Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

 1. celiaschow siger:

  Hej Christina

  Jeg overså din besked. Fik du ordnet dit problem. Du kan selvfølgelig sagtens overføre indlæg fra en domæne til en anden. Hvordan man gør det, kommer af på, hvilke platforme dit gamle og nye domæne bruger.

 2. celiaschow siger:

  Du kan sagtens flytte alt dit indhold og domæne væk fra Bloggers Delight. De er egentlig blot en hostingudbyder i dette tilfælde, domænet ejer du.

  Besøgstal kan du også sagtens se med WordPress. Du skal blot tilmelde din side til Google Analytics.

 3. celiaschow siger:

  Hej Jill

  Det lyder som et rigtig godt emne til en blog. Er du begyndt at blogge endnu?

 4. celiaschow siger:

  Hej søde Mathilde

  Jeg blev virkelig glad, da jeg læste din kommentar. Det er netop det, som min bog og hele min side er til for. Det er rigtigt, at det koster lidt, hvis du vil have dit eget domæne med WordPress. Hos UnoEuro koster det 220 kr om året og domænet koster omkring 50 kr. om året, så det er da til at overskue for de fleste, hvis det virkelig er det, som man gerne vil. :D

  Jeg har skrevet om det i min guide “Lav din egen blog.”

  Når du er kommet i gang, kan du lige dele din blog herinde. Jeg vil rigtig gerne se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *