Har du brug for professionel rådgivning og sparring til at komme videre med din blog? Så send en e-mail til mig på celia@lavenblog.dk hvis du vil snakke om din blog.

Samtalerne tager 30 min. og koster 300 kr.

Selve samtalen foregår over Skype, Messenger eller Google Hangout.

Hvad skal vi tale om?

Det er faktisk helt op til dig! Jeg har talt om rigtig mange forskellige ting med bloggere igennem tiden, og jeg vil meget gerne give dig nogle eksempler på, hvad det har været for nogle ting:

Jeg har bl.a. talt med en dygtig blogger om, hvordan hun kunne sælge flere af sine e-bøger på hendes blog. Jeg rådgav hende bl.a. til hvordan hun kunne få bedre fokus på sine produkter, hvordan hun snildt kunne hæve prisen på dem, og hvilke metoder hun fremadrettet kunne bruge for at sælge flere bøger.

Jeg har også rådgivet en blogger om, hvordan hun kunne tage sine mange følgere på Facebook og få dem til at tage aktiv del på hendes nyopstartede blog. Jeg hjalp hende også med design af hendes blog, og så lagde jeg en content plan sammen med hende, så hun havde noget konkret at følge for at opnå succes med sin blog.

Og så har jeg hjulpet en hel masse bloggere i gang med deres design, hvor jeg har gået deres blog igennem og givet mine kommentarer, samtidig med at jeg har fortalt dem om fremtidsmulighederne for at opbygge deres blogs til mere succes.

Men det er kun dig, der kan bestemme, hvad vi skal tale om. Skal det være teknisk? Eller skal vi tænke fremad og lægge planer sammen? Vil du havde min opskrift på at skabe en succesfuld blog fra ingenting, eller har du allerede en gruppe af mennesker, der følger dig på et andet medie? Eller har du måske en virksomhed, som du gerne vil promovere bedre gennem din blog?

Det er alt sammen noget, vi kan tale om. Men det er dig, der fastsætter, hvor du har mest brug for hjælp – og så tager vi den derfra! :)

Hvordan fungerer det så helt praktisk?

Du kan booke din tid herover, og så sender jeg dig en mail, hvor jeg beder om nogle helt simple ting fra dig: en kort beskrivelse af det, du vil tale om, samt et link til din blog (hvis du har sådan en).

Dette gør jeg, så jeg kan se din blog igennem, inden vi snakker, og så jeg kan danne mig et indtryk af, hvilken type blogger du er.

Vi aftaler også, hvordan du gerne vil snakke. Jeg sidder i Los Angeles, så jeg kan enten snakke over Skype, Facebook Messenger call eller et Google Hangout – vi gør bare det, der er nemmest for dig.

Når de 30 minutter er gået, så sender jeg dig en afsluttende mail inden for 24 timer, hvor jeg også linker til nogle af de eventuelle produkter eller hjemmesider, jeg har talt med dig om, da vi snakkede. I den her mail skriver jeg også mine hovedpointer igen fra vores samtale (men jeg håber selvfølgelig, at du har taget noter, da vi talte).

Jeg glæder mig til at tale med dig om din blog!