Hej! Mit navn er Celia Schow, jeg er 25 år gammel og er bosat i Los Angeles i USA. Jeg driver en webshop herovre og har ellers en masse opgaver, der handler om blogging, som jeg får gennem den her side.

Selv blogger jeg på min blog Wanderings, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og har haft adskillige blogs, der ikke blev til noget. Fra 2011 – 2015 drev jeg en skønhedsblog, der hed sarthud. Den var min første rigtigt succesfulde blog! Jeg blev efter mindre end fem måneder Premium Blogger hos Bloggers Delight, men besluttede efter et år at stå på egne ben uden et netværk.

Hvorfor blev Sarthud mere succesfuld end de andre blogs, jeg har haft? Fordi jeg greb det mere “voksent” og struktureret an. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor har jeg startet lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på celia [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


 

Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

 1. celiaschow siger:

  Hej Christina

  Jeg overså din besked. Fik du ordnet dit problem. Du kan selvfølgelig sagtens overføre indlæg fra en domæne til en anden. Hvordan man gør det, kommer af på, hvilke platforme dit gamle og nye domæne bruger.

 2. celiaschow siger:

  Du kan sagtens flytte alt dit indhold og domæne væk fra Bloggers Delight. De er egentlig blot en hostingudbyder i dette tilfælde, domænet ejer du.

  Besøgstal kan du også sagtens se med WordPress. Du skal blot tilmelde din side til Google Analytics.

 3. celiaschow siger:

  Hej Jill

  Det lyder som et rigtig godt emne til en blog. Er du begyndt at blogge endnu?

 4. celiaschow siger:

  Hej søde Mathilde

  Jeg blev virkelig glad, da jeg læste din kommentar. Det er netop det, som min bog og hele min side er til for. Det er rigtigt, at det koster lidt, hvis du vil have dit eget domæne med WordPress. Hos UnoEuro koster det 220 kr om året og domænet koster omkring 50 kr. om året, så det er da til at overskue for de fleste, hvis det virkelig er det, som man gerne vil. :D

  Jeg har skrevet om det i min guide “Lav din egen blog.”

  Når du er kommet i gang, kan du lige dele din blog herinde. Jeg vil rigtig gerne se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *