Er du i tvivl om, hvordan du skal få din blog på Bloglovin’? Jeg har lavet en guide til dig, så bliver det ikke nemmere! Hvis du allerede har oprettet din blog på Bloglovin’, kan du bare se bort fra dette indlæg, hvor jeg går helt i detaljer med processen at oprette sin blog på Bloglovin!

1. Først skal du gå ind på Bloglovin’. Og så skulle det gerne se sådan ud:

Bloglovin til din blog

Så klikker du bare på “Sign up” i øverste højre hjørne. Hvis du allerede har en bruger på Bloglovin’, logger du bare ind som normalt, ved at trykke på “Sign in” og springer videre til punkt 5 i denne guide. :)

2. Udfyld din mail-adresse (brug din rigtige mail-adresse, det er meget vigtigt. Og bare rolig – andre kan ikke se den nogle steder) og lav et ønsket kodeord. Klik på “Sign up

Bloglovin' log in

3. Gå ind og tjek din mail. Jeg bruger GMail, så det ser muligvis anderledes ud hos dig. Men klik på linket, som du finder i mailen.

sådan opretter du din blog på Bloglovin'

4. Du kommer nu ind på denne side, hvor du kan vælge at følge nogle af de mest kendte blogs.

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Scroll helt ned i bunden af siden:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

Og klik på “Next“.

5. Nu kommer du ind på din forside. For at tilføje din blog, skal du trykke på “Account” i øverste venstre hjørne. I drop-down-menuen skal du klikke på “Blogs by me

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

6. Nu kommer du ind på denne side. Klik på “Claim blog“, den blå knap til venstre:

Sådan opretter du din blog på Bloglovin'

7. I det søgefelt, der nu kommer frem, skal du søge på web-adressen for din  blog. I mit tilfælde skulle jeg altså søge på www.lavenblog.dk. Klik på “Search“. Når den har fundet din blog, skal du bare klikke på den.

Opret blog på Bloglovin'

8. Dette vindue popper frem, med den underlige kode-sætning (kaldes HTML-kode). Marker den og tryk ctrl+c (pc) eller cmnd+c (mac) for at kopiere, eller højreklik og vælg “kopier”.

Guide til Bloglovin

9. Gå nu ind på din blog, og lav et nyt indlæg. Jeg bruger WordPress, og så ser det sådan ud. Hvis du bruger Blogspot, så er det meget vigtigt, at du sørger for at gå ind under HTML, når du skal lave indlægget.

Så, klik først der, hvor der står “HTML”. Indsæt herefter det link, som du kopierede før, der hvor du normalt skriver dit indlæg. Indsæt ved at trykke ctrl+v (pc) eller cmnd+v (mac) eller højreklik og vælg “indsæt”.

Klik til sidst på “Udgiv“. (Du kan godt skrive mere i indlægget, hvis du vil – husk i så fald at trykke på “Visuel” i stedet for “HTML”. Så ser det ud, som det plejer! Når du har udgivet indlægget, skal du gå ind på Bloglovin’s side igen.

Opret din blog på Bloglovin'

10. Du er stadig inde i det pop-up-vindue, hvorfra du kopierede HTML-koden. Klik nu på “Claim Blog“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

11. Nu er din blog tilknyttet dig, og du kan få lov til at redigere info om din blog. Klik på “Edit blog info“:

Sådan laver du en blog på Bloglovin'

12. Du kan bestemme navnet på din blog, ændre beskrivelsen af din blog under “Description”. Vælg også en kategori til din blog. Klik til sidst på “Save“.

guide til Bloglovin'

13. Succes! Du har nu oprettet din blog på Bloglovin’, og andre brugere på siden kan nu finde den og følge dine indlæg! Klik evt. selv på “Follow” og bliv din første følger. Det ser jo så trist ud, hvis der er 0 følgere, ikke? ;)

Guide til Bloglovin'

Jeg håber, du kunne bruge min guide! Smid en kommentar nedenunder, hvis der var noget, du ikke forstod eller Bloglovin’ bare driller! 

 

171 svar til “Sådan opretter du din blog på Bloglovin’”

 1. louise siger:

  hej igen
  Jeg har lige forsøgt at oprette mig på bloglovin – min blog er der fint og også mine indlæg, men jeg får ikke lov til at ‘claime’ min blog – den skriver error, og henviser mig til guiden – som jeg har fulgt.. Hvad mon det kan være?

 2. celiaschow siger:

  Jeg er glad for, at du fik løst problemet. Mit indtryk er, at hvis man kopierer, så får man aldrig ligeså stor succes, som den som skaber indholdet. Jeg håber da, at jeg har ret. :D

 3. celiaschow siger:

  Hej Bente

  Det koster ikke noget at bruge Bloglovin’.

 4. Bente Yde siger:

  Kære Cecia. Jeg har svært ved at finde ud af, om det koster noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *