Som nævnt før er Partner-Ads mit foretrukne affiliatenetværk her i Danmark. Det er på ingen måde det netværk, der har det smukkeste interface eller er lettest at finde rundt i, men det er dem, der leverer den bedste ydelse her i Danmark, hvis du spørger mig.

Jeg elsker bl.a. Partner-Ads fordi:

 • De tracker mine salg med det samme og opdaterer døgnet rundt
 • De viser mig fra hvilket blogindlæg, køberen har klikket på et link
 • De udbetaler mine penge, når jeg har tjent 150 kr.
 • De besvarer altid alle mine spørgsmål, som jeg har brug for, og er hurtige og nemme at komme i kontakt med.

Sagt med andre ord: det virker bare! Og det er jo helt og aldeles fantastisk, synes jeg. Også selvom interfacet godt kunne trænge til en dygtig designers arbejde – men lad nu det ligge… :)

Sådan bliver du affiliatepartner hos Partner-Ads

Start med at gå ind på Partner-Ads’ danske hjemmeside ved at klikke her. Nu kommer du ind på deres forside, som ser sådan her ud:

Affiliate marketing med partner ads

Start med at klikke på “Bliv partner”, som jeg har markeret med en flot pil på billedet herover.

Udfyld alle dine informationer og ansøg. Du vil modtage en bekræftelsesmail hurtigt efter. Du kan allerede med det samme logge ind og gå i gang med dit samarbejde med Partner-Ads, så skynd dig ind på deres side for at komme i gang og ansøge en masse affiliateprogrammer, som du gerne vil arbejde sammen med.

Sådan fungerer Partner-Ads

Helt praktisk fungerer Partner-Ads på den måde, at du ved at bygge links gennem deres side til webshops, som du er godkendt til at arbejde sammen med. Linksne poster du i indlæg på din blog.

Når en læser klikker på dit link og køber noget, vil du kunne se på dit interface hos Partner-Ads, at du har tjent penge.

Partner-Ads udbetaler penge hver måned, når du har optjent 150 kr. Penge, du har tjent i januar, vil blive udbetalt på den første bankdag i marts måned, osv. Hvis du ikke har optjent 150 kr. i januar, bliver pengene blot stående hos Partner-Ads, indtil du ved udgangen af en måned har tjent 150 kr. eller derover.

Pengene går direkte ind på den konto, du har angivet, da du skrev dig op hos Partner-Ads. Husk at notere beløbet nøje, da det skal opgives som B-indkomst på din selvangivelse, så du kan betale skat af pengene.

Sådan finder du relevante programmer hos Partner-Ads

Partner-Ads kalder deres webshops for affiliateprogrammer. Du kan ansøge disse programmer, og hvis du bliver godkendt, kan du begynde at tjene penge ved at lave links genenm Partner-Ads til programmet selv.

Partnerprogrammerne kan du finde ved at klikke på “Alle programmer” som vist på billedet ved en pil herunder:

guide til partner-adsNej, I får ikke lov til at se, hvad jeg har tjent! ;)

Du kan også klikke dig ind på de forskellige kategorier, de har affiliateprogrammer under, hvis du kan gennemskue, hvilke kategorier er relevante for dig. Dem finder du i de grønne links under pilen på billedet.

Nu kommer du ind på en lang, uskøn liste over affiliateprogrammer, som Partner-Ads kan tilbyde dig som blogger. De er inddelt efter forskellige kategorier og står i alfabetisk rækkefølge. Som f.eks.:

partner-ads

Som du kan se, er der under hvert affiliateprogram nogle informationer – de er vigtige for dig som blogger. De indikerer nemlig, hvor mange penge du vil kunne tjene på de forskellige programmer. De forskellige ting betyder:

K: Dette er det beløb i kr., du tjener pr. klik på dit link. Der er ofte tale om et meget lavt beløb, som få øre eller kroner, som du vil tjene, når nogen klikker på dine links. Med mindre du har virkelig mange besøg på din blog, er dette svært at tjene penge på, og du vil heller ikke se mange programmer, der kører med klikindtjening.

L/F: Dette er det beløb i kr., du tjener pr. “lead”. Et lead kan f.eks. være en tilmelding til en service hos dit partnerprogram. Hvis programmet f.eks. skal bruge tilmeldinger til et møde eller en online service, og du skaffer dem folk, der signer up, så tjener du det beløb, der står i parantesen ud for L/F. Det kan dog også være et fast beløb, du modtager, hvis du er skyld i et salg på hjemmesiden.

S: Dette er den procentdel, du vil tjene af hvert salg på webshoppens shop. Hvis du er skyld i et køb hos Billigvoks på 500 kr., vil du altså tjene 8% heraf: 40 kr.

[line]

Sådan ansøger du til affiliateprogrammer hos Partner-Ads

Gå nu alle programmerne igennem og udvælg alle dem, der er relevante for dig og din blog. Nu er det tid til at ansøge om at blive partner med disse programmer. Det gør du således:

1. Du ansøger et program ved at klikke på det. Nu åbnes informationerne om programmet op i et nyt vindue, som ser sådan ud:

ansøg affiliate program

2. Klik på den store knap, som jeg har vist på billedet ovenfor for at ansøge programmet. Det er meget simpelt!

Der er nu to udfald:

 • enten vil du blive godkendt med det samme (nogle programmer autogodkender ansøgere), eller
 • din ansøgning vil blive sendt til godkendelse hos annoncøren. Det kan tage alt fra nogle minutter til flere dage, før du bliver godkendt til programmet, da annoncøren først skal godkende dig manuelt.

Hvis du bliver godkendt med det samme (hvilket jeg blev, da jeg ansøgte Cosmea.dk i eksemplet ovenfor), vil det sådan her ud:

godkendt til affiliate

Når du har ansøgt til alle de programmer, der er relevante for dig, vil du kunne se, at du er godkendt, da der vil stå “godkendt” ud for de programmer, der har accepteret dig, på listen over affiliateprogrammer hos Partner-Ads:

affiliate marketing

Som du kan se, er jeg godkendt til Billigvoks, men ikke til Biowise – naturlmidler.

Du kan også få en mere overskuelig liste over programmer, du er godkendt til, ved at gå ud på din forside af Partner-Ads og klikke på “MINE programmer”, som du kan se herunder:

tjen penge med affiliate marketing

Så vil der komme en liste frem med kun de programmer, som du er godkendt til og dermed kan bygge links fra.

Sådan bygger du affiliatelinks hos Partner-Ads

Som jeg før har været inde på, så skal al din affiliate marketing gå gennem dit affiliatenetværk, i dette tilfælde altså Partner-Ads. Du skal derfor bygge alle dine links til webshops gennem Partner-Ads.

Herunder vil jeg step-for-step guide dig igennem at bygge links til din blog gennem Partner-Ads:

1. Start med at finde det produkt, du gerne vil skrive om på din blog, på en af de webshops, du er godkendt til gennem Partner-Ads.

For at give et eksempel, siger vi, at jeg gerne vil lave et link til min yndlings face mist fra Ole Henriksen: Balancing Cucumber Face Mist. Jeg finder den her på Billigvoks:

guide til affiliate marketing

2. Log nu ind på Partner-Ads og find annoncøren, som du vil linke til, på listen over dine partnerprogrammer. Jeg vil jo gerne linke til Billigvoks, så derfor åbner jeg Billigvoks’ partnerprogram ved at klikke på dem i min oversigt:

guide til affiliate marketing

3. Nu popper programmets side op, og du skal scrolle helt ned i bunden ad vinduet og klikke på “Vis reklamer” for at få adgang til at bygge dit link:

guide til affiliate marketing

4. Du kan nu se en hel masse forskellige bannerannoncer, du kan bruge som reklame på din blog. Men da vi i denne omgang skal se på at lave tekstlinks, skal du scrolle forbi alle disse bannerreklamer, indtil du kommer helt ned i bunden:

affiliate marketing guideSom du kan se, har jeg markeret to ting i boksen med rødt. Dette er de guddommelige links, som du skal lære så godt at kende!

Det øverste link er til partnerprogrammet forside – i dette eksempel altså til Billigvoks’ forside.

Men jeg vil jo gerne linke til den face mist fra Ole Henriksen, som jeg vil skrive om! Derfor skal jeg have fat i det nederste link. Det ser sådan her ud:

http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13894&bannerid=16599&htmlurl=LINK_TIL_UNDERSIDE

 

5. Nu fjerner jeg “LINK_TIL_UNDERSIDE” fra linket, så jeg har dette tilbage:

http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13894&bannerid=16599&htmlurl=

Husk = ! Det er et meget vigtigt tegn :)

6. Nu går jeg ind på billigvoks.dk og kopierer hele URL’en fra den face mist fra Ole Henriksen, som jeg gerne vil linke til:

affiliate guide

Marker det hele og højreklik og vælg “kopier” eller tryk ctrl+c (pc) eller cmd+c (mac) for at kopiere det.

7. Sæt det nu bag på linket fra pkt. 5 – altså efter =

Mit link kommer til at se sådan her ud:

http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13894&bannerid=16599&htmlurl=http://www.billigvoks.dk/ole_henriksen/ole_henriksen_balancing_cucumber_face_mist_207_ml.-5022.html

8. Linket kan jeg nu sætte ind i et blogindlæg. Det er meget vigtigt, at det hele kommer med, og at du gør præcis, som jeg har beskrevet ovenfor. Du kan altid selv prøve at klikke på linket for at se, om det virker, før du poster dit indlæg.

For at sætte linket ind i et blogindlæg skriver jeg en tekst, hvor jeg gerne vil have linket. Jeg kan f.eks. skrive “Køb Ole Henriksens Face Mist lige her”.

Hvis “lige her” skal være mit link, markerer jeg det først og klikker herefter på den lille link-knap i WordPress for at indsætte mit link:

indsætte links i WordPress

Som du kan se, går der lidt meta i den her, men du markerer den tekst, der skal være dit link (1.) og klikker herefter på det lille link-ikon (2.)

9. Denne popper nu frem:

sådan laver man links

Indsæt dit affiliatelink, som jeg viste under punkt 7, i boksen ud for “URL”, som du kan se på billedet herover.

Lav gerne et flueben i “Åben link i et nyt vindue/faneblad”. På denne måde kommer dine læsere over på webshoppen i en ny fane, så de ikke forlader din blog. Smart!

10. Klik på den blå “Tilføj link” knap og udgiv dit indlæg, når det er færdigt.

Du har nu lavet et indlæg med et affiliate link i! Når nogen klikker på dit link og køber noget, vil du kunne se på din Partner-Ads profil, hvor mange penge, du har tjent.

[line]

Sådan ser du, hvilke indlæg du har tjent penge på

Først og fremmest: når du ser de første penge på din affiliatekonto, så vil du få en helt fantastisk følelse. Jeg husker tydeligt, da jeg tjente mine første 14 kr.! Det var så kæmpestort, og jeg blev bidt af det fra start! I dag kommer størstedelen af min indkomst fra affiliate marketing, og jeg elsker det. Helt enormt.

Så glæd dig til dine første kroner pludselig dukker frem på din konto hos Partner-Ads! Dét bliver en fed dag.

Når du så har fået armene ned over endelig at have tjent penge på din blog, så melder nysgerrigheden sig: hvad har du tjent penge på!?

Det er ikke alle affiliatenetværk, der giver dig mulighed for at se dette – men det gør Partner-Ads heldigvis! Hvis du har flere affiliatelinks på din blog, er det jo ikke til at vide, hvad folk rent faktisk har købt.

Så lad os se på, hvordan du får tilfredsstillet din nysgerrighed hos Partner-Ads:

1. Start med at logge ind på Partner-Ads. På forsiden, når du er logget ind, vil du kunne se en opgørelse over de penge, du har tjent hos dem. Det ser sådan her ud:

guide til partner-adsJaja, nu får I lov til at se mine 68,24 kr. ;)

Indtjeningsopgørelsen giver egentlig meget fin mening. Her kan du se, hvad du har tjent de sidste 24 timer, 48 timer, den sidste uge og den sidste måned. “Din saldo” er det fulde beløb, du har stående hos Partner-Ads, som du endnu ikke har fået udbetalt. “Ældre end 30 dage”, som står under “Din saldo” er det beløb, du får udbetalt d. 1., når du har tjent over 150 kr. “Yngre end 30 dage” udbetales først måneden efter, hvis du når over 150 kr.

2. Klik på det grønne link ud for din opgørelse, der hedder “Se pr. dag”:

guide til affiliate

Du kommer nu ind på en lang liste over de salg, du har lavet over de sidste 30 dage. Listen er super smart lavet og nem at overskue, og du kan ud for hver dato se, hvad du har tjent. Det ser sådan her ud (jeg har skjult mine tal):

affiliateindkomst

3. Hvis du gerne vil se, hvor salgene kommer fra, kan du blot klikke på tallene under “Indtjening i alt” – de vil have en streg under sig, så du kan se, at det er links. Når du klikker på de beløb, du gerne vil se en status for, popper der et nyt vindue frem med de relevante informationer:

affiliate statistik

4. Herover er min indtjening på en lidt sløv dag. Jeg har valgt af vise jer et af mine salg, så I bedre kan se, hvad jeg mener.

Under “URL” vil du kunne se det URL, hvorfra salget et sket. I kan se, at jeg har skrevet et indlæg på Sart hud om Osmo Berber Oil – det indeholder et link til Billigvoks, og herfra er der en person, der har købt for 337 kr., hvoraf jeg har tjent 8% – 26,96 kr.

Jeg er helt vild med denne statistik, da det giver mig en mulighed for at se, hvad der virker, og dermed giver mig et prej om, hvad mine læsere synes om og måske gerne vil have mere af.

[line]

Jeg håber meget, at denne guide har været brugbar for dig! Jeg er altid åben for spørgsmål, og du kan enten lægge en kommentar herunder eller sende mig en mail, så skal jeg nok hjælpe dig alt det, jeg kan. 

Hav en rigtig god dag – og tjen så nogle penge på affiliate marketing!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Jeg er selv gået mere mod digitale produkter, og jeg har også skrevet en bog om det, som du finder her.

48 svar til “Guide til at komme i gang med affiliate marketing hos Partner-Ads”

 1. Hej Celia.

  Tusind tak for en fantastisk blog. Den har jeg godt nok brugt meget i forbindelse med opretning af min egen blog.

  Jeg har lige et spørgsmål til affiliate marketing: Jeg skal giftes til næste år og vil derfor skrive forskellige indlæg omkring planlægningen af et bryllup. Jeg tænker så at kunne have nogle links på siden til køb af forskellige produkter til bryllups osv. Derudover tænkte jeg om man kunne have en elegant bryllupsreklame eller to på siden, men de skal jo så kun være på den kategori der hedder bryllupsplanlægning og ikke alle de andre sider og indlæg. Kan det lade sig gøre?

 2. Hej Celia.
  Tusind tak for din fede guides! Jeg har brugt et par stykker af dem.
  Jeg tænkte på, om du kunne lave en guide til Zanox, som du har skrevet, du ville gøre? Jeg kan nemlig slet ikke finde ud af det derinde, og jeg er sikker på, at en guide fra dig vil kunne hjælpe mig :-)
  Mvh. Line, thelines.dk

 3. celiaschow siger:

  Hej Maria

  Fik du fikset problemet? Ellers må du gerne sende en den side, hvor du har linket til noget. Så skal jeg nok kigge på det.

 4. Maria siger:

  Hej Celia,

  Jeg er igang med at lave et link, men når jeg sætter det ind i URL- så virker det ikke. Siden kommer frem med: Not Found
  The requested URL /dk/http was not found on this server.

  Men jeg gør som du beskriver – og hvis jeg bare sætter linket op i mit eget søgefelt, så kommer jeg direkte derind.

  Hvad kan være galt? Skal man aktivere noget nogen steder først? Jeg er blevet godkendt.

  Vh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *