Bogannoncering: min ebog om WordPress udkommer 1. juli!

wordpress logo

Lige siden jeg startede siden her, har jeg fået et hav af spørgsmål både i kommentarfeltet, men i særdeleshed også over mail.

Jeg så hurtigt, at de fleste af jer har størst problemer med det tekniske. Derfor har jeg også netop nu en to-do-liste over guides, der skal skrives, og stort set alle sammen fokuserer netop på det tekniske.

Det er også klart de guides, der har været mest populære indtil videre.

Men jeg får også rigtig mange mails fra folk, der er frustrerede over WordPress, fordi de ikke har arbejdet i det før, og det er jo netop det Content Management System (CMS – det, der bruges bag ved bloggen for at få styr på det hele) jeg anbefaler.

Jeg anbefaler netop WordPress, fordi det er så brugervenligt. Men stadigvæk er det jo – som alt andet – et system, der skal læres og forstås, før man kan arbejde ordentligt med det.

WordPress giver et hav af muligheder, som du som blogger kan få enormt meget glæde af og udnytte til bloggens fordel. Men det kræver jo, at man kender til dem. Derfor har jeg besluttet mig for at lave den ultimative guide til WordPress!

WordPress for bloggere ebog

Da jeg brainstormede idéer til min guide og pludselig måtte tage 3. A4-papir i brug, gik det op for mig, at jeg i langt højere grad var ved at skrive en bog end blot en guide til siden her.

Så nu bliver guiden altså lavet om til en ebog, og jeg er allerede i fuld gang med. Jeg har ingen skriveblokade (endnu!), og det går bare derudaf, og derfor forventer jeg også at have den klar til udgivelse d. 1. juli allerede. Det er også godt at have en deadline til at holde mig ved ilden, er jeg sikker på.

Jeg har længe haft ambitioner om at lave nogle ebøger til siden her, og denne kommer til at være den første ebog i en række af forhåbentligt mange ebøger, som kan fungere som læringsmateriale til bloggere.

Det er kæmpestort for mig at skulle udgive en hel ebog, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt til forhåbentligt at kunne hjælpe en masse af jer videre.

Hvilke udfordringer har du med WordPress?

Selvom jeg ikke mangler emner til ebogen, så kunne jeg alligevel godt tænke mig at vide, hvad det er for nogle helt konkrete problemer, du har eller har haft med WordPress.

Måske er der nogle issues, som jeg ikke har tænkt på allerede? Måske er der ting, jeg tager for givet, som måske ikke er så ligetil?

Netop derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig: hvilke udfordringer har du med WordPress? Hvad kunne du godt tænke dig at vide mere om, og hvilke ting er du usikker på?

Del gerne dine spørgsmål og tanker i kommentarfeltet, så jeg kan være sikker på at komme omkring alt det, som volder dig som blogger problemer, og så du kan være sikker på, at bogen bliver så nærværende for netop dig, som overhovedet muligt.

Sådan får du rabat på bogen

Jeg glæder mig sådan til at udgive bogen d. 1. juli, og fra den dato kan du altså få fingrene i den. Da jeg regner med at bruge stort set alle dage optil lanceringen på at skrive en kick-ass ebog til dig, kommer den til at koste noget (jeg har endnu ikke besluttet hvor meget), men jeg kommer til at give en rabat!

Alle mine nyhedsbrevsmodtagere kommer til at få 25% rabat på bogen – så hvis du gerne vil have fingrene i rabatten, så skynd dig at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder:Hvis du allerede er tilmeldt, skal du ikke gøre yderligere – rabatten vil lande i din indbakke automatisk. :)

[line]

Jeg håber, at I vil tage godt imod dette nye projekt, som jeg har kastet mig over. Jeg kommer til at dele nogle af kapitlerne med jer her på siden, så I kan se, hvad I kan forvente af den færdige bog.

Og nu vil jeg hoppe tilbage i mit skriveprogram og fortsætte arbejdet! Rigtig god pinse til jer alle sammen.

 

3 replies
 1. Line
  Line says:

  Sikke en god idé! Den kunne jeg sagtens finde på at købe :) Kan du sige noget (cirka) om, hvilket prisleje den kommer til at ligge i?

  Nu er jeg selvfølgelig lidt sent ude (har først lige set indlægget nu), så vil bare spørge; er der noget med backup i bogen? Jeg har nemlig endnu ikke fundet ud af, hvordan man laver backup af sin blog ;)

  Kh Line
  http://altogingenting.dk

 2. celiaschow
  celiaschow says:

  Fedt, at du synes om idéen, Søs! Det betyder rigtig meget for mig, for det er godt nok et stort arbejde. :) Så at du også mener, at der er et marked for den, det giver mig bare endnu mere blod på tanden! :)

  Jeg har kun overfladisk bladret i Blogbogen, og jeg synes, at den ser rigtig fin ud. Men du har ret i, at det mest er inspiration og i mindre grad praktisk viden, som du direkte kan implementere på sin blog. Men der er jo brug for begge dele – så jeg tager mig af det praktiske! :)

  Fedt! Det er hermed skrevet ned. Jeg har faktisk lavet et kapitel, der hedder “Disse plugins skal du bruge”, så det ligner, at vi tænker meget ens på det punkt. :D

  Rigtig god pinse til dig. :)

 3. Søs / ChinavianLiving
  Søs / ChinavianLiving says:

  Det lyder da som en virkelig god idé!! Har hørt en masse om den såkaldte blogbog, men den skulle være meget fyldt med “inspiration” fremfor praktiske ting, som mange måske efterspørger. Det er helt sikkert et marked for sådan en bog! :)

  Hvad jeg godt kunne tænke mig var en kort oversigt over diverse plugins, som er gode. De er jo ret basic hvad der er, når man starter, synes jeg, men samtidig er der et hav af plugins, når man søger. Det kan være lidt svært at gennemskue.
  Er klar over, at get selvfølgelig er din subjective top 5/top 10 liste (eller hvad den nu kan kaldes), men det synes jeg bestemt ikke gør noget!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *