Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

 1. Hej Celia

  Faldt over din blog, da jeg har ledt efter guides som denne længe.
  Jeg ser frem til at kaste mig over den.
  Spørgsmål: Hvor mange følgere og læsere havde du, da du begyndte at spørge, eller modtage tilbud om affiliate marketing?

  Tak for fordi du har lavet denne blog
  Vh
  Christian Jespersen

 2. Ole Nielsen siger:

  Hej Celia

  Er en Fyr på 38 som er ny i det her bloghalløj :) hvad mener du en god Om Mig side skal indeholde ?

 3. Zozo siger:

  Fandt din blog ved tilfælde. Så lykkeligt. Fik læst din bog meget, inspirerende. Jeg har lige lavet en hjemmesiden og har Instagram. Vil sætte stort pris hvis du kan checke min http://www.mybeautifulpeople.dk eller _mybeautiful_people. Tusind tak

 4. Martin siger:

  Hej jeg har fået mig et domæne på unoeuro men jeg har lidt svært ved og komme igang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *