Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

 1. celiaschow siger:

  Skal du linke til bøger? Hvis det er sådan, skal du finde ud af, hvor Saxo.com er henne, da de har så mange bøger. Jeg mener, at de er hos EuroAds, men du kan tilmelde dig, og så kan du se, om det passer. :D

  Du kan også altid linke til bøger hos Amazon.

 2. celiaschow siger:

  Jeg er rigtig glad for at bruge Picmonkey. Jeg har faktisk lavet en video om, hvordan man opbygger sin sidebar. Den tror jeg, at du vil blive glad for at tjekke ud. Du finder den her http://lavenblog.dk/7-ting-en-god-sidebar-boer-indeholde/ .

  I den guide er der en video til min YouTube kanal, hvor jeg forklarer det.

 3. celiaschow siger:

  Hej Helle

  Uh, jeg kan jo ikke lige huske, hvordan man flytter sit domæne fra WordPress.com til sin egen blog. Når du tilmelder dig hos UnoEuro, burde du få mulighed for at flytte dit domæne. Men jeg kan ikke lige huske det på stående fod, da jeg aldrig selv har været på WordPress.com.

  Hos UnoEuro vil det altid være den rigtige WordPress, da den du har på WordPress.com kun findes hos dem. Jeg håber, at det gav mening.

 4. Kære Celia.
  Tusind tak for din fantastiske blog. Jeg er meget taknemmelig for alle dine gode og forståelige forklaringer, således det er lykkedes mig at komme i gang med min blog. Jeg har lidt “sjov” med at få en tekst (min blogs navn skrevet lidt smart) ind i toppen af min side, istedet for billedet af mig. Herudover vil jeg gerne have et billede over “om mig” i sidebaren.
  Har du et godt tip til dette ? På forhånd tusind tak for svar.
  Glade hilsner fra Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *