Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

 1. Helle friis siger:

  Hej Celia!
  Endnu engang tak for dine blog råd! Og for webinar. Jeg har et sp før jeg gør noget’ forkert’
  Jeg har før blogget gennem wordpress.com men er nu igang med at skifte til .org. Jeg har rykket mit domæne til unoeuro, og flytning er gået fint. Derfor skal jeg nu tilknytte wordpress.org til dogmænet, og bruger hertil din guide😀
  nå spærgsmålet Er; når jeg vælger wordpress i ‘1step installation’, er det så den version, som er selfhostet -altså wordpress.org?

  Mvh
  Helle Friis
  Blog: frufriis.com

 2. Oscar siger:

  Hej,
  Har du et tips til danske affiliate-netværk, hvor jeg kan linke til bestemt bøger?

 3. Mathilde siger:

  Hej kære Celia
  Jeg har længe overvejet og starte/lave min egen blog. Har lige siddet og læst din bog, og syntes simpelthen at den er yderst fantastisk. Har fundet på et navn til min blog, og som jeg kunne forstå på det du skrev i et af kapitlerne koster det penge og have sit eget navn til bloggen. Jeg elsker og skrive, det er en af mine yndlings-ting. Og jeg kunne simpelthen bare godt tænke mig og komme i gang med en blog, fordi så ved jeg at jeg gør det jeg elsker hver dag. Og skrive stil er det jeg elsker allermest og lave i skolen. Og din skønne bog har bare fået mig overbevist om at jeg vil være en blogger. :-)

 4. jill clara larsen siger:

  Jeg hedder Jill Clara 56 år har en voksen søn på 37 år bor i Danmark.
  Jeg er meget glad for børn,dyr.
  Jeg er medlem af dyrenes Beskyttelse fordi det er vigtig for mig at dyr bliver behandlet ordentlig og med respek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *