Optimér dine billeder på din blog: Fotomessen 2013

billeder

Meget apropos mit blogindlæg om at gøre din blog mere levende ved at tage til events, kommer der her en lille anbefaling til et event, som jeg synes, at alle bloggere burde skynde sig at skrive sig op til.

Men du skal ikke nødvendigvis kun gøre det for at kunne skrive om det. Dette arrangement er i stedet noget, som du faktisk kan få nogle rigtig gode redskaber ud af at deltage til.

Jeg taler om Fotomessen 2013, som afholdes i København denne weekend.

BEDRE BILLEDER TIL DIN BLOG

Jeg er en ægte billede-snob. Fælles for alle de blogs, jeg dagligt læser, er, at de har enormt fine billeder. De er alle meget forskellige, men jeg synes, at billeder fortæller utroligt meget om bloggeren. Et billede rummer utroligt mange følelser og er i grunden en meget personlig ting.

Fotografen vælger selv, hvad der skal foreviges og på hvilken måde. Gennem fotografens billeder, ser du netop det, som denne synes er vigtigt, men stadig fra et meget personligt perspektiv.

Når det er sagt, så er fotokunsten en finurlig sag. Den kræver konstant finpudsning, nysgerrighed, øvelse og inspiration. Til Fotomessen er der sammensat et stærkt og meget spændende program, som jeg er sikker på, du vil kunne få meget inspiration fra.

Både Nikon og Canon vil være til stede under messen, og jeg er sikker på, at du vil kunne få rigtig meget rådgivning her, hvad enten du er glad amatørfotograf eller måske endnu ikke ejer et kamera og derfor er på udkig efter, hvilket mærke, du skal vælge (jeg er selv die-hard Nikon fan!), hvilken model osv.

Herudover vil der være en masse forskellige inspirerende foredrag, hvor du kan få gode råd og inspiration fra dygtige fotografer.

Du kan tjekke hele programmet til Fotomessen her.

“Desværre” sidder jeg selv i Portugal indtil sidst i november, og derfor har jeg desværre ikke mulighed for at deltage i Fotomessen i år. En kæmpe skam, for der er så meget spændende på programmet, som jeg gerne ville have deltaget i.

Derudover trænger mit Nikon kamera virkelig til at blive renset, og både Nikon og Canon tilbyder en gratis rensning af dit kamera, så det er jeg lidt ked af at gå glip af.

Selve messen koster 100 kr. at deltage til, og holder åbent fra i morgen og helt til søndag – altså tre spændende dage, som du som blogger kan få rigtig meget ud af!

[line]

Hvor meget betyder gode billeder på blogs for dig?