Så du vil gerne være blogger?

Det kan jeg godt forstå! Det er fedt at være blogger. Det er den perfekte måde at kommunikere med omverdenen på og på mange måder bare udtrykke sig på.

Det kræver hårdt arbejde at være blogger. Men du kan sagtens klare det, og på den her side vil jeg hjælpe dig i gang på bedste vis. Her finder du en god liste over de mest relevante indlæg, jeg har skrevet om blogging, så du kan komme bedst fra start.

Gratis e-bog: kom bedst i gang med at blogge

Kom bedst i gang med at blogge - gratis e-bog

Jeg er meget stolt over at kunne præsentere denne e-bog, som jeg har skrevet! Den hedder Kom bedst i gang med at blogge og er særligt henvendt til dig, der endnu er i overvejelsesfasen, eller dig der er ny blogger. Men i virkeligheden tror jeg, at alle kan få glæde af bogen – og den er jo gratis, så hvad har du at miste? ;)

Bogen består af 7 kapitler fordelt på 50 sider. Jeg kommer bl.a. ind på min egen historie om hvordan jeg kom i gang med at blogger, og så runder jeg alle de andre tanker, som du bør gøre dig, hvis du vil starte en blog op, som du kommer til at elske at skrive på og får succes med. Du lærer bl.a.:

   • Hvordan du finder din egen stemme i den ellers crowdede blogverden
   • Hvilke emner, du skal blogge om, og om du skal vælge ét emne eller flere
   • Hvordan du kan lave en blog, der kan udvikle sig sammen med dig
   • Hvordan du vælger det perfekte navn til din blog – hvis sådan et findes?
   • Hvordan du kan skelne mellem dit privatliv og det liv, du deler på bloggen
   • Hvordan du bedst forbereder dig på tider uden inspiration til blogging
   • Om du skal lave en gratis blog eller blogge på eget domæne

 

… og meget mere! Der er rigtig mange guldkorn i bogen, som jeg er sikker på, at du kan få en masse ud af at læse. Få dit gratis eksemplar af bogen ved at klikke på knappen herunder.

[line]

Udover bogen har jeg også en masse gode indlæg her på siden, som jeg er sikker på, at du vil kunne få rigtig meget glæde af, hvad end du er nystartet blogger eller har været i gang i noget tid.

Gratis blog eller blog på eget domæne?

I min bog skriver jeg en lang diskussion om, hvorvidt jeg mener, om du skal lave en gratis blog eller investere i dit helt eget domæne. Du finder diskussionen i kapitel 7.

Derudover har jeg også berørt emnet flere gange her på siden. Du kan bl.a. læse HER, hvad jeg selv anbefaler til bloggere. Jeg har også HER skrevet om, hvorfor du bør lave en blog på dit eget domæne.

Derudover har jeg naturligvis min guide til at lave en blog på eget domæne. I guiden tager jeg dig i hånden og viser dig skridt for skridt, hvad du skal klikke på og udfylde for at få en blog på dit eget domæne. Jeg er meget stolt af guiden, og jeg modtager dagligt mails fra folk, der er rigtig glade for den! Det betyder alt for mig. :)

Find den her: Blog på eget domæne guide

Tekniske guides

Et af de ting, der er allerstøst problemer med hos folk, er alle de tekniske ting. Det værste ved at have en blog er unægteligt, at der er rigtig mange tekniske ting, som du pludselig skal sætte dig ind i.

Heldigvis er det ikke længere så svært, som det var for nogle år tilbage, hvor der ikke fandtes smarte styresystemer som WordPress. Dog skal du stadig af og til have næsen ned i noget HTML-kode, og det kan godt være lidt irriterende som nybegynder.

Jeg har derfor lavet nogle guides til de ting, som folk oftest efterspørger, og dette er en kategori, som jeg løbende udvider, da der simpelthen er så mange ting at tage fat i her. Neden for kan du se, hvilke guides jeg har i den tekniske kategori indtil videre:

[left]Facebook

Sådan laver du en fanside til din blog

Sådan får du en Facebook box på din blog[/left]

[right]Bloglovin’

Sådan opretter du din blog på Bloglovin’

Sådan får du en Bloglovin’ Follow box på din blog[/right]

Søgemaskineoptimering: Hvordan får du din blog op på forskellige søgninger i Google? Det og meget mere giver jeg en introduktion til her:

Begynderguide til SEO, Linkbuilding og PageRank

Et flot tema til din blog: Et tema er en slags skabelon, som gør at din blog kan få et meget flottere design, uden du skal hyre en designer og en programmør. Jeg bruger selv temaer fra Bluchic, og dem guider jeg dig til at bruge HER.

[ssba_hide]