Hej og velkommen til Lavenblog.dk!

Idéen bag denne hjemmeside er at hjælpe dig med at lave en blog. Bloggerverden bliver større og større, og selvom vi i Danmark ikke er ligeså langt fremme som f.eks. Sverige, så kommer der hele tiden nye blogs frem, og mange går sikkert med drømmen om at starte sin egen blog.

Men det er muligvis et større projekt, end mange tror, og når man først har fået lysten til at gå i gang med en blog, kan der komme mange problemer på tværs, der kan kvæle lysten helt. Det kan f.eks. være tekniske vanskeligheder ved at få en blog startet op, der kan drille, og det er lige præcis her, lavenblog.dk kommer ind i billedet!

Her på siden vil du finde en masse hjælp til at komme i gang med din blog. Jeg hjælper dig med at finde et godt emne, du kan blogge om, jeg hjælper med det tekniske bøvl, der kan være med at lave en blog, og du finder også hjælp til at holde gejsten og blive ved med at blogge. Udover det finder du her også hjælp til, hvordan du får flere læsere på din blog, hvordan du kan aflæse de statistikker, du kan se over besøgene på din blog, og endda også hvordan du kommer til at tjene penge på din blog!

Jeg ved, hvor svært det kan være at komme i gang med at blogge og hvor svært det er, at få skabt sig et navn i bloggerverdenen uden man drukner i de mange blogs, der allerede findes derude! Jeg har haft mange forskellige blogs, og jeg har lært af min bitre erfaring, hvad der virker, når man ønsker at skabe en blog, som tiltrækker besøgene og hvordan man bliver ved med at være et interessant sted for sine læsere! Og jeg har besluttet, at jeg vil dele mine erfaringer med jer!

Jeg tror på, at bloggere er fremtidens største medie og flere udenlandske bloggere har bevist, at ved hårdt og fokuseret arbejde kan man skabe sig et navn og ikke mindst læsertal, der gør en utroligt magtfuld som medie og meningsdanner.

Men hvad end du ønsker at blive den nye, store blogger, hvis holdninger bliver lov for dine læsere, eller du bare ønsker at blogge, fordi du synes, det er sjovt, så er du kommet til det rette sted! Jeg glæder mig til at hjælpe dig i gang med din nye blog, og jeg ønsker dig alt det bedste!

Men husk på: at have og drive en blog er hårdt arbejde, og derfor er det meget vigtigt, at du brænder for det og synes, det er sjovt! Og selvom starten kan være hård og svær, så er det det hele værd, når du får din første kommentar, slår dine personlige mål og generelt begynder at bygge et fornuftigt læsertal op! Det er en tilfredsstillelse, der gør dig utroligt stolt af dig selv!

Så held og lykke med din nye blog! Navigér rundt på siden til artikler, der vil hjælpe dig med at lave en blog, i menuen til højre! Good luck!

Xoxo, Celia – www.sarthud.dk

sådan laver du en blog

[ssba_hide]

31 svar til “Idéen bag Lavenblog”

 1. celiaschow siger:

  Hej Michelle

  Du kan bruge Picmoney. Ellers kan jeg også anbefale Adobe Illustrator, men det koster en del flere penge.

 2. celiaschow siger:

  Hej Yasmin

  Jeg er faktisk ved at skrive en bog, hvor jeg prøver at komme med forslag til indlæg. Så man kan få rigtig meget indhold på sin blog. Indtil da vil jeg foreslå dig, at du tænker over, hvad du godt kan lide. Hvad gør dig glad osv.? Er det tøj, dyr osv.

  Prøv at skrive alle disse emner ned. Du skal ikke tænke over, om dine venner osv. gider læse det. Der er helt sikkert mange derude, som gerne vil læse om det, som du skriver om.

 3. yasmiin siger:

  hey!
  jeg vil villet blive glad vis du vi vil give mig nogle ide om hvad jeg skulle skrive om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *