Mit navn er Mette og jeg er bosat i Sverige med min familie hvor min mand og jeg driver eget firma. Vi har mange spændende projekter, bl.a. denne side “lav en blog”.

Selv blogger jeg på min blog UnikHem, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og besluttede mig i 2019 for at starte min egen blog.

UnikHem er mit frirum hvor jeg blogger om min familie, vores rejser, arbejde, indretning, haven, madlavning/bagning og andet som jeg gerne deler med mine læsere. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor findes denne side lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på mette [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

48 svar til “Om mig”

  1. celiaschow siger:

    Hej Elisabeth
    FEDT at du kunne bruge min guide!! Jeg er glad for, at du fandt ud af det hele. :)
    WP Mobile Edition er vist bare sådan, at du kan blogge fra mobilen i en smartere og mobilvenlig version af WordPress. Men du behøver ikke at installere noget for at kunne læse din blog fra mobilen. :) Jeg kan se, at din blog er mobilvenlig, fordi dit tema simpelthen tilpasser sig den enhed, som man tilgår bloggen fra. Derfor vises din blog korrekt.

    Jeg kan så se, at det er de billeder, du har lavet med Polyvore, der volder dig problemer – de andre fungerer præcis som de skal. Hvis jeg var dig, ville jeg enten finde et alternativ til Polyvore ELLER kontakte dem for at høre, hvorfor deres billeder ikke kan vises korrekt på mobilen. :) Det er nemlig der, fejlen i så fald ligger.

    Jeg håber, det gav mening.

    held og lykke!

    Mvh. Celia

  2. Elisabeth siger:

    Hej Celia! tusind mange tak for en super blog og fantastisk guidning til at lave en blog! I did it! Og jeg er bare ikke særlig computersmart :-) Nu har jeg dog et spørgsmål – jeg vil gerne have, at man kan læse min blog fra mobilen. Jeg har søgt på internettet, og installeret WP Mobile Edition. Det er bare lige det, at når man så læser min blog fra mobilen, kan man kun se halvdelen af billederne… har du en anden ide til mobilopsætning, eller gør jeg noget forkert ift. billederne? Håber du kan hjælpe mig, for det irriterer mig grænseløst!

  3. Tine siger:

    Hej Celia.
    Først tusind tak for en fantastisk side! Den er en stor hjælp! Jeg har en hulens masse spørgsmål, men vil egentlig bare lige høre om noget helt grundlæggende. Jeg har mange idéer til blogs, så jeg vil gerne købe flere domæner. Men kan man have flere domæner/blogs på samme webhotel? Og hvordan fungerer det så? Og helt ærligt, kan man godt leve af at blogge? Altså med forudsættelsen af at bloggen er succesfuld.. Og i så fald, hvornår er der så behov for at anskaffe CVRnummer?
    Endnu engang, kæmpe ros for din blog og kæmpe indsigt, som du generøst deler ud af :-)
    Mange hilsner, Tine

  4. Maria siger:

    Hej Celia. Jeg vil gerne have at du laver min blog, men jeg har et par spørgsmål, kan du sende mig en mail? Vh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *