Hej! Mit navn er Celia Schow, jeg er 25 år gammel og er bosat i Los Angeles i USA. Jeg driver en webshop herovre og har ellers en masse opgaver, der handler om blogging, som jeg får gennem den her side.

Selv blogger jeg på min blog Wanderings, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og har haft adskillige blogs, der ikke blev til noget. Fra 2011 – 2015 drev jeg en skønhedsblog, der hed sarthud. Den var min første rigtigt succesfulde blog! Jeg blev efter mindre end fem måneder Premium Blogger hos Bloggers Delight, men besluttede efter et år at stå på egne ben uden et netværk.

Hvorfor blev Sarthud mere succesfuld end de andre blogs, jeg har haft? Fordi jeg greb det mere “voksent” og struktureret an. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor har jeg startet lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på celia [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


 

Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

40 svar til “Om mig”

 1. celiaschow siger:

  Hej Pernille

  Hvor fedt, at du har kunnet bruge guiden! Det er jeg rigtig glad for. :)

  Du kan gøre det, at du eksporterer din blog fra Bloggers Delight. Under “Indstillinger” i din WordPress hos BD, kan du finde “Eksporter”. Den laver en fil af dine indlæg og kommentarer, og så kan du lægge den ind på din nye blog ved at bruge “Importer” funktionen. :) Det driller nogle gange, så måske skal du prøve et par gange eller 5, før det virker.

  Men det er altså sådan, man gør! :D Jeg er ved at skrive en ebog om WordPress, og her vil du kunne finde det hele uddybet noget mere – men jeg håber, at denne korte forklaring alligevel har givet mening! :)

  held og lykke.

  Mvh.Celia

 2. Pernille siger:

  Hej :)
  Jeg har siddet nu og fulgt din guide til, hvordan man fik sit eget domæne, og jeg har nu købt den gennem unoeuro. Jeg finder så ud af, at jeg kommer ind på en “redigerings side” hvor det ser ud som om jeg starter helt forfra med at blogge. Jeg startede min blog op i torsdags i sidste uge, og jeg ønsker derfor ikke at starte helt forfra, da der jo ligger nogle indlæg allerede inde på http://passions-of-life.bloggersdelight.dk/ :) Kan jeg stadig få mit eget domæne og stadig beholde mine gamle indlæg? Jeg har i sin tid oprettet min blog gennem bloggersdelight.

  Ser frem til at høre fra dig :)

 3. celiaschow siger:

  Hej Markus

  Du er absolut ikke den eneste dreng, men du har nok ret i, at bloggerverden nok er mest domineret af kvinder. :) Jeg synes, at dine indlæg er rigtig fine! Jeg er sikker på, at du berør nogle emner, som mange i samme alder vil kunne relatere til. :) Jeg synes, du skal klø på med bloggen og evt. tilføje nog billeder – det er så rart med lidt visuelt også, når man læser blogs… Jeg glæder mig til at følge med!

  Mvh. Celia

 4. Markus siger:

  Hej Celia.
  Jeg har oprettet en blog, og er så vidt jeg kan se en af de eneste drenge der har gjort det. Vil du læse mit indlæg og sige om du tror der er potentiale? og ellers om navnet er ok eller om du har et andet forslag, det er rart at vide før man køber domæne ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *