Senest opdateret torsdag 7. juni 2018

Denne databeskyttelseserklæring giver dig et overblik over bearbejdningen af dine data hos Lavenblog.dk. Dette gælder både gennem vores nyhedsbrev og indsamlet data via webinar og denne hjemmeside. Du vil altid blive oplyst om det, når der indsamles personlige oplysninger som navn og e-mail af dig.

Hvilke data bearbejder Lavenblog.dk?

De primære oplysninger om dig til Lavenblog.dk er informationer, som du selv giver, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager på et webinar eller køber et produkt gennem siden. Vi indsamler ikke e-mails eller navn uden at oplyse dig om det.

Yderligere registerer vi, hvilke browser vores kunder bruger osv., men vi ved ikke noget om, hvem du er osv.

Hvad anvender Lavenblog.dk mine data til?

Lavenblog.dk bearbejder dine data under overholdelse af alle databeskyttelseslove, der finder anvendelse. I den forbindelse overholder vi naturligvis principperne i lovgivningen om databeskyttelse i forbindelse med bearbejdning af personrelaterede data. Dine data bearbejder vi derfor principielt kun til de formål, som vi har forklaret i denne databeskyttelseserklæring eller til de formål, som vi har meddelt dig ved indsamlingen af dataene. Det betyder bl.a., at du kun modtager nyhedsbrev fra os, hvis du selv har tilmeldig dig og godkendt at modtage det.

Data bliver også brugt til at køre reklamekampagner med relevante produkter, som både kan være af gratis og betalt karakter.

Individualiserede tjenester

Dine data kan også blive brugt til at sende tilbud, som er skræddersyet til dig.

Nyhedsbrev

Vi sender kun nyhedsbreve, hvis du har godkendt at modtage dem. Emner i nyhedsbreve er alt fra gratis online arrangementer, produkter eller ydelser eller generelle informationer om blogging.

Individuelle produktanbefalinger per e-mail og Push-service

Vi sender aldrig tilbud baseret på de informationer, som du har givet ved køb, medmindre du har accepteret, at du gerne vil have denne type tilbud, eller hvis du har godkendt at modtage vores nyhedsbrev.

Hvordan bruger Lavenblog.dk mine data til reklame?

Dine data bruger vi til skæddersyet reklamer til dig. Her bruger vi de mest almindelige internetteknologier på markedet, herunder Adwords, Facebook og Instagram.

Således kan vi reklamere mere målrettet, så vi i videst muligt omfang kun præsenterer dig for reklame og tilbud, som rent faktisk er relevant for dig. Det giver os mulighed for bedre at kunne imødekomme behovene hos vores brugere for individualisering og at kunne finde nye produkter og at gøre dig interesseret i vores produkter, både dem som koster penge og dem som er gratis.

Vi anvender også din data til at målrette reklamer, som blot sender trafik til Lavenblog.dk ved at give dig gratis information.

Hvem videregiver Lavenblog.dk mine data til?

Lavenblog.dk giver kun dine data videre, hvis det er tilladt ud fra europæisk databeskyttelseslovgivning. Det kan være partnere, som arbejder med markedsføring for os. Vi sælger aldrig din data til nogle 3. partspartnere. Lavenblog.dk’s nyhedsbrev er kun informationer om indhold fra Lavenblog.dk og produkter som er skabet eller skrevet af Lavenblog.dk.

Når du køber produkter via Lavenblog.dk, så bliver dine betalingsoplysninger registreret af Stripe, som vi benytter til betaling. Som platform til salg vil alle oplysninger om dig stå i Shopify, men det er kun os, der har adgang til din data.

Hvilke databeskyttelsesrettigheder har jeg?

Under hensyntagen til de respektive lovmæssige betingelser har du følgende lovmæssige databeskyttelsesrettigheder: Ret til oplysning (artikel 15 i DSGVO), ret til sletning (artikel 17 i DSGVO), ret til berigtigelse (artikel 16 i DSGVO), ret til begrænsning af bearbejdningen (artikel 18 i DSGVO), ret til dataportabilitet (artikel 20 i DSGVO), ret til at klage til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse (artikel 77 i DSGVO), ret til tilbagekaldelse af samtykker (artikel 7, stk. 3 i DSGVO) samt ret til at gøre indsigelse mod bestemte databehandlingsoperationer (artikel 21 i DSGVO). Kontaktdataene for dine anmodninger sendes til:

Lavenblog.dk

Celia Schow

Pieces On Paper, LLC
7083 Hollywood Boulevard
1st Floor
Los Angeles, CA 90028

Telefon: +1 424 394 4459

E-mail: [email protected]

Hvornår slettes mine data?

Vi gemmer dine personrelaterede data så længe som det kræves for at opfylde de formål, som er nævnt i denne databeskyttelseserklæring, især med henblik på opfyldelse af vores aftale- og lovgivningsmæssige forpligtelser. Eventuelt gemmer vi også dine personrelaterede data til andre formål, når respektive så længe loven tillader os fortsat at foretage lagring til bestemte formål, herunder til at gøre retskrav gældende.

Du kan altid afmelde dig vores lister som i tilfælde af navn og e-mail kun består af nyhedsbrev. Du kan altid skrive til [email protected], hvis du ønsker at slette dine informationer. Vi anbefaler, at du sletter i hvert nyhedsbrev, da du hermed bliver slettet med det samme.

Hvordan beskytter Lavenblog.dk mine data?

Dine personlige data overføres sikkert hos os ved hjælp af kodning. Vi gør i den forbindelse brug af kodningssystemet SSL (Secure Socket Layer).

Desuden sikrer vi vores websites og øvrige systemer ved hjælp af tekniske foranstaltninger, så ingen andre end os får adgang til dine informationer.