Hej! Mit navn er Celia Schow, jeg er 25 år gammel og er bosat i Los Angeles i USA. Jeg driver en webshop herovre og har ellers en masse opgaver, der handler om blogging, som jeg får gennem den her side.

Selv blogger jeg på min blog Wanderings, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og har haft adskillige blogs, der ikke blev til noget. Fra 2011 – 2015 drev jeg en skønhedsblog, der hed sarthud. Den var min første rigtigt succesfulde blog! Jeg blev efter mindre end fem måneder Premium Blogger hos Bloggers Delight, men besluttede efter et år at stå på egne ben uden et netværk.

Hvorfor blev Sarthud mere succesfuld end de andre blogs, jeg har haft? Fordi jeg greb det mere “voksent” og struktureret an. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor har jeg startet lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på celia [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


 

Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

40 svar til “Om mig”

 1. Kære Celia.
  Tusind tak for din fantastiske blog. Jeg er meget taknemmelig for alle dine gode og forståelige forklaringer, således det er lykkedes mig at komme i gang med min blog. Jeg har lidt “sjov” med at få en tekst (min blogs navn skrevet lidt smart) ind i toppen af min side, istedet for billedet af mig. Herudover vil jeg gerne have et billede over “om mig” i sidebaren.
  Har du et godt tip til dette ? På forhånd tusind tak for svar.
  Glade hilsner fra Kristina

 2. Helle friis siger:

  Hej Celia!
  Endnu engang tak for dine blog råd! Og for webinar. Jeg har et sp før jeg gør noget’ forkert’
  Jeg har før blogget gennem wordpress.com men er nu igang med at skifte til .org. Jeg har rykket mit domæne til unoeuro, og flytning er gået fint. Derfor skal jeg nu tilknytte wordpress.org til dogmænet, og bruger hertil din guide😀
  nå spærgsmålet Er; når jeg vælger wordpress i ‘1step installation’, er det så den version, som er selfhostet -altså wordpress.org?

  Mvh
  Helle Friis
  Blog: frufriis.com

  • celiaschow siger:

   Hej Helle

   Uh, jeg kan jo ikke lige huske, hvordan man flytter sit domæne fra WordPress.com til sin egen blog. Når du tilmelder dig hos UnoEuro, burde du få mulighed for at flytte dit domæne. Men jeg kan ikke lige huske det på stående fod, da jeg aldrig selv har været på WordPress.com.

   Hos UnoEuro vil det altid være den rigtige WordPress, da den du har på WordPress.com kun findes hos dem. Jeg håber, at det gav mening.

 3. Oscar siger:

  Hej,
  Har du et tips til danske affiliate-netværk, hvor jeg kan linke til bestemt bøger?

  • celiaschow siger:

   Skal du linke til bøger? Hvis det er sådan, skal du finde ud af, hvor Saxo.com er henne, da de har så mange bøger. Jeg mener, at de er hos EuroAds, men du kan tilmelde dig, og så kan du se, om det passer. :D

   Du kan også altid linke til bøger hos Amazon.

 4. Mathilde siger:

  Hej kære Celia
  Jeg har længe overvejet og starte/lave min egen blog. Har lige siddet og læst din bog, og syntes simpelthen at den er yderst fantastisk. Har fundet på et navn til min blog, og som jeg kunne forstå på det du skrev i et af kapitlerne koster det penge og have sit eget navn til bloggen. Jeg elsker og skrive, det er en af mine yndlings-ting. Og jeg kunne simpelthen bare godt tænke mig og komme i gang med en blog, fordi så ved jeg at jeg gør det jeg elsker hver dag. Og skrive stil er det jeg elsker allermest og lave i skolen. Og din skønne bog har bare fået mig overbevist om at jeg vil være en blogger. :-)

  • celiaschow siger:

   Hej søde Mathilde

   Jeg blev virkelig glad, da jeg læste din kommentar. Det er netop det, som min bog og hele min side er til for. Det er rigtigt, at det koster lidt, hvis du vil have dit eget domæne med WordPress. Hos UnoEuro koster det 220 kr om året og domænet koster omkring 50 kr. om året, så det er da til at overskue for de fleste, hvis det virkelig er det, som man gerne vil. :D

   Jeg har skrevet om det i min guide “Lav din egen blog.”

   Når du er kommet i gang, kan du lige dele din blog herinde. Jeg vil rigtig gerne se den.

 5. jill clara larsen siger:

  Jeg hedder Jill Clara 56 år har en voksen søn på 37 år bor i Danmark.
  Jeg er meget glad for børn,dyr.
  Jeg er medlem af dyrenes Beskyttelse fordi det er vigtig for mig at dyr bliver behandlet ordentlig og med respek

  • celiaschow siger:

   Hej Jill

   Det lyder som et rigtig godt emne til en blog. Er du begyndt at blogge endnu?

 6. Mia L. siger:

  Hej Celia!

  Tak for en perfekt guide til hvordan man laver sin egen blog!
  Lige et spørgsmål – Jeg blogger i forvejen på Bloggers Delight som PLUS blogger, hvor jeg kan se hvem der besøger mig samt besøgstal mm. Der er en del fordele ved det, som jeg godt kan lide. Kan jeg også det på min nye egne blog?? :-) Altså se en masse ting som normalt er skjult, når man er standard blogger?

  Ydermere er jeg interesseret i at vide om min blog er bundet ved Bloggers Delight, hvis jeg vælger at flytte mit domæne hen til dem? Altså, om det så senere betyder at jeg er bundet der, og ikke kan flytte mit domæne ud og blogge for mig selv, hvis jeg ønsker det på et senere tidspunkt? :-)

  Mvh Mia

  • celiaschow siger:

   Du kan sagtens flytte alt dit indhold og domæne væk fra Bloggers Delight. De er egentlig blot en hostingudbyder i dette tilfælde, domænet ejer du.

   Besøgstal kan du også sagtens se med WordPress. Du skal blot tilmelde din side til Google Analytics.

 7. Hej Celia,

  Jeg ville såmænd bare sige mange gange tak for denne fantastiske side! Uden den havde jeg nok aldrig fået en blog op at køre selv, eller kunne finde ud af at skifte tema osv. Nu har jeg fået den lige som jeg gerne vil have – så stort ros til dig for at dele ud af din store viden om emnet, det er bare super fedt! :D

  De bedste hilsner fra Camilla

  • celiaschow siger:

   ÅH Camilla, hvor er det helt igennem fantastisk at høre! :) Den kommentar er da kun til at blive glad i låget af! Tillykke med din blog og rigtig meget held og lykke med den fremover!

   /Celia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *