Drømmer du om at blogge? Men har du ikke tid eller lyst til at sætte dig ind i alt det tekniske, der ligger bag? Så har du mulighed for at hyre mig til at sætte din blog op for dig, så du får den præcis, som du vil have den!

Jeg har arbejdet med opsætning af hjemmesider og blogs i mere end 6 år, og jeg har hjulpet rigtig mange dygtige bloggere i gang i den periode. Jeg har arbejdet med nogle af Danmarks dygtigste bloggere, herunder Emiliblog, Danica Chloe, Rikke Steenbuch og Celine Albert.

Danica skrev bl.a. efter jeg havde hjulpet hende i gang med sit nye blogdesign:

“Celia, der står bag min nye blog, er super kompetent og meget rimelig prismæssigt. Jeg ELSKER mit nye design. Det skiller sig ud men er samtidigt utroligt lige til. Der er ingen forstyrrende elementer og billederne har en tilpas størrelse.”

Derudover skrev søde Kristina fra InteriorFlirt følgende efter at have købt en opsætning hos mig:

“Jeg kan kun anbefale alle nybloggere og wannabebloggere at tjekke Celia Schow ud på nettet, læse hendes sider og kontakte hende, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, for hun er yderst rimelig i pris, og mere end hjælpsom, servicemindet, vidende og flittig. Tak Celia!”

Hvad indeholder en blogopsætning?

 • Opsætning af dit webhotel
 • Installation & konfiguration af WordPress på dit webhotel
 • Installation af dit WordPress tema (Bemærk: BOLD følger med gratis)
 • Opsætning af ønskede sider
 • Opsætning af din menubar
 • Integration af dine sociale medie profiler
 • Ændringer af dine permanente links struktur
 • Opsætning af velkomstbillede og tekst i din sidebar
 • Instagram widget
 • Facebook widget
 • Integration med Bloglovin’
 • Pinterest widget
 • Søgefelt i din sidebar
 • Aktivering af din Google Analytics tracking
 • Sikkerhedsindstillinger, så du mindsker risikoen for hacker-angreb
 • Akismet installation (beskytter mod spam kommentarer)
 • Opsætning af kategorier
 • 15 minutters telefonsamtale om dine ønsker for din blog

Alt dette for bare 3.000 kr.

Sådan forløber processen

Du kontakter mig med dine ønsker og drømme for din blog via mail (celia snabela lavenblog.dk). Herefter kontakter jeg dig for at aftale et evt. telefonopkald (gerne via Skype), hvis du ønsker det. Vi taler om, hvad du skal have lavet, og aftaler betalingsløsning (jeg har både netbank, MobilePay og PayPal).

Herefter giver du mig adgang til din side. Hvis du endnu ikke er i gang, betaler du for domæne og webhotel, men jeg sætter det op for dig. Hvis du er i gang, skal jeg havde adgang til din server eller have et login til din side.

Så går arbejdet i gang! Du kan nyde synet af, at din blog begynder at tage form. Jeg opdaterer dig løbende i processen, så du er klar over, hvor langt jeg er nået. Du skal forvente 3 dages leveringstid på opgaven, når jeg har alle informationerne fra dig.

Når du er tilfreds med bloggens udseende, sætter jeg dig hurtigt ind i WordPress, så du kan komme i gang med at blogge.

Så nemt er det! :)

Lad os komme i gang

Jeg elsker nye projekter og at hjælpe folk. Derfor er siden her blevet til. Men hvis du bare gerne vil i gang NU, så send mig en mail, så skal jeg med glæde hjælpe dig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

NB: Disse priser gælder ikke for virksomheder – kun for bloggere.