Er du klar til at tjene penge med din blog? Og er du træt af alle de umulige affiliatelinks, du hele tiden skal lave, og i det hele taget at prøve at finde hoved og hale i at skrive sponsorerede indlæg?

Du bliver guidet igennem at tjene penge med digitale produkter med denne e-bog.

Bogen er for alle, som gerne vil tjene penge på sin blog eller blot på digitale produkter.

HVAD LÆRER DU I DENNE E-BOG?

Hvad er et digitalt produkt? Det er et produkt, som du laver, og som du kan sælge digitalt; direkte gennem din blog.

Det mest almindelige digitale produkt er en e-bog, som dine læsere kan købe og downloade lige med det samme direkte gennem din blog. Men der findes mange forskellige slags digitale produkter (jeg sælger f.eks. Et WordPress tema gennem min side, og det er absolut også et digitalt produkt).

Digitale produkter er smarte for dig som blogger, blandt andet fordi:

– Du tjener selv det fulde beløb, dine læsere bruger
– Du risikerer ikke, at produkter udgår, bliver udsolgt eller at aftalen ophører
– Du alene ejer produktet og er den eneste, der sælger det
– Du har styringen over din indtjening.

Lad mig lige vise dig, hvorfor et digitalt produkt er overlegent i forhold til eksempelvis affiliate marketing:

Som affiliatepartner er det meget almindeligt, at du får 10% af det endelige salg som salgsprovision.

Det vil sige, at hvis du linker til et produkt, der koster 400 kr. På en webshop, så tjener du 40 kr., når en af dine læsere køber produktet gennem dit affiliatelink.

Din læser har altså brugt 400 kr., men det er kun 40 kr., der når ned i din lomme.

400 kr. Er mange penge for en stor del af dine læsere, og det er derfor langt fra dem alle sammen, der foretager et køb gennem dit affiliatelink.

Hvis du i stedet sælger en e-bog på din blog, der koster 40 kr., så har dine læsere nu kun brugt 40 kr., men du tjener stadigvæk de samme 40 kr., som du tjente ved et affiliatesalg på 400 kr.

Men fordi dine læsere nu også kun betaler 40 kr., er der pludselig tale om et væsentligt mindre beløb, som langt flere af dine læsere har råd til at betale. Forskellen for dem er enorm, men du tjener det samme beløb.

Hvis du derimod valgte at tage 80 kr. For dit digitale produkt, så ville du pludselig tjene dobbelt så meget, som du gjorde, da du var affiliatepartner for et produkt, der kostede dine læsere 400 kr.

Men de 80 kr. Er stadig forholdsvist meget lavere, og dermed vil stadig en større andel af dine læsere have råd til at være med her. Og de betaler stadig 320 kr. Mindre, end de ville have gjort, hvis de skulle købe gennem dit affiliatelink.

En hel anden snak er, at du får dine penge langt hurtigere ved selv at sælge dit digitale produkt, end du gør gennem affiliate, hvor der kan gå op til 60 dage, før du ser pengene på din konto.

Og det er kun en af grundene til, at et digitalt produkt er den bedste og mest effektive måde at tjene penge som blogger på!

I e-bogen kommer jeg blandt andet ind på følgende:

– Hvorfor din viden er penge værd
– Hvordan du kan tjene penge med digitale produkter
– Eksempler på digitale produkter for bloggere
– Hvordan du skaber netop det produkt, som dine læsere mangler
– Hvordan dit første digitale produkt kan laves billigt og ofte gratis
– Hvordan du sælger dit digitale produkt selv eller gennem andre
– Markedsføringsmetoder til at øge salget af dit digitale produkt
– Hvordan du bygger dit udvalg af digitale produkter op og tager din indtjening til nye højder

Alt sammen forklaret i dybden, så du ikke har nogle problemer med at kaste dig over at skabe dit allerførste digitale produkt!

Det betyder ikke noget, hvor mange læsere du har på nuværende tidspunkt. Den viden, jeg deler med dig i e-bogen, er relevant uanset din blogs størrelse.

Jeg kommer flere gange ind på, hvordan du kan øge salget og nå ud til flere læsere, og i bogen lærer du, at din indtjening ikke bestemmes af antallet af læsere på din blog, men nærmere på kvaliteten af dem.