Er du i tvivl om, hvordan du skal få din blog på Bloglovin’? Jeg har lavet en guide til dig, så bliver det ikke nemmere! Hvis du allerede har oprettet din blog på Bloglovin’, kan du bare se bort fra dette indlæg, hvor jeg går helt i detaljer med processen at oprette sin blog på Bloglovin!

1. Først skal du gå ind på Bloglovin’. Og så skulle det gerne se sådan ud:

Bloglovin til din blog

Så klikker du bare på “Sign up” i øverste højre hjørne. Hvis du allerede har en bruger på Bloglovin’, logger du bare ind som normalt, ved at trykke på “Sign in” og springer videre til punkt 5 i denne guide. :)

2. Udfyld din mail-adresse (brug din rigtige mail-adresse, det er meget vigtigt. Og bare rolig – andre kan ikke se den nogle steder) og lav et ønsket kodeord. Klik på “Sign up

Bloglovin' log in

3. Gå ind og tjek din mail. Jeg bruger GMail, så det ser muligvis anderledes ud hos dig. Men klik på linket, som du finder i mailen.

sådan opretter du din blog på Bloglovin'

4. Du kommer nu ind på denne side, hvor du kan vælge at følge nogle af de mest kendte blogs.

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Scroll helt ned i bunden af siden:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Og klik på “Next“.

5. Nu kommer du ind på din forside. For at tilføje din blog, skal du trykke på “Account” i øverste venstre hjørne. I drop-down-menuen skal du klikke på “Blogs by me

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

6. Nu kommer du ind på denne side. Klik på “Claim blog“, den blå knap til venstre:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

7. I det søgefelt, der nu kommer frem, skal du søge på web-adressen for din  blog. I mit tilfælde skulle jeg altså søge på www.lavenblog.dk. Klik på “Search“. Når den har fundet din blog, skal du bare klikke på den.

Opret blog på Bloglovin'

8. Dette vindue popper frem, med den underlige kode-sætning (kaldes HTML-kode). Marker den og tryk ctrl+c (pc) eller cmnd+c (mac) for at kopiere, eller højreklik og vælg “kopier”.

Guide til Bloglovin

9. Gå nu ind på din blog, og lav et nyt indlæg. Jeg bruger WordPress, og så ser det sådan ud. Hvis du bruger Blogspot, så er det meget vigtigt, at du sørger for at gå ind under HTML, når du skal lave indlægget.

Så, klik først der, hvor der står “HTML”. Indsæt herefter det link, som du kopierede før, der hvor du normalt skriver dit indlæg. Indsæt ved at trykke ctrl+v (pc) eller cmnd+v (mac) eller højreklik og vælg “indsæt”.

Klik til sidst på “Udgiv“. (Du kan godt skrive mere i indlægget, hvis du vil – husk i så fald at trykke på “Visuel” i stedet for “HTML”. Så ser det ud, som det plejer! Når du har udgivet indlægget, skal du gå ind på Bloglovin’s side igen.

Opret din blog på Bloglovin'

10. Du er stadig inde i det pop-up-vindue, hvorfra du kopierede HTML-koden. Klik nu på “Claim Blog“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

11. Nu er din blog tilknyttet dig, og du kan få lov til at redigere info om din blog. Klik på “Edit blog info“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

12. Du kan bestemme navnet på din blog, ændre beskrivelsen af din blog under “Description”. Vælg også en kategori til din blog. Klik til sidst på “Save“.

guide til Bloglovin'

13. Succes! Du har nu oprettet din blog på Bloglovin’, og andre brugere på siden kan nu finde den og følge dine indlæg! Klik evt. selv på “Follow” og bliv din første følger. Det ser jo så trist ud, hvis der er 0 følgere, ikke? ;)

Guide til Bloglovin'

Jeg håber, du kunne bruge min guide! Smid en kommentar nedenunder, hvis der var noget, du ikke forstod eller Bloglovin’ bare driller! 

 

148 svar til “Sådan opretter du din blog på Bloglovin’”

 1. Bente Yde siger:

  Kære Cecia. Jeg har svært ved at finde ud af, om det koster noget?

 2. Kære Celia.
  Tak for alle dine fantastiske guides. Jeg har en udfordring. Når mine posts bliver lagt på Bloglovin, så kan hele indlægget læses derovre. Dvs de visninger får Bloglovin. Jeg har læst og nu prøvet uden held dog (hvilket er årsagen til at jeg skriver til dig) at en widget med read more sender læsere videre til min blog. Det plugin jeg har brugt hedder simple feed customizer, men virker altså ikke med mit tema. Der står godt nok læs mere, men i bunden af mit indlæg :-). Kan du hjælpe med en idé til et plugin eller et eller andet, som gør at hende nybegynderen her, som bedst kan lide at lave min blog selv kan komme videre ?
  Kærlig hilsen
  Kristina

  • Kære Celia. Jeg har nu brugt en hel dag intenst på at finde løsning med en kvik pige fra Fiverr. Det er forhåbentlig lykkedes med et plugin med noget shortcode og en masse andre tryllerier, så jeg er helt rundtosset nu. Synes lige du skulle vide at det er løst. Var bare træt af at sidevisninger ikke kom på min statistik, men derimod på Bloglovin’s. Jeg kan se en del komme derfra, som aktivt har været inde og ville læse endnu mere. Jeg har også lagt mærke til noget der for mig er totalt fy fy, der er nogle bloggere, som nærmest kopierer. Ved godt at det lyder lidt mærkeligt, men jeg kan ikke forstå at et ikke eksisterende ord opfundet af mig, nu bruges hos en anden blogger, som iø er ret stor i DK. Nå men nu kan jeg da se ip adresser, hvis jeg gad og nørkle videre med det. Vælger at tage det som et klap på skulderen, men synes ikke det er første gang, og bliver nok heller ikke sidste.
   Kærlig hilsen
   Kristina

   • celiaschow siger:

    Jeg er glad for, at du fik løst problemet. Mit indtryk er, at hvis man kopierer, så får man aldrig ligeså stor succes, som den som skaber indholdet. Jeg håber da, at jeg har ret. :D

 3. louise siger:

  Hej Celia
  Hvis jeg på et tidspunkt vil have reklamer på min blog, hvordan fungerer det så med bloglovin? Vil de så også vise reklamerne eller kan man ikke det via dem?

  Vh Louise og tak for gode råd

  • celiaschow siger:

   Hej Louise

   Den burde vise hele din blog så hermed også dine reklamer. Umiddelbart vil jeg mene, at det ikke er noget problem.

 4. Maria siger:

  Hej :-)
  Hvor er det skønt, at du har lavet denne side!!
  Jeg har et spørgsmål..
  Jeg tror nemlig, at jeg har begået en stor fejl, og lavet min egen blog på en hjemmeside! Jeg har købt eget domæne og ellers bare lagt billeder og tekst derind..
  Jeg har hverken gjort noget med webhotel osv. Så nu tænker jeg jo! Er det smart?
  Da jeg forsøgte at komme på bloglovin, ville den så ikke, da det er en alm. hjemmeside.. Har det noget at skulle sige!
  Jeg er lidt bange for at den alm. hjemmeside begrænser mig på flere måder. Bl.a. også med layout osv.
  Så jeg overvejder at skifte..
  Har du et godt råd? Jeg har nemlig ingen kendskab til wordpress heller..
  Jeg vil meget gerne igang hurtigt..
  Hilsen Maria

  • celiaschow siger:

   Hej Maria

   Ej, det var ikke så godt, jeg håber, at vi kan få løst dit problem. Hvor har du oprettet din hjemmeside henne? Man kan f.eks. godt have en WordPress hjemmeside, og det fungerer 100% på samme måde som en blog.

   Kan du skrive, hvilken platform du har oprettet dig på?

 5. Louise K siger:

  Hej Celia. Tusind tak for nogen rigtigt fine guides. Meget anvendelige.
  Jeg tror min tidligere besked til dig forsvandt… så her kommer spørgsmålet lige igen: Jeg har linket min blog (eget domæne, men lavet i WP) til Bloglovin men desværre medtager den ikke billederne i mine blogindlæg. Hvad kan årsagen være?
  Jeg har rettet til fuld tekst under læsning. Akismet kører også som det skal. Jeg har dertil forsøgt at validere mit RSS feed (med en feed validator), og den melder alt ok. Og jeg har downloaded et plugin (“RSS image feed”) som gerne skulle gøre det muligt for Bloglovin at finde mine billeder, men lige lidt nytter det. Er der andre ting jeg kan prøve?
  Bedste hilsner, Louise K

  • Louise K siger:

   Nå, nu virker det pludselig :-) Gad vide hvad det var af alle de forskellige ting jeg forsøgte, der gjorde forskellen???
   Nå, men endnu engang tak for dine fine guides.
   Bedste hilsner Louise K

  • celiaschow siger:

   Hej Louise

   Jeg er glad for, at du fik løst problemet. Det er ofte bare et spørgsmål om tid, inden det virker. Ellers vil jeg anbefale andre, at de skriver til Bloglovin’, da de gerne vil hjælpe.

 6. Bente siger:

  Det gik smertefrit – tak Celia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *