Optimér dine billeder på din blog: Fotomessen 2013

billeder

Meget apropos mit blogindlæg om at gøre din blog mere levende ved at tage til events, kommer der her en lille anbefaling til et event, som jeg synes, at alle bloggere burde skynde sig at skrive sig op til.

Men du skal ikke nødvendigvis kun gøre det for at kunne skrive om det. Dette arrangement er i stedet noget, som du faktisk kan få nogle rigtig gode redskaber ud af at deltage til.

Jeg taler om Fotomessen 2013, som afholdes i København denne weekend.

BEDRE BILLEDER TIL DIN BLOG

Jeg er en ægte billede-snob. Fælles for alle de blogs, jeg dagligt læser, er, at de har enormt fine billeder. De er alle meget forskellige, men jeg synes, at billeder fortæller utroligt meget om bloggeren. Et billede rummer utroligt mange følelser og er i grunden en meget personlig ting.

Fotografen vælger selv, hvad der skal foreviges og på hvilken måde. Gennem fotografens billeder, ser du netop det, som denne synes er vigtigt, men stadig fra et meget personligt perspektiv.

Når det er sagt, så er fotokunsten en finurlig sag. Den kræver konstant finpudsning, nysgerrighed, øvelse og inspiration. Til Fotomessen er der sammensat et stærkt og meget spændende program, som jeg er sikker på, du vil kunne få meget inspiration fra.

Både Nikon og Canon vil være til stede under messen, og jeg er sikker på, at du vil kunne få rigtig meget rådgivning her, hvad enten du er glad amatørfotograf eller måske endnu ikke ejer et kamera og derfor er på udkig efter, hvilket mærke, du skal vælge (jeg er selv die-hard Nikon fan!), hvilken model osv.

Herudover vil der være en masse forskellige inspirerende foredrag, hvor du kan få gode råd og inspiration fra dygtige fotografer.

Du kan tjekke hele programmet til Fotomessen her.

“Desværre” sidder jeg selv i Portugal indtil sidst i november, og derfor har jeg desværre ikke mulighed for at deltage i Fotomessen i år. En kæmpe skam, for der er så meget spændende på programmet, som jeg gerne ville have deltaget i.

Derudover trænger mit Nikon kamera virkelig til at blive renset, og både Nikon og Canon tilbyder en gratis rensning af dit kamera, så det er jeg lidt ked af at gå glip af.

Selve messen koster 100 kr. at deltage til, og holder åbent fra i morgen og helt til søndag – altså tre spændende dage, som du som blogger kan få rigtig meget ud af!

[line]

Hvor meget betyder gode billeder på blogs for dig?

4 replies
 1. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Xenia

  Ja, jeg er helt enig! Åh – ja, det er naturligvis svært, hvis man gerne vil være anonym – men man kan jo også altid tage billeder af “ting” i stedet for af sig selv. :) På den måde kan man få unikke billeder på fineste vis. :)

  Men rigtig godt tip med Pinterest :D

 2. xenia
  xenia says:

  Jeg synes, at billeder er virkelig vigtige på en blog. Men det kan nogen gange være lidt svært at finde nogle gode, opsigtsvækkende nogen, hvis man gerne selv vil være anonym på bloggen – og derfor ikke kan poste billeder af sig selv og sit liv.
  Så et godt fif jeg har fundet til den anonyme blogger er Pinterest, som jo bare er spækket med ALLE slags billeder!

 3. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Signe – og velkommen til! :)
  Jeg kan se, at vi er meget enige, når det kommer til flotte billeder på blogs! Jeg tror, at det er vigtigt at huske på, at det ikke er kameraet (kun), der er skyld i gode billeder – det er i langt højere grad fotografen, der gør udfaldet! Der findes faktisk fotografer, som kan tage helt og aldeles fantastiske billeder med det kamera, der sidder i deres iPhone. :)
  Når det er sagt, så gør det rette udstyr naturligvis også en stor forskel.

  Ja, jeg er også selv ked af, at jeg ikke kan deltage! Det virker så spændende…

 4. Signe B
  Signe B says:

  For mig betyder det rigtig meget med gode billeder på bloggen. Synes det for bloggen til at blive mere spændende og ikke mindst flot at se på.
  Det gør betyder også noget for mig i forholdt til de blogs jeg vælger at læse. Synes det er utrolig kedeligt, vis der ikke er billeder.
  Desværre er jeg lige pt. kun ejer af det kamera der sidder i min IPhone, og det er synd og skam for min blog. Men når jeg kommer til Danmark igen, så skal jeg helt sikkert ud og have købt mig et ordentlig spejlreflekskamera.
  En skam at jeg ikke kan komme med til den fotomesse, for der kunne jeg nok have fået nogle gode tips.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *