Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

  1. celiaschow siger:

    Hej Pernille

    Hvor fedt, at du har kunnet bruge guiden! Det er jeg rigtig glad for. :)

    Du kan gøre det, at du eksporterer din blog fra Bloggers Delight. Under “Indstillinger” i din WordPress hos BD, kan du finde “Eksporter”. Den laver en fil af dine indlæg og kommentarer, og så kan du lægge den ind på din nye blog ved at bruge “Importer” funktionen. :) Det driller nogle gange, så måske skal du prøve et par gange eller 5, før det virker.

    Men det er altså sådan, man gør! :D Jeg er ved at skrive en ebog om WordPress, og her vil du kunne finde det hele uddybet noget mere – men jeg håber, at denne korte forklaring alligevel har givet mening! :)

    held og lykke.

    Mvh.Celia

  2. Pernille siger:

    Hej :)
    Jeg har siddet nu og fulgt din guide til, hvordan man fik sit eget domæne, og jeg har nu købt den gennem unoeuro. Jeg finder så ud af, at jeg kommer ind på en “redigerings side” hvor det ser ud som om jeg starter helt forfra med at blogge. Jeg startede min blog op i torsdags i sidste uge, og jeg ønsker derfor ikke at starte helt forfra, da der jo ligger nogle indlæg allerede inde på http://passions-of-life.bloggersdelight.dk/ :) Kan jeg stadig få mit eget domæne og stadig beholde mine gamle indlæg? Jeg har i sin tid oprettet min blog gennem bloggersdelight.

    Ser frem til at høre fra dig :)

  3. celiaschow siger:

    Hej Markus

    Du er absolut ikke den eneste dreng, men du har nok ret i, at bloggerverden nok er mest domineret af kvinder. :) Jeg synes, at dine indlæg er rigtig fine! Jeg er sikker på, at du berør nogle emner, som mange i samme alder vil kunne relatere til. :) Jeg synes, du skal klø på med bloggen og evt. tilføje nog billeder – det er så rart med lidt visuelt også, når man læser blogs… Jeg glæder mig til at følge med!

    Mvh. Celia

  4. Markus siger:

    Hej Celia.
    Jeg har oprettet en blog, og er så vidt jeg kan se en af de eneste drenge der har gjort det. Vil du læse mit indlæg og sige om du tror der er potentiale? og ellers om navnet er ok eller om du har et andet forslag, det er rart at vide før man køber domæne ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *