Drømmer du om at blogge? Men har du ikke tid eller lyst til at sætte dig ind i alt det tekniske, der ligger bag? Så har du mulighed for at hyre mig til at sætte din blog op for dig, så du får den præcis, som du vil have den!

Jeg har arbejdet med opsætning af hjemmesider og blogs i mere end 6 år, og jeg har hjulpet rigtig mange dygtige bloggere i gang i den periode. Jeg har arbejdet med nogle af Danmarks dygtigste bloggere, herunder Emiliblog, Danica Chloe, Rikke Steenbuch og Celine Albert.

Danica skrev bl.a. efter jeg havde hjulpet hende i gang med sit nye blogdesign:

“Celia, der står bag min nye blog, er super kompetent og meget rimelig prismæssigt. Jeg ELSKER mit nye design. Det skiller sig ud men er samtidigt utroligt lige til. Der er ingen forstyrrende elementer og billederne har en tilpas størrelse.”

Derudover skrev søde Kristina fra InteriorFlirt følgende efter at have købt en opsætning hos mig:

“Jeg kan kun anbefale alle nybloggere og wannabebloggere at tjekke Celia Schow ud på nettet, læse hendes sider og kontakte hende, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, for hun er yderst rimelig i pris, og mere end hjælpsom, servicemindet, vidende og flittig. Tak Celia!”

Hvad indeholder en blogopsætning?

 • Opsætning af dit webhotel
 • Installation & konfiguration af WordPress på dit webhotel
 • Installation af dit WordPress tema (Bemærk: BOLD følger med gratis)
 • Opsætning af ønskede sider
 • Opsætning af din menubar
 • Integration af dine sociale medie profiler
 • Ændringer af dine permanente links struktur
 • Opsætning af velkomstbillede og tekst i din sidebar
 • Instagram widget
 • Facebook widget
 • Integration med Bloglovin’
 • Pinterest widget
 • Søgefelt i din sidebar
 • Aktivering af din Google Analytics tracking
 • Sikkerhedsindstillinger, så du mindsker risikoen for hacker-angreb
 • Akismet installation (beskytter mod spam kommentarer)
 • Opsætning af kategorier
 • 15 minutters telefonsamtale om dine ønsker for din blog

Alt dette for bare 3.000 kr.

Sådan forløber processen

Du kontakter mig med dine ønsker og drømme for din blog via mail (celia snabela lavenblog.dk). Herefter kontakter jeg dig for at aftale et evt. telefonopkald (gerne via Skype), hvis du ønsker det. Vi taler om, hvad du skal have lavet, og aftaler betalingsløsning (jeg har både netbank, MobilePay og PayPal).

Herefter giver du mig adgang til din side. Hvis du endnu ikke er i gang, betaler du for domæne og webhotel, men jeg sætter det op for dig. Hvis du er i gang, skal jeg havde adgang til din server eller have et login til din side.

Så går arbejdet i gang! Du kan nyde synet af, at din blog begynder at tage form. Jeg opdaterer dig løbende i processen, så du er klar over, hvor langt jeg er nået. Du skal forvente 3 dages leveringstid på opgaven, når jeg har alle informationerne fra dig.

Når du er tilfreds med bloggens udseende, sætter jeg dig hurtigt ind i WordPress, så du kan komme i gang med at blogge.

Så nemt er det! :)

Lad os komme i gang

Jeg elsker nye projekter og at hjælpe folk. Derfor er siden her blevet til. Men hvis du bare gerne vil i gang NU, så send mig en mail, så skal jeg med glæde hjælpe dig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

NB: Disse priser gælder ikke for virksomheder – kun for bloggere.

38 svar til “Lad mig lave din blog”

 1. Anette Held siger:

  Hej
  Hvis man nu har fået installeret wordpress og fået domæne navn osv. Men gerne vil have hjælp til selve opbygningen af blogg’en er det noget du kan ?

  • celiaschow siger:

   Hej Anette

   Jeg ved ikke, om du fik løst dit problem? Men ja, jeg kan sagtens hjælpe dig, hvis du ikke er kommet i gang. Ellers har jeg også lavet nogle gode guides til mit eget bloggertema. Men skriv en e-mail på support@lavenblog.dk :)

 2. Randi Thomsen siger:

  Hej
  Hvad tager du for at lave en blog?

 3. Ellen siger:

  Hej Celia! Jeg har på nuværende tidspunkt en blog via wix.com med eget domæne og det hele. Jeg er dog ikke specielt tilfreds med det, så jeg har tænkt mig at skifte til WordPress blogdesign til sommer. Er det noget, du kan hjælpe med, når man hyrer dig? Altså det tekniske med at få flyttet bloggen og redesignet den?

  • celiaschow siger:

   Hej Ellen

   Ja, det kan jeg selvfølgelig. Når du er klar til at skifte og få designet din WordPress side, skriver du bare til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 4. Denise Madsen siger:

  Hej.
  Jeg ved er at lave en ny blog men jeg har virkelig svært ved instillingerne. da jeg gerne vil have min Hedda i midden og Min menu box i en anden farve. Ved ikke om du har et indlæg om det da jeg bruget dit lindlæg om at få et webhotel og eget domene.

  • celiaschow siger:

   Hej Denise

   Fik du løst dit problem? Det med header kommer an på det tema, som du anvender. Hvad tema bruger du?

 5. Lærke siger:

  Hej Celia
  Dine tilbud er fra maj og juni – har du nogle nye i vente?
  Fx dit webinar om blogdesign? :)

  • celiaschow siger:

   Hej Lærke

   Inden for den næste måneds tid skal jeg have lanceret en ny side, og så burde der også komme nogle nye datoer.

 6. Hej Celia
  Jeg har fået lavet en blog, og deltog også i dit første webinar :-). Jeg kunne nu godt godt tænke mig at komme lidt videre, så den blev lidt mere prof :-). Derfor kunne jeg måske godt bruge din hjælp.
  Vil du evt. skrive til mig?
  Vh Anne

 7. Hej Celia

  Jeg vil utrolig gerne have hjælp til at få mine to blogs til, at se lækre ud og tænker at du er kvinden til opgaven.
  Jeg har lavet en masse “upser” som jeg ikke har nogen ide om hvordan man retter, da jeg er helt ny i faget.
  Derfor vil jeg høre om du ikke kunne tænke dig.

 8. ilias siger:

  Hej kan du please hjælpe mig. Jeg vil gerne blive blogger og tjene massere penge

  • celiaschow siger:

   Hej

   Det kræver hårdt arbejde at tjene penge på sin blog. Først skal du i gang med at blogge, og du skal gerne blogge en masse. Du kan evt. supplere med Youtube og tjekke det medie ud. Det er et format, som passer rigtig godt til mange.

 9. Simone siger:

  Hej Celia, jeg har lige et spørgsmål jeg måske håber du kan hjælpe mig med :-) Dette er min blog: http://simonekronborg.bloggersdelight.dk og jeg kunne virkelig godt tænke mig min Instagram i sidebaren, du ved hvor man ligesom ser nogle af mine billeder fra Instagram og sådan, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det? haha

  Kh Simone :-)

  • celiaschow siger:

   Hej Simone

   Jeg ved desværre ikke, hvad du har mulighed for hos Bloggersdelight, da jeg skriver om at have WordPress på ens egen domæne. Her ville du kunne sætte din Instragram ud i sidebaren ved at bruge det, som man kalder “Widgets.”

   Du kan se, om du har den mulighed i dit Bloggersdelight kontrolpanel, ellers synes jeg, at du skal skrive til dem.

   Kh Celia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *