Denne artikel fokuserer på alt det arbejde, der bør ligge, før du laver en blog.

De første blogs, jeg lavede, blev lavet efter en tanke, jeg pludselig fik – og derefter skred jeg lynhurtigt til handling. Jeg skyndte mig ind på blogspot, lavede et domæne, skrev nogle indlæg, skrev en “om mig” sektion og skrev om, hvad jeg ønskede, min blog skulle handle om. Det gik som regel ok med bloggeni starten, og jeg var motiveret til at blogge på min splinternye blog, sendte links rundt til familie og venner og var rigtig aktiv.

Nogle uger efter gik luften ud af ballonen, og jeg så mere og mere min blog som en sur pligt, som jeg ikke kunne tage mig sammen til at opdatere og skrive på. Hvorfor? Jeg skred simpelthen til handling for hurtigt, før jeg i virkeligheden havde tænkt min idé til fulde. Idéer er sjove, men de kræver overvejelse og grænsken, og så snart der kommer en ny idé – og det gør der – mister man lysten til at fortsætte på den gamle.

Resultatet er hårdslående: familie og venner begynder at kommentere, at din nye blog vist ikke klarer sig så godt mere og om der ikke snart kommer nyt derinde. Det fik mig til at føle, at jeg havde fejlet og følelsen af fiasko er aldrig sjov at føle!

Så hvordan kommer du bedst i gang med at blogge? 

Forberedelse er virkelig vigtigt, når du drømmer om at lave en blog. Selvfølgelig kan det også lade sig gøre at ændre stil og emne, hvis du har en blog, du lidt har mistet interessen for, men der er også altid en mulighed for, at du bare helt dropper din blog. Så kom i gang med forberedelserne!

Jeg har lavet en lille step-for-step guide til, hvordan du bedst forbereder dig, før du laver din blog. Klik her og gå videre til fase 1 – lysten til at lave en blog.

Ét svar til “Før du går i gang”

  1. Millepigen siger:

    Jeg heder Mille jeg er 14 år jeg har en kæreste der heder tobiaz han er også 14 år jeg går i samme skole som min kæreste og samme klasse jeg er model har været det siden jeg var 3 år og holder pause nu skal snart starte til det igen kan bare ikke komme i gang igen den het blog handler om mit liv de ti g jeg laver og der kommet en masse billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *