre???

  syns det hele lige pludselig blev ret forvirrende.

  mvh. en forvirret ny blogger

  • SVAR

   Hej Marie-Louise

   Tak for din kommentar! Jeg er glad for, at du kunne bruge guiden. :)

   Ja, Bloglovin’ er lidt “fjollet” på det punkt – når du først har kaldt din blog noget, så synes den ikke at ville glemme det igen. Jeg vil foreslå dig, at du prøver at klikke på “Your Blog” under det blå hjerte i menuen til højre. Her kan du se din blog. Klik så på “Remove blog from your account”. Og prøv så at tilføje den igen. :)

   Hvis det ikke virker, så kan jeg kun anbefale, at du skriver til Bloglovin’. De er utroligt flinke og vil rigtig gerne hjælpe!

   Jeg håber, at du finder ud af det. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  TUSIND TAK !! :-)
  Har siddet i flere timer og prøvet! Men dette indlæg var virkelig en stor hjælp! Tak

  • SVAR

   Hvor er det bare fedt at høre, Caroline! Jeg er rigtig glad for, at du kunne bruge guiden. :)

 • SVAR

  Tak Celia, fed guide;0)
  Mit problem er at jeg gerne vil ha et blogloving logo på min blog. Altså du ved, ude i siden så man kan se alle medlemme! Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af, kan du hjælpe mig?

  • SVAR

   Hej Kristina. Hvor er det bare skønt, at du kunne bruge guiden! Jeg har faktisk netop lige nu lavet en guide til det, du spørger om. :) Så tak for inspirationen! Du kan læse indlægget her

   Hav en skøn aften! <3

   • SVAR

    Du er genial:0)

    • SVAR

     Eeeej, nu bliver jeg helt forlegen, skønne Kristina! :)

 • SVAR

  Tusind tak for en forståelig og grundig guide, både til oprettelse og Bloglovin “knap”…. You’ve made my day :-):-):-)

  • SVAR

   Ååårh, det er jeg SÅ glad for at høre, Helene. :) Sådan en skøn kommentar at få. Jeg er glad for, at du fandt ud af det! :)

 • SVAR

  TAK! Godt overskueligt indlæg:)

  • SVAR

   YAY – det er jeg virkelig glad for at høre, Pernille! :) Tusind tak :)

 • SVAR

  TUSINDE TAK for denne meget overskuelige og gode guide. Jeg var aldrig kommet på Bloglovin, hvis ikke det var for dig!! Jeg har selvfølgelig takket dig på min blog og linket til dette indlæg :)

  Mvh. Anja N

  http://www.byspangen.blogspot.com

  • SVAR

   Åh, Anja, hvor er du sød! TUSIND tak for dine søde ord og for at dele min side med dine læsere :)

   Knus Celia :)

 • SVAR

  Hej, super godt guide! (:
  Har bare et K Æ M P E problem – bloglovin kan ikke finde min blog? Jeg søger selvfølgelig på thekillergoat/killergoat, og den vil bare ikke dukke op. Synes det er en smule underligt, mest fordi min blog ikke er “hemmelig”, og man sagtens kan læse den .. bloglovin vil bare ikke finde den >.<

  Håber du kan hjælpe mig med mit problem (:
  Venlig hilsen Elisa (:

  • SVAR

   Hej igen (:
   T Y P I S K – så snart man beder om hjælp, så får man løst problemet, haha! Men endnu engang tak for den gode guide, det var et problem med min RSS, eller hvad den nu sagde :)

   • SVAR

    Hej Elisa – super godt at høre, at du fik styr på det igen :) Super godt fundet ud af! Jeg er glad for, at du kunne bruge min guide. Det betyder meget for mig, kan du tro! :)

   • SVAR

    Hej med dig! Min blog vil ikke findes på bloglovin’, når jeg følger guiden. Kan du uddybe, hvad du gjorde? :)

    • SVAR

     Hej

     Stort set altid ,når der er problemer med Bloglovin’, er det noget, som de kan fikse. Bare skriv til dem. Når du er på WordPress.com, så burde det virke.

 • SVAR

  Tak for denne brugbare instruktion. Mangler bare lige én ting… og hvad så når man er blevet oprettet, og har fået logoet på? Kommer mine nye indlæg så automatisk….hvorhen?

  Og hvordan ændrer jeg hvilken Facebook konto den logger op til? Min bloglovin logger på en eller anden måde op til min private fb og ikke til min blogside på FB… Hrmm….

  Ideer?

  • SVAR

   Skønt, at du kunne bruge den, Eva. :) Det er jeg glad for! Jeg har ikke sat mit Bloglovin’ og Facebook sammen, men jeg tænker, at man nok kun kan logge på med sin egen profil, og ikke en Facebookside som sådan – det ville i hvert fald give mening, at det fungerede sådan. :)

   Men det er vel i grunden ligemeget, eller? Jeg deler selv mine indlæg på min Facebookgruppe. Og som sådan burde det ikke betyde noget, at du er logget på med Facebook. :)

 • SVAR

  Ahh nu har jeg fundet mine indlæg… ret fint. Men hvordan kan det være, at jeg ikke kan se fotos på min bloglovin side? Skal jeg sikre mig noget særligt, når jeg laver indlæggene mht fotos?

  https://www.bloglovin.com/evabyeva

  • SVAR

   Det ved jeg faktisk ikke. Nu er du jo ny derinde, så måske har den bare ikke fundet ud af dine billeder endnu? Når jeg kigger på din blog, kan jeg se, at du uploader billederne derinde – det burde være helt fint, så det er nok en fejl fra Bloglovin’.

   Du kan evt. give det et døgnstid og se, om det ikke fikser sig. Ellers ville jeg skrive til Bloglovin’-teamet derinde. Jeg har haft fat i dem et par gange, og de svarer super hurtigt og er meget grundige. Jeg er vild med deres kundeservice! :)

 • SVAR

  Hej :-) Jeg har fulgt din guide og har tilføjet min WordPress blog til Bloglovin. Desværre kommer nye indlæg ikke på Bloglovin. Ved du, hvad jeg har gjort galt?

  Min side hedder http://www.taskeforum.dk

  • SVAR

   Hej Mette – skønt! Velkommen på Bloglovin’ :)

   Nu tjekkede jeg lige din side – flot design! Og også din blog. Jeg var også forbi din Bloglovin’, og jeg kan se, at den tager dine indlæg fint ind, som den skal! :)

   Jeg tænker dog, at du måske mener, at alle dine fine guides til at spotte fake tasker ikke kommer på Bloglovin’ – det skyldes, at Bloglovin’ kun tager “indlæg” ind – alt, der oprettes som en “side” i WordPress og dermed ikke kommer ind under “blog” vil ikke komme ind på Bloglovin’.

   Jeg tror, at du skal overveje, om du i virkeligheden har brug for Bloglovin’ til din side. Hvis du ikke kommer til at skrive særlig meget på bloggen, så er det ikke så relevant. Så prøv i stedet at lave nogle gode guides. Du kan evt. introducere et nyhedsbrev for dine læsere, så de kan melde sig til der, på den måde kan du sende dine nye guides ud pr. mail.

   Naturligvis er Bloglovin’ aldrig en ulempe, så behold den endelig!

   Jeg håber, at mit svar gav mening! :)

   Mvh. Celia

   • SVAR

    Hej Ceilia

    Mange tak for dit fyldestgørende svar – og for de pæne ord om mit design. Jeg tror egentlig bare, jeg var for hurtig, jeg skulle bare vente nogen timer, så var alle indlæg der.

    Du må undskylde, at jeg var så længe om at svare, jeg havde fuldstændig glemt at gå ind og se, om du have skrevet. Ved du, om der er en funktion/plugin i wordpress, der gør at man kan få en mail, når der bliver svaret på et indlæg, som man har skrevet en kommentar til?

    På Bloggers Delights blogs, kan man altid vælge at få besked om nye kommentarer, og det er ret smart synes jeg.

    Jeg har lavet flere indlæg på min blog nu, så nu giver det forhåbentlig lidt bedre mening at have den på Bloglovin :-)

    • SVAR

     Hej igen, Mette

     Skønt at høre fra dig igen! Jeg er glad for, at det kom til at virke! :) Men jeg kender virkelig fornemmelsen, for når man sidder med noget, så vil man bare have, at det skal virke med det samme! Haha. :) Så jeg kan skam sagtens følge, at du blev lidt utålmodig.

     Naturligvis – det er jo ikke til at holde styr på, hvor man har svaret og ikke har svaret. :) Jeg er 100% sikker på, at et sådant plugin findes! Det vil jeg da lige undersøge – mon ikke, der kommer et indlæg om det en dag. ;) haha.

     Ja, det skal nok komme til at gå alt sammen! Bare klø på, dit koncept er genialt, så det skal nok komme til at fungere! :) Held og lykke.

     Mvh. Celia

     • Hej Celia

      Jeg har ledt lidt, og har fundet et plug-in, der hedder: Subscribe To “Double-Opt-In” Comments

      Det tester jeg nu på min blog :-)

      Et andet forslag til et indlæg, du kunne skrive er: “Pings – hvad er det? Hvad gør man ved dem? Og hvad skal man bruge dem til?” Jeg synes nemlig, det er lidt forvirrende :-)

     • Hej igen, Mette

      Skønt! Det plugin vil jeg da helt klart tjekke ud – det er jo en virkelig smart funktion at have på sin side, så man kan holde kontakten med sine læsere ved lige. :)

      Lad mig vide, hvad du synes om plugin’et, når du har testet det i nogle dage. :)

      Det er en rigtig god idé, som jeg vil skrive mig bag øret. Det er jo lidt sådan med det emne, jeg har her på siden, at der næsten er uendelige indlæg at skrive! Men det er jo kun godt. :) Jeg vil komme i gang snarest med at opdatere siden her – jeg har også en meget gennemarbejdet WordPress-guide i støbeskeen. :) Det bliver spændende!

      Tak for din søde hjælp og gode råd!

      Mvh. Celia

 • SVAR

  Super guide – tusinde tak for hjælpen :)

  De bedste hilsner
  Hanne

  • SVAR

   Tusind tak for de søde ord, Hanne. :) Jeg er glad for, at du kunne bruge den!

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej
  Tak for en brugbar blog.
  Lige et lille spørgsmål. Kan jeg slette det indlæg jeg har lavet med bloglovin, uden at det sletter bloggen fra bloglovin. Det er kun fordi at jeg synes det er et mærkeligt indlæg at ha* liggende.
  Vh Marie

  • SVAR

   Hej Marie
   Det var så lidt. :) Jeg er glad for, at du kan bruge siden til noget :)
   Nej, det kan du desværre ikke. Linket er vigtigt for at Bloglovin’ kan genkende din blog på siden. Evt. kan du sætte selve linket ind i en anden post – og du kan godt ændre selve teksten i linket, så der f.eks. står “Følg mig på Bloglovin'”. Måske gør det det nemmere at putte ind i en anden post, hvor det kan indgå mere “naturligt”. :) Jeg håber, det gav mening.

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Cecilia.
  Fantastisk blog du ha. Tusind tak for hjælpen til os Ny bloggere :).
  MEN….altså når jeg så finder min blog på bloglovin ser den bare så trist ud. Den har ikke fået mit logo osv med. Kan ikke se at jeg kan redigere min blog eller side på bloglovin. Er det korrekt?
  Knus Mette Mai

 • SVAR

  Hvordan ligger man billeder ind på bloglovin? :-)

  • SVAR

   Hej Stine

   Desværre bestemmer Bloglovin’ selv, hvilke billeder de tager ind. Det eneste, du selv kan ændre, er billedet på din personlige profil. Klik på hjertet i højre hjørne, vælg “Your Profile” og dernæst “Edit your profile”. Her kan du uploade et billede af dig selv. :)

   Jeg håber, at det gav mening!

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia
  Først tusind tak for en super guide til oprettelse af en blog. Nu er jeg kommet i gang med min madblog køkkenglad.dk :-)
  Jeg har også, med hjælp fra din guide, tilføjet min blog på Bloglovin. Perfekt.

  Men kan du svare på, hvorfor jeg ikke kan få lov at ændre min mail-adresse under account-settings på Bloglovin? jeg har prøvet flere gange og selv om jeg opdaterer ændringerne, står min tidligere mailadresse (en godmail.dk) stadig oprettet. Jeg her en gmail nu.

  Mange hilsener
  Anne Grethe

  • SVAR

   Hej Anne Grethe

   Hvor er jeg glad for, at du har kunnet bruge mine guides! Det er jo en rigtig fin blog, du har fået lavet! Den er jeg sikker på, du bliver glad for at skrive på. :)

   Åh, hvor irriterende! Mit bud ville netop være, at du skulle ændre det i indstillingerne, men hvis det ikke virker, så ved jeg det godt nok ikke. Jeg kan dog anbefale dig at skrive til Bloglovin’s fantastiske kundeservice – dem har jeg selv haft fat i af flere omgange, og de er supergode og svarer hurtigt! Så prøv lige det, så er jeg sikker på, at de kan hjælpe dig med at ændre din mail :)

   Held og lykke med din blog! :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej.
  Jeg har et problem. Den kan ikke finde min blog? Hvad gør man så? Min blog er også offentlig, men den kan ikke finde den. Jeg har næsten lige oprettert min blog, og har ikke helt styr på det hele endnu. Kan du hjælpe mig?

  • SVAR

   Hej Naja

   Hvis du næsten lige har oprettet din side, så kan det godt være, at Bloglovin’ lige skal have lidt tid. Den skal jo finde alting manuelt, så jeg ville lige give den en dag eller to! :)

 • SVAR

  Hej:) Koster det penge et have en blog??

  • SVAR

   Hej Mee!

   Det koster ikke nogle penge at oprette en blog på Bloglovin’, hvis det er det, du mener :) Du kan oprette gratis blogs hos blogspot.com, WordPress.com og hos Bloggers Delight. :)

   Men jeg kan kun anbefale, at du laver en blog på dit eget domæne – se min guide til det HER. Det giver dig langt flere muligheder, og det koster ikke ret mange penge. :)

 • SVAR

  Jeg vil også gerne lige sige tak for din gennemgang.
  Det var en stor hjælp!

  Rigtig god dag :)

  • SVAR

   Tusind tak, Majken, du aner slet ikke, hvor glad jeg er for at kunne hjælpe! :)

   Rigtig god dag (og påske!) til dig også. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hvordan får jeg bloglovin knappen på min blog? :O

  • SVAR

   Hej Anonym. :) Jeg har lavet en guide til netop dette! Den finder du lige her.

   Rigtig god påske!

 • SVAR

  Hej Celia,
  Tusind tak for et rigtig godt oplæg! Det hjalp mig rigtig meget. Jeg er ved at starte en blog op sammen med to andre, men vi har problemer med bloglovin, ved ikke om du kan hjælpe? Det første oplæg vi brugte til at claime bloggen med kom fint op – dog uden billede. Det næste vil slet ikke vises på siden, og hvad jeg kan læse mig frem til på Bloglovin er at der kan være problemer med nogle rss-feed (som jeg ikke helt ved hvad er)….. Håber du kan hjælpe eller give mig en idé om hvor jeg kan søge hjælpe :)

  Karen

  • SVAR

   Hej Karen. Nu har jeg kigget lidt på jeres side og på jeres Bloglovin’, og nu ser det ud til at virke, som det skal. :) Bloglovin’ fungerer ikke altid helt optimalt, og af og til kan der gå lidt tid, før den opfatter, at der er et nyt indlæg på ens blog, så tålmodighed er mit bedste tip! :D

   Hvis du derimod oplever, at den slet ikke vil finde jeres nyeste indlæg, så kan du altid skrive til dem derinde. Jeg har før haft fat i dem i forbindelse med nogle problemer, og der har de virkelig været hjælpsomme og svaret hurtigt! Så det kan jeg også varmt anbefale – det er virkelig god service, man får det. :)

   Og tusind tak for dine søde ord om mit indlæg! Jeg er så glad for, at du kunne bruge guiden! :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej! Guiden er rigtig god, men jeg et problem.. Når jeg søger på min blog (juliejakobsen.blogspot.dk) kan den kunne finde en, og det ikke min..? Hvad skal man så gøre?

  Knuzz Julie

  • SVAR

   Hej Julie

   Har du prøvet at søge på juliejakobsen.blogspot.com ? Blogspot ændrer automatisk den sidste del til den landekode, man er i. Så hvis du er i Danmark, vil den hedde .dk. (Da jeg var i Mexico endte alle Blogspot blogs på .mx :) ) – hjælper det? Jeg har fundet en blog derinde, der har dit domæne – er du sikker på, at det ikke er din? Jeg finder denne: https://www.bloglovin.com/blog/1669046

   Mvh. Celia

   • SVAR

    Jo! Den kunne jeg bare ikke finde før.. Tusind tak for hjælpen!

    • SVAR

     Kanon! :D Det er jeg glad for. Det var så lidt. :)

 • SVAR

  Tusind tak for en let forståelig guide. Det med at claime bloggen tog mig lidt lang tid at finde ud af men heldigvis var der også et par ekstra guides netop til den del af processen inde på bloglovin:) Nu lykkedes det og min blog http://globetrotting.dk/ har nu en follower: mig selv:)
  Uden det her indlæg var det nok ikke lykkedes for mig.

  • SVAR

   Hvor er det fedt, at du fandt ud af det ved at bruge min guide, Mark! :) Jeg er glad for at det lykkedes!

   Held og lykke med bloggen! :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hejsa. tak for hjælpen indtil videre. Dog kan jeg simpelthen ikke finde ud af hvor jeg blogger på siden?
  Ligeledes, hvordan gør jeg det på mobil appen?

  Håber du kan hjælpe.
  MVH trine

  • SVAR

   Hej Trine

   Lad mig lige afklare: du blogger IKKE på Bloglovin’! Bloglovin’ er en tjeneste, som du kan tilknytte din blog til, hvor den henter dine seneste indlæg. Det gør det nemmere for dine læsere at holde styr på, hvornår der er nyt indhold på din blog. :)

   Hvis du gerne vil lave en blog, så kan jeg kun anbefale dig at følge min guide til det HER. :D

   Hav en dejlig dag – jeg håber, at jeg forstod dit spørgsmål rigtigt, og at mit svar kunne hjælpe. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej

  Sætter MEGET stor pris på alle dine guides – de er så nemme og enkle at bruge.

  Jeg har oprettet link til Bloglovin, men når jeg søger min blog frem, så kommer der ikke noget billede frem i selve søgeresultaterne i “rullemenuen”. Det samme gør sig gældende når jeg er inde på “my feed”. Her tager den korrekt teksten med fra mine indlæg, men uden et billede.

  ved du hvor jeg skal tilpasse? Umiddelbart vil jeg gætte på at jeg skal ind på min hjemmeside – tror jeg har prøvet alt her på siden.

  Engang tak for alt din hjælp.

  venlig hilsen
  Tina

  • SVAR

   Hej Tina

   TUSIND tak! Det er netop målet, at de skal være til at forstå og nemme at kaste sig over – så hvor er jeg glad for at høre, at det er lykkes! TAK! :)

   Nu var jeg lige inde på din side for at kigge (sikke en sød hund, du har!! Åh!), og jeg har lidt svært ved at se, hvad der er gået galt. Inde på Bloglovin’ kan jeg se, at der er billeder med på dine tre første indlæg – har du sat billederne anderledes ind i disse indlæg? Hvis ikke, så ville jeg faktisk prøve at skrive til Bloglovin’s support! De er altså vildt søde og svarer rigtig hurtigt! Jeg har selv haft fat i dem flere gange! :)

   Jeg er nemlig ikke helt vildt skarp til Bloglovin’, så derfor ville jeg nok selv spørge dem til råds. :) Så er jeg sikker på, at du nok skal få et brugbart svar hurtigt! :)

   Held og lykke med det og din fine side! :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej :-) fed blog!
  Jeg havde først en blog der hed Lineeenggrob.bloggersdelight.dk som jeg så fik eget domæne til så den nu hedder Lineeenggrob.dk . Mit problem er så bare at den nu har lavet to bloglovin profiler!! Jeg vil kun have den til Lineeenggrob.dk da den har 17 followers hvor den anden kun har 2?? Men for mig er det umuligt at ændre? Har du en ide?

  • SVAR

   Hej Line

   Fedt – tillykke med at være flyttet for dig selv! :) Jeg håber, at du bliver glad for det. :D

   Bloglovin’ har ikke nogen funktion, hvor du bare kan flytte dit domæne, men heldigvis er deres kundeservice super behjælpelige med netop det, så skriv til dem og giv et link til din nye side og sig, at de skal begynde at hente dine indlæg derfra, så retter de det hellere end gerne for dig. :)

   Held og lykke med det!

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia,

  Tak for nogle fantastiske guides – jeg har for et par dage siden oprettet min egen blog, vha. din guide, og vil nu gerne tilkoble den Bloglovin, men den er ganske enkelt ikk at finde derinde :(

  Har du mon et bud på, hvad jeg kan gøre..?

  Vh. Sanne

  • SVAR

   Hej Sanne

   Du skal skrive til dem, så hjælper de dig. De er typisk et problem hos dem.

   Vh. Celia

 • SVAR

  Hej igen. Jeg havde en profil på Bloglovin, men den kunne ikke finde min blog. SÅ nu har slette min profil på Bloglovin og oprette en på ny. Men den kan stadig ikke finde min blog. Kan det være noget på bloggen der gør det? Den er lavet hos WordPress.

  • SVAR

   Hej Marie

   Det er helt sikkert et problem hos Bloglovin’. Skriv til dem så hjælper de dig. De er søde til at hjælpe os bloggere.

 • SVAR

  Hej,

  Hvis den ikke kan finde min blog, hvad gør jeg så?
  – Jeg skriver hvad min blog hedder: christinalindholm.bloggersdelight.dk men så siger den, at den ikke findes?

  Knus Christina

  • SVAR

   Hej Christina

   Ja, det er helt sikkert bare et problem hos Bloglovin’. Det plejer altid at virke efter et stykke tid, ellers skal du bare skrive til dem. De er søde til at hjælpe.

   Knus Celia

 • SVAR

  Hjælp!!

  Jeg kan ikke finde min blog på bloglovin.
  Når jeg søger på fashionblogbyamanda.bloggersdelight.dk kommer den ikke frem.

  Aner ikke hvad jeg skal gøre. PS Blogger fra mobilen med WordPress.

  • SVAR

   Bare skriv til Bloglovin’ så hjælper de dig. De er interesseret i, at deres brugere kan finde din blog, og de er rigtig søde til at hjælpe.

 • SVAR

  hej jeg har brugt din guide men den vil ikke finde min blog når jeg søger på den er der noget man skal gøre først for at den kan finde den ?

  kh sofie

  • SVAR

   Hej Sofie

   Nej, det er der ikke. Der kan gå noget tid hos Bloglovin’, men hvis den ikke kommer frem, skal du blot skrive til dem. De er søde til at hjælpe.

 • SVAR

  Hejsa!
  Først tusind tak for alle dine fantastiske vejledninger! Uden dem, var jeg ikke kommet i gang!
  Jeg har forsøgt at oprette mig i Bloglovin, men systemet kan ikke finde min blog når jeg skal tilføje den. Kender du til det og ved du, hvordan jeg så kommer videre?
  Mvh
  Malin

  • SVAR

   Hej Malin

   Det er vist et meget almindeligt problem hos Bloglovin’. Du skal blot skrive til dem, så plejer de altid at være søde til at hjælpe.

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Mange tak for den fine vejledning :D Havede godt nok underet mig lidt over hvordan jeg fik min egen blog på bloglovin :D
  Mange takker her fra ;D

  • SVAR

   Hej Meller

   Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe. :)

 • SVAR

  Hej Celia

  Jeg vil bare sige tusind tak for en fantastisk blog du har dig her. Den har givet mig modet til at starte min egen, og nu hvor jeg har fået smidt bloggen på Bloglovin’ kører det bare. Tusind tak for nogle fantastiske guides, som jeg ikke ville have været foruden, her i mit nye bloggerliv.

  KH Anne

  • SVAR

   Hej Anne

   Mange tak, det var sødt sagt af dig. Jeg er glad for, at jeg kan hjælpe.

   /Celia

 • SVAR

  Hejsa.
  Fine forklaringer. Tak for dem! :-)
  Jeg kan bare ikke finde min blog, når jeg trykker på Claim blog og søger på navnet. Hvad kan det mon skyldes??? :-/

  • SVAR

   Hej Connie

   Det er et ret almindeligt problem hos Bloglovin’. Bare skriv til dem så løser de det.

 • SVAR

  Hej, det ser ud til at være en rigtig god guide-side. Jeg vil meget gerne prøve at etablere en af de gode blogs. Jeg har en blog på wordpress og vil gerne skifte. Af en eller anden årsag virker det som om jeg har fået virus hæftet på min blog og jeg bruger derfor pt kun vil side på mobilen for at undgå problemer. Jeg vil dog gerne flytte hele mit nuværende indhold af blodindlæg til en anden blog, er det muligt? Mvh. Hanne

  • SVAR

   Hej Hanne

   Ja, det kan du sagtens. Du skal eksportere alle dine indlæg og bileder. I WordPress gør du det under “Værktøjer” i dit kontrolpanel. Da du skriver, at du har virus, vil jeg lige skanne den fil, som du får ned, inden du installerer den et nyt sted. Din computer har sikkert allerede et virusprogram, som du kan bruge.

 • SVAR

  hej.. Jeg kan ikke finde min blog når jeg skal søge på den under “claim blog”.. ved du hvorfor?

  • SVAR

   Hej Mie

   Det virker til, at det er et problem, som der tit er hos Bloglovin’. Hvis du skriver til dem, ordner de det for dig.

 • SVAR

  Kære Celia
  Hvor er din blog bare fantastisk. Jeg har lige startet min egen blog og har ændret tema et par gange og det har resulteret i at der nu kun kommer tekst og ingen billeder på mine opslag i bloglovin. Mon du ved hvordan jeg kan ændre dette da der bare ser flottere ud med billeder.
  Knus line Sol
  Thehugdealer.com

  • SVAR

   Hej Line

   Det kan de helt sikkert hjælpe dig med hos Bloglovin’. Bare skriv til dem. :)

 • SVAR

  Hej :D TUSIND tak for din fantastiske guide, sikke et stort arbejde. Det er netop din guide, der gjorde, at jeg turde springe ud i blog-verdenen. Jeg har nu arbejdet på min blog i døgndrift de sidste to dage, for jeg er bidt af en gal blogger. Sidder i øjeblikket på en meget overophedet Mac ;)

  Jeg har et problem. Jeg kan simpelthen ikke finde min blog parcellen.dk på Bloglovin’ :/ Har du en idé om, hvad jeg kan have gjort forkert?

  Mvh. isabel

  • SVAR

   Hej Isabel

   Det er helt sikkert et problem hos Bloglovin’. Skriv til dem de vil gerne hjælpe.

 • SVAR

  Hvad skulle jeg dog gøre uden dig ;) …

  jeg vil rigtig gerne claime min blog http://www.yogabloggen.dk – som jeg nemt kan finde hos Bloglovin (og som allerede inden jeg kom derind havde en følger, endnu en ting jeg ikke forstår…).

  men når jeg opretter et nyt indlæg via WordPress og efterfølgende vil claime, får jeg besked på / bliver spurgt ind til, om jeg virkelig har postet indlægget da det ikke kan findes? Jeg har forsøgt 3 gange med linket som det øverste, har også forsøgt uden overskrift – men lige lidt hjælper det ??? Nu har jeg imidlertid slettet indlæggene og besluttet mig for at prøve igen senere, – men vil selvfølgelig lige høre dig, om du har nogen gode råd / forklaringer?

  På forhånd tak – og tak, tak, tak for dine gode forklaringer :)

  • SVAR

   hej igen – i mellemtiden har jeg haft kontaktet Bloglovin – der var åbenbart en fejl i deres system, så de har gjort det manuelt for mig :)

   • SVAR

    Hej Annika

    Ja, det er altid godt at skrive til dem, da de gerne vil hjælpe en med problemer.

 • SVAR

  Hej
  Tak for hjælpen, jeg havde virkelig aldrig fundet ud af det ellers, (det tog mig nu stadig lidt tid, men nu ser det ud til, at den er oppe at køre. Og det ser endda helt proff ud ;)
  Hilsen Rikke

  • SVAR

   Sådan Rikke!

 • SVAR

  Tusind tak for en super god guide. Så kom vores nye blog også på bloglovin :-)

  Mvh Karen

  • SVAR

   Hej Karen

   Sådan! Velkommen til.

 • SVAR

  Hejsa!
  Sådan nu er min madblog http://www.juliekristensen.com også oprettet, takket være din gode guide.
  Tak for hjælpen, er nok ikke sidste gang jeg følger en af dine guides.

  • SVAR

   Hvor er det fedt at høre, Julie! :)

   Stort tillykke med det!

   /Celia

 • SVAR

  Tak for din gode guide, Cecilia! Jeg har brugt den til ALT i forbindelse med opstart af min føljeton: lezfoljeton.dk (som du kan se, alt lige fra bluechic adelle temaet til bloglovin’ widget)
  I forhold til Bloglovin, er det så meningen, at jeg skal sætte det link ind hver eneste gang jeg laver et indlæg?

  • SVAR

   Det var så lidt! Jeg er glad for, at du kunne bruge den! :)

   Nej, det er ikke nødvendigt. Det link, der er nødvendigt for at Bloglovin’ kan hente dine indlæg ind, behøver kun at optræde én gang på din side for at virke.

   Men du kan da altid huske dine læsere på at følge dig efter et indlæg i ny og næ – det kan ikke skade! :)

   /Celia

   • SVAR

    1000 tak for svar :) og igen – tak for en fantastisk guide! (og sorry for navneforvirring :))

    • SVAR

     Det gør ikke noget. Det er jeg skam vant til. Endnu værre hvis jeg går på Starbucks. :D

 • SVAR

  Hej

  Når jeg indsætter min blogs navn i feltet, kan den ikke finde den? :(

  • SVAR

   Lykkedes det? Ellers skriv til Bloglovin’. :D

 • SVAR

  Hey!
  Super brugbart indlæg!
  Jeg har dog lidt problemer som jeg håber du kan hjælpe med.
  Når jeg skal ‘claim’ min blog, kan den simpelthen ikke finde den? Jeg har prøvet med hele URL, kun navnet på bloggen osv. Men den kan simpelthen ikke finde den? Hvad gør jeg forker?

  Knus A

  • SVAR

   Hej Aishah

   Jeg vil starte med at skrive til Bloglovin’, da det nok er et problem hos dem. Jeg tror helt sikkert, at de gerne vil hjælpe dig.

 • SVAR

  Hejsa, tak for en god guide! Hvad nu hvis jeg har bloggersdelight? Når jeg skal skrive indlæg har jg kun mulighederne “visuel” eller “tekst” og altså ikke html, hvad gør jeg så? Jeg har lagt det op under “tekst” og linket kommer også frem på bloggen, men bloglovin kan så ikke finde den… :(

  • SVAR

   Hos Bloggers Delight burde det være ved “tekst,” at du skal gøre det. Har Bloglovin’ fundet din blog sidenhen?

 • SVAR

  Jeg har oprettet en blog via wordpress.com for en måned siden, jeg kan stadig ikke finde den via bloglovin? Ved du, hvorfor den ikke er der? :)

  På forhånd tak for en god og overskuelig guide.

  • SVAR

   Hej Anne

   Har du været inde og tilmelde den?

 • SVAR

  Hej. Jeg har prøvet at følge din guide, men når jeg når til ‘claim blog’, kan den ikke finde min side. Har du nogle ideer til hvad jeg så gør?

  • SVAR

   Hej

   Jeg vil starte med at skrive til Bloglovin’. Det er ikke et problem, som jeg desværre kan løse herfra.

   Du må sige til, hvis du fandt en løsning, som du vil dele med andre.

 • SVAR

  Hej Celia.
  Jeg er helt ny i Blogland, og forsøger at uploade min blog til Bloglovin. – Jeg kan simpelthen ikke finde min blog via deres ‘claim’funktion. Kan du hjælpe mig med det?

  Mange hilsner fra Damen – ny i Blogland, men kommet for at blive

  • SVAR

   Hej Damen :D

   Kom din side nogensinde frem på Bloglovin’, ellers må du lige skrive igen.

 • SVAR

  Hej Celia
  Dine guides har virkelig været hjælpsomme, men nu er jeg alligevel stødt på et problem. Jeg kan ikke finde min blog inde på Bloglovin’ når jeg søger efter den, jeg har tjekket via https://validator.w3.org/feed/ om min RSS feed er valid, og det siger den, den er, så nu ved jeg ikke hvad jeg ellers skal gøre. Håber lidt du har det magiske svar! :p

  • SVAR

   Hej Annika

   Hvor er det fedt, at du har kunnet bruge mine guides! :) Det er jeg glad for!

   Hmm, det er godt nok underligt, at du ikke kan finde din blog!

   hvis jeg var dig, ville jeg nok prøve at skrive til Bloglovin’ – deres support er vildt god og hurtig! For det kan kun være en fejl fra deres side.

   Held og lykke!

   /Celia

 • SVAR

  Hej Celia! Tak for fantastiske lette guides, du er genial til at forklare :)
  Jeg er i fuld sving med at oprette mig på bloglovin, men når kun til punkt 7, der får jeg meddelelse om at min blog ikke kan findes…. Ved du hvad der sker der, den er der ude og i brug, så forstår ikke helt hvorfor den ikke kan findes, kan du mon hjælpe ?? :)
  Hilsen Ann

  • SVAR

   Hej Ann

   Dejligt, at du kan bruge mine guides.

   Jeg tror bare, at du skal give den et par dage. Virkede det?

 • SVAR

  Hej – bloglovin driller – jeg har en hjemmeside gennem WIX – marielouiseroenning.com og lige meget hvad jeg gør, kan bloglovin ikke finde min blog – har du evt et råd?

  • SVAR

   Hej Marie-Louise. Mit bedste råd ville simpelthen være at kontakte Bloglovin’ direkte. :) Jeg kender ikke til at bruge WIX, så måske er det dem, Bloglovin’ har svært ved at arbejde sammen med? Deres support er rigtig god og hurtig, så prøv ad! :)

 • SVAR

  Måske er det bare mig, men syntes ikke man kan se de nye indlæg jeg har lavet på bloggen inde på bloglovin´- Det skal lige siges at jeg er helt ny, det er min første dag som blogger :)
  Jeg slettede linket og her efter satte jeg det ind i et andet indlæg. Men kan man skjule det på en måde – det er ikke så heldigt? Kan man evt slette det igen efter man har tilføjet det?

  Håber du ved hvad jeg mener, for det er sgu lidt svært at forklare hvad jeg mener :)

  Kom endelig med ris/ros hvis min blog er lort ;-)

  • SVAR

   Hej Stine

   Er det stadigvæk et problem, du har? For så må du lige skrive til mig igen. :D

 • SVAR

  Hej Celia. Jeg lavede for noget tid siden en bloglovin, men jeg kan se at mine nyeste indlæg ikke kommer frem, har du et bud på, hvad der er gået galt? :)

  • SVAR

   Hej Thea

   Nogen gange kan der gå et stykke tid. Men hvis det er et problem, som du stadigvæk har, skal du skrive til Bloglovin. Jeg er sikker på, at de kan hjælpe.

 • SVAR

  Det gik smertefrit – tak Celia

  • SVAR

   Hurra! Det er netop meningen med guiden. :D

 • SVAR

  Hej Celia. Tusind tak for nogen rigtigt fine guides. Meget anvendelige.
  Jeg tror min tidligere besked til dig forsvandt… så her kommer spørgsmålet lige igen: Jeg har linket min blog (eget domæne, men lavet i WP) til Bloglovin men desværre medtager den ikke billederne i mine blogindlæg. Hvad kan årsagen være?
  Jeg har rettet til fuld tekst under læsning. Akismet kører også som det skal. Jeg har dertil forsøgt at validere mit RSS feed (med en feed validator), og den melder alt ok. Og jeg har downloaded et plugin (“RSS image feed”) som gerne skulle gøre det muligt for Bloglovin at finde mine billeder, men lige lidt nytter det. Er der andre ting jeg kan prøve?
  Bedste hilsner, Louise K

  • SVAR

   Nå, nu virker det pludselig :-) Gad vide hvad det var af alle de forskellige ting jeg forsøgte, der gjorde forskellen???
   Nå, men endnu engang tak for dine fine guides.
   Bedste hilsner Louise K

   • SVAR

    Sådan. Det er jeg glad for. :D

    / Celia

  • SVAR

   Hej Louise

   Jeg er glad for, at du fik løst problemet. Det er ofte bare et spørgsmål om tid, inden det virker. Ellers vil jeg anbefale andre, at de skriver til Bloglovin’, da de gerne vil hjælpe.

 • SVAR

  Hej :-)
  Hvor er det skønt, at du har lavet denne side!!
  Jeg har et spørgsmål..
  Jeg tror nemlig, at jeg har begået en stor fejl, og lavet min egen blog på en hjemmeside! Jeg har købt eget domæne og ellers bare lagt billeder og tekst derind..
  Jeg har hverken gjort noget med webhotel osv. Så nu tænker jeg jo! Er det smart?
  Da jeg forsøgte at komme på bloglovin, ville den så ikke, da det er en alm. hjemmeside.. Har det noget at skulle sige!
  Jeg er lidt bange for at den alm. hjemmeside begrænser mig på flere måder. Bl.a. også med layout osv.
  Så jeg overvejder at skifte..
  Har du et godt råd? Jeg har nemlig ingen kendskab til wordpress heller..
  Jeg vil meget gerne igang hurtigt..
  Hilsen Maria

  • SVAR

   Hej Maria

   Ej, det var ikke så godt, jeg håber, at vi kan få løst dit problem. Hvor har du oprettet din hjemmeside henne? Man kan f.eks. godt have en WordPress hjemmeside, og det fungerer 100% på samme måde som en blog.

   Kan du skrive, hvilken platform du har oprettet dig på?

 • SVAR

  Hej Celia
  Hvis jeg på et tidspunkt vil have reklamer på min blog, hvordan fungerer det så med bloglovin? Vil de så også vise reklamerne eller kan man ikke det via dem?

  Vh Louise og tak for gode råd

  • SVAR

   Hej Louise

   Den burde vise hele din blog så hermed også dine reklamer. Umiddelbart vil jeg mene, at det ikke er noget problem.

 • SVAR

  Kære Celia.
  Tak for alle dine fantastiske guides. Jeg har en udfordring. Når mine posts bliver lagt på Bloglovin, så kan hele indlægget læses derovre. Dvs de visninger får Bloglovin. Jeg har læst og nu prøvet uden held dog (hvilket er årsagen til at jeg skriver til dig) at en widget med read more sender læsere videre til min blog. Det plugin jeg har brugt hedder simple feed customizer, men virker altså ikke med mit tema. Der står godt nok læs mere, men i bunden af mit indlæg :-). Kan du hjælpe med en idé til et plugin eller et eller andet, som gør at hende nybegynderen her, som bedst kan lide at lave min blog selv kan komme videre ?
  Kærlig hilsen
  Kristina

  • SVAR

   Kære Celia. Jeg har nu brugt en hel dag intenst på at finde løsning med en kvik pige fra Fiverr. Det er forhåbentlig lykkedes med et plugin med noget shortcode og en masse andre tryllerier, så jeg er helt rundtosset nu. Synes lige du skulle vide at det er løst. Var bare træt af at sidevisninger ikke kom på min statistik, men derimod på Bloglovin’s. Jeg kan se en del komme derfra, som aktivt har været inde og ville læse endnu mere. Jeg har også lagt mærke til noget der for mig er totalt fy fy, der er nogle bloggere, som nærmest kopierer. Ved godt at det lyder lidt mærkeligt, men jeg kan ikke forstå at et ikke eksisterende ord opfundet af mig, nu bruges hos en anden blogger, som iø er ret stor i DK. Nå men nu kan jeg da se ip adresser, hvis jeg gad og nørkle videre med det. Vælger at tage det som et klap på skulderen, men synes ikke det er første gang, og bliver nok heller ikke sidste.
   Kærlig hilsen
   Kristina

   • SVAR

    Jeg er glad for, at du fik løst problemet. Mit indtryk er, at hvis man kopierer, så får man aldrig ligeså stor succes, som den som skaber indholdet. Jeg håber da, at jeg har ret. :D

 • SVAR

  Kære Cecia. Jeg har svært ved at finde ud af, om det koster noget?

  • SVAR

   Hej Bente

   Det koster ikke noget at bruge Bloglovin’.