Gør din blog mere levende: tag til events

oriflame event
Lækre rammer til et event hos Oriflame

Med min skønhedsblog er jeg ofte inviteret til en masse spændende events. Oftest skal jeg – sammen med en masse andre skøhedsbloggere og -skribenter – se nærmere på en ny kollektion. Og der er stort set altid en lækker goodiebag at tage med hjem fra eventet.

Ikke alle bloggere skriver om de events, de tager til, da de ikke føler, at det er relevant for læseren. Jeg gør det af og til, men jeg forsøger at holde det så relevant som muligt for mine læsere.

Men det er ikke kun de store bloggere, der bliver inviteret til events.

Faktisk er mange af de store brands rigtig gode til at holde relevante arrangementer, hvor der er plads til alle. Og netop disse events kan være enormt relevante for din blog.

Sådan opdager du relevante events

Når du laver en blog og gerne vil finde en masse events, som du kan tage med til, er det en rigtig god idé at tænke over, hvad det er for nogle events, du gerne vil med til.

Hvis du f.eks. er skønhedsblogger lige som mig, kan jeg anbefale dig at følge en masse relevante brands på Facebook.

Facebook er der, hvor det sker. Brandsne ved, at det er her, de skal nå ud til deres kunder, og det skal du udnytte. Når et brand holder et åbent event, vil de skrive det på deres Facebook – og her skal du slå til!

Følg gerne en masse forskellige brands – også dem, som du måske endnu ikke selv har prøvet. På den måde får du mulighed for at lære nye brands og kende, og du øger også dine chancer for at se en masse relevante events.

Du kan også skrive dig op til nyhedsbreve hos de forskellige brands. Nyhedsbrevsmodtagere er ofte meget færre end Facebook-likes, og nyhedsbreve er en enormt stærk måde at kommunikere på, da de forskellige brands kan give dig deres nyheder direkte i din inbox. På Facebook konkurrerer de med dine venner, og det kan godt være svært.

Ofte vil mange brands også gerne “forkæle” deres modtagere af nyhedsbrevet, og her kan der være nogle helt særlige events, som de giver dig mulighed for at deltage i.

Sidst – men bestemt ikke mindst – er det en god idé at tilmelde sig de forskellige brands medlemsklubber. De fleste medlemsklubber er gratis og giver tit både mulighed for at komme til særlige events og købe ind med særlige rabatter! Det kan man da ikke sige nej til. :)

Det skal du bare udnytte. Meld dig ind hos så mange medlemsklubber som muligt og hold øje med din inbox. Her vil du få alle de særlige rabatter og invitationer til events.

Blog om eventet

Ja, det giver jo sig selv, ikke? Blog løs om de events, du tager til. Det skaber en fornemmelse af, at du begår dig i de miljøer, der er relevante for din blog, og samtidig skaber det også en masse værdi for dine læsere. Disse events er jo gratis, og du kan på den måde fortælle dine læsere om, hvordan de selv kan komme med til de spændende events, som du går til.

Det er altid vigtigt at have dine læseres interesse for øje, når du blogger om events. Hvis du kan invitere dem med til nogle af de spændende events, du går til, kan du skabe utrolig stor værdi for dine læsere.

Og netop værdiskabelsen er med til at give dig dedikerede læsere – vel næsten fans.

Så gør din blog levende og tag til en masse fede events! Ofte er der endda goodiebags til de første, der dukker op – gratis indhold til din blog!

Går du til events?

1 svar
  1. Astrid
    Astrid says:

    Hvor mange læser skal man cirka havde før man bliver inviteret sammen med andre blogger? x

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *