Launch: mit wordpress tema BOLD + rabatkode

BOLD responsive

Der har været ret stille her på bloggen, men nu tager jeg altså skeen i den anden hånd og begynder at udgive mere her. Jeg har så mange tanker og idéer til, hvad jeg kan skrive herinde, og jeg får heldigvis stadigvæk en hel masse fantastiske spørgsmål fra jer, så der er nok guf at tage fat på.

De seneste mange måneder har jeg arbejdet på et enormt spændende projekt, nemlig mit helt eget blogdesign – WordPress temaet BOLD. I dag holder jeg en lille pre-launch fest for det, og det er for første gang nogensinde set til salg til det danske marked. Og dét skal I naturligvis være en del af.

Jeg har længe følt, at der manglede det helt rigtige blogtema. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige temaer i årenes løb, og der har altid manglet et eller andet. Enten var redigeringsmulighederne ikke grundige nok, eller også var der ikke tænkt nok over detaljerne og brugervenligheden, hvilket gjorde arbejdet med temaet helt umuligt og alt andet en behageligt.

Jeg så for mig et tema, der på én og samme tid var nemt, lækkert og hvor redigeringsmulighederne var mange, men nemme at finde ud af for nybegyndere.

Alt det har jeg lavet i BOLD. Oprindeligt vil jeg have sat det til salg omkring jul, hvor jeg egentlig havde et rigtig flot tema klar til jer, men så valgte jeg alligevel at finpudse det og gøre det endnu bedre. Og nu er jeg endelig klar til at sætte det ud i verden og til salg til alle jer.

Hvad gør BOLD til noget helt særligt?

BOLD WordPress tema

Der er tænkt over detaljerne med BOLD. Hvis du vælger at have et billede i din sidebar øverst, så flugter det med dit indlægs billede. Der er lavet en super lækker funktion, der hedder Related Posts, som automatisk indhenter tre lignende indlæg, som dine læsere præsenteres for under dine indlæg.

Alle farver kan ændres til lige præcis den farve, du har lyst til at have. Bare se forskellen mellem min blog Wanderings og Emiliblog, som også bruger BOLD.

Al tekst kan også laves om. Du kan kalde “kommentarer” for “tanker”, du kan kalde “Relaterede indlæg” for “Andre gode indlæg i denne kategori” osv. Det hele gøres meget nemt ved at skrive din ønskede tekst i et tekstfelt.

Du kan tilføje sociale medie knapper ved blot at indsætte dine links i tekstfelter. Det er helt vildt simpelt. Du har også valgfrihed mellem at få menubaren til at følge med ned, sociale medie share knapper, vise relaterede indlæg og meget mere.

Jeg har sat en demo op til temaet, så du bedre kan se alle funktionerne. KLIK HER FOR DEMO.

Hvor kan BOLD købes? + Rabatkode

Bold er lige nu til salg på min shop, og her kan du både betale med kreditkort og PayPal. BOLD kommer til at koste 499 kr., men jeg har lige nu en rabatkode kørende indtil lørdag d. 20. februar kl. 23.59, som giver 30% rabat på BOLD. Brug koden: LAUNCH30

KØB BOLD HER.

Jeg har i øvrigt lavet en komplet guide til kontrolpanelet i BOLD, hvor jeg i dybden forklarer og viser, hvordan du sætter din blog op med BOLD. Du finder guiden LIGE HER.

Tusind tak fordi du læste med så langt! Jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad du synes om temaet.

/Celia

12 replies
Nyere kommentarer »
 1. celiaschow
  celiaschow says:

  Perfekt, Margrethe. :) Jeg håber, at det hele giver mening.

  Rigtig dejlig lørdag til dig!

  /Celia

 2. Margrethe Abild
  Margrethe Abild says:

  > Tak for hurtigt svar.
  Jeg fandt det – var ikke med på at jeg skulle oploade et billede ;-) – troede jeg kunne “nøjes” med at taste blognavnet ind.
  Jeg prøver igen og god lørdag til dig også:-)
  Margrethe

 3. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Margrethe

  Juhuu, hvor fedt! :) Jeg håber, at du bliver glad for temaet! :)

  Du kan ændre headeren under “Udseende” –> “Theme Design”. Der er et punkt under “General settings” Der hedder Upload Logo/header – det er her, du kan uploade din header. :)

  Jeg håber, at det gav mening.

  Du laver alle ændringer under Theme Design, det er det specialdesignede kontrolpanel, jeg har lavet, så det hele er nemt at navigere rundt i og ændre i.

  Du kan også altid prøve at min mere fuldendte guide til BOLD på siden her: http://lavenblog.dk/bold-tema-guide/

  Rigtig god lørdag! :)

  /Celia

 4. Margrethe Abild
  Margrethe Abild says:

  Hej Celia
  Har netop købt, modtaget og sat dit smukke tema op.
  Jeg har blot et lille problem, at jeg ikke kan ændre overskriften – Der står Bold and Determined uanset hvad jeg skriver i Titel og tagline ;-)
  Hvad mon jeg gør forkert?
  Hilsen
  Margrethe

Nyere kommentarer »

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *