Hej! Mit navn er Celia Schow, jeg er 25 år gammel og er bosat i Los Angeles i USA. Jeg driver en webshop herovre og har ellers en masse opgaver, der handler om blogging, som jeg får gennem den her side.

Selv blogger jeg på min blog Wanderings, og jeg er for nyligt begyndt at lave videoblogs på min YouTube-kanal.

Jeg har længe været inspireret af blogmediet, og har haft adskillige blogs, der ikke blev til noget. Fra 2011 – 2015 drev jeg en skønhedsblog, der hed sarthud. Den var min første rigtigt succesfulde blog! Jeg blev efter mindre end fem måneder Premium Blogger hos Bloggers Delight, men besluttede efter et år at stå på egne ben uden et netværk.

Hvorfor blev Sarthud mere succesfuld end de andre blogs, jeg har haft? Fordi jeg greb det mere “voksent” og struktureret an. Det vil jeg gerne vise dig, hvordan man gør, og derfor har jeg startet lavenblog.dk, hvor jeg vil hjælpe dig med alle forberedelserne til at starte en blog, hvordan du laver en blog på dit eget domæne, tekniske vanskligheder, at få flere besøgene, tage bedre billeder og måske endda en dag tjene penge på din blog!

Det er mit store håb, at der sidder nogen derude, der kan få brug for alle mine råd – så har det været det hele værd! Jeg er altid meget nysgerrig om at høre fra jer, så husk at smide kommentarer til mine artikler, eller send en mail til mig på celia [snabela] lavenblog.dk – så bliver jeg glad. :)

Hjemmesiden her er ikke helt færdig endnu, og jeg balancerer med en masse projekter for tiden, så hav endelig tålmodighed – jeg skal nok få smidt en masse brugbare artikler herind snarest muligt!


 

Disclaimer: bloggen indeholder meget få affiliatelinks, som hjælper mig med at holde siden i gang. Jeg linker kun til services, som jeg selv bruger og elsker, og som du kan få masser af gavn af på din blog. :)

Velkommen til. :)

40 svar til “Om mig”

 1. celiaschow siger:

  Det var så lidt! :) Jeg kan kun anbefale, at du prøver Google Picasa. :) Det er gratis! Jeg har skrevet lidt om det her: http://lavenblog.dk/bedre-billeder-til-din-blog/billederedigering-google-picasa/ – du kan lave collager i det under “Create” og “Picture Collage”. Det bruger jeg altid selv. :)

  Held og lykke! :)

 2. Elisabeth siger:

  Tusind tak for dit svar! Jeg kan ikke finde ud af at lave collager i andet end Polyvore – og jeg er egentlig ikke ret vild med at bruge det, så vil da lige gå igang med at google andre muligheder.

 3. celiaschow siger:

  Hej Elisabeth
  FEDT at du kunne bruge min guide!! Jeg er glad for, at du fandt ud af det hele. :)
  WP Mobile Edition er vist bare sådan, at du kan blogge fra mobilen i en smartere og mobilvenlig version af WordPress. Men du behøver ikke at installere noget for at kunne læse din blog fra mobilen. :) Jeg kan se, at din blog er mobilvenlig, fordi dit tema simpelthen tilpasser sig den enhed, som man tilgår bloggen fra. Derfor vises din blog korrekt.

  Jeg kan så se, at det er de billeder, du har lavet med Polyvore, der volder dig problemer – de andre fungerer præcis som de skal. Hvis jeg var dig, ville jeg enten finde et alternativ til Polyvore ELLER kontakte dem for at høre, hvorfor deres billeder ikke kan vises korrekt på mobilen. :) Det er nemlig der, fejlen i så fald ligger.

  Jeg håber, det gav mening.

  held og lykke!

  Mvh. Celia

 4. Elisabeth siger:

  Hej Celia! tusind mange tak for en super blog og fantastisk guidning til at lave en blog! I did it! Og jeg er bare ikke særlig computersmart :-) Nu har jeg dog et spørgsmål – jeg vil gerne have, at man kan læse min blog fra mobilen. Jeg har søgt på internettet, og installeret WP Mobile Edition. Det er bare lige det, at når man så læser min blog fra mobilen, kan man kun se halvdelen af billederne… har du en anden ide til mobilopsætning, eller gør jeg noget forkert ift. billederne? Håber du kan hjælpe mig, for det irriterer mig grænseløst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *