Drømmer du om at blogge? Men har du ikke tid eller lyst til at sætte dig ind i alt det tekniske, der ligger bag? Så har du mulighed for at hyre mig til at sætte din blog op for dig, så du får den præcis, som du vil have den!

Jeg har arbejdet med opsætning af hjemmesider og blogs i mere end 6 år, og jeg har hjulpet rigtig mange dygtige bloggere i gang i den periode. Jeg har arbejdet med nogle af Danmarks dygtigste bloggere.

Danica skrev bl.a. efter jeg havde hjulpet hende i gang med sit nye blogdesign:

“Celia, der står bag min nye blog, er super kompetent og meget rimelig prismæssigt. Jeg ELSKER mit nye design. Det skiller sig ud men er samtidigt utroligt lige til. Der er ingen forstyrrende elementer og billederne har en tilpas størrelse.”

Derudover skrev søde Kristina fra InteriorFlirt følgende efter at have købt en opsætning hos mig:

“Jeg kan kun anbefale alle nybloggere og wannabebloggere at tjekke Celia Schow ud på nettet, læse hendes sider og kontakte hende, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, for hun er yderst rimelig i pris, og mere end hjælpsom, servicemindet, vidende og flittig. Tak Celia!”

Hvad indeholder en blogopsætning?

 • Opsætning af dit webhotel
 • Installation & konfiguration af WordPress på dit webhotel
 • Installation af dit WordPress tema (Bemærk: BOLD følger med gratis)
 • Opsætning af ønskede sider
 • Opsætning af din menubar
 • Integration af dine sociale medie profiler
 • Ændringer af dine permanente links struktur
 • Opsætning af velkomstbillede og tekst i din sidebar
 • Instagram widget
 • Facebook widget
 • Integration med Bloglovin’
 • Pinterest widget
 • Søgefelt i din sidebar
 • Aktivering af din Google Analytics tracking
 • Sikkerhedsindstillinger, så du mindsker risikoen for hacker-angreb
 • Opsætning af backup.
 • Akismet installation (beskytter mod spam kommentarer)
 • Opsætning af kategorier

Alt dette for bare 2.000 kr. (prisen er kun med opsætning i BOLD.) Køb nu eller send en e-mail til mig på [email protected]. Der kan også betales med bankoverførsel i stedet.

Hvis du vælger denne metode, åbner der et betalingslink i et nyt vindue.

Jeg opsætter også andre temaer. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil vide mere om blogopsætning, inden vi går i gang. Du kan sende mig en e-mail på [email protected].

Sådan forløber processen

Du kan købe blogopsætningen med det samme eller skrive til mig på [email protected].

Jeg sender en e-mail til dig med spørgsmål om, hvad du gerne vil have. På den måde bliver det lettere for os begge to, da jeg hurtigt får en fornemmelse for, hvad du leder efter.

Hvis du ikke allerede har købt blogopsætning, så sender jeg min PayPal, netbank eller link, hvor du kan betale med betalingskort. Alt efter hvad der passer dig bedst.

Herefter giver du mig adgang til din side. Hvis du endnu ikke er i gang, betaler du for domæne og webhotel, men jeg sætter det op for dig. Hvis du er i gang, skal jeg havde adgang til din server eller have et login til din side. Bare rolig, jeg skal nok forklare alt det til dig, når vi går i gang.

Så går arbejdet i gang! Du kan nyde synet af, at din blog begynder at tage form. Jeg opdaterer dig løbende i processen, så du er klar over, hvor langt jeg er nået. Du skal forvente 3 dages leveringstid på opgaven, når jeg har alle informationerne fra dig.

Når du er tilfreds med bloggens udseende, sætter jeg dig hurtigt ind i WordPress, så du kan komme i gang med at blogge.

Så nemt er det! :)

Lad os komme i gang

Jeg elsker nye projekter og at hjælpe folk. Derfor er siden her blevet til. Men hvis du bare gerne vil i gang NU, så send mig en mail, så skal jeg med glæde hjælpe dig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

NB: Disse priser gælder ikke for virksomheder – kun for bloggere. Hvis du har en virksomhed, så kan du bare sende mig en e-mail på [email protected]. Her kan du fortælle mig om dit projekt.