Launch: mit wordpress tema BOLD + rabatkode

BOLD responsive

Der har været ret stille her på bloggen, men nu tager jeg altså skeen i den anden hånd og begynder at udgive mere her. Jeg har så mange tanker og idéer til, hvad jeg kan skrive herinde, og jeg får heldigvis stadigvæk en hel masse fantastiske spørgsmål fra jer, så der er nok guf at tage fat på.

De seneste mange måneder har jeg arbejdet på et enormt spændende projekt, nemlig mit helt eget blogdesign – WordPress temaet BOLD. I dag holder jeg en lille pre-launch fest for det, og det er for første gang nogensinde set til salg til det danske marked. Og dét skal I naturligvis være en del af.

Jeg har længe følt, at der manglede det helt rigtige blogtema. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige temaer i årenes løb, og der har altid manglet et eller andet. Enten var redigeringsmulighederne ikke grundige nok, eller også var der ikke tænkt nok over detaljerne og brugervenligheden, hvilket gjorde arbejdet med temaet helt umuligt og alt andet en behageligt.

Jeg så for mig et tema, der på én og samme tid var nemt, lækkert og hvor redigeringsmulighederne var mange, men nemme at finde ud af for nybegyndere.

Alt det har jeg lavet i BOLD. Oprindeligt vil jeg have sat det til salg omkring jul, hvor jeg egentlig havde et rigtig flot tema klar til jer, men så valgte jeg alligevel at finpudse det og gøre det endnu bedre. Og nu er jeg endelig klar til at sætte det ud i verden og til salg til alle jer.

Hvad gør BOLD til noget helt særligt?

BOLD WordPress tema

Der er tænkt over detaljerne med BOLD. Hvis du vælger at have et billede i din sidebar øverst, så flugter det med dit indlægs billede. Der er lavet en super lækker funktion, der hedder Related Posts, som automatisk indhenter tre lignende indlæg, som dine læsere præsenteres for under dine indlæg.

Alle farver kan ændres til lige præcis den farve, du har lyst til at have. Bare se forskellen mellem min blog Wanderings og Emiliblog, som også bruger BOLD.

Al tekst kan også laves om. Du kan kalde “kommentarer” for “tanker”, du kan kalde “Relaterede indlæg” for “Andre gode indlæg i denne kategori” osv. Det hele gøres meget nemt ved at skrive din ønskede tekst i et tekstfelt.

Du kan tilføje sociale medie knapper ved blot at indsætte dine links i tekstfelter. Det er helt vildt simpelt. Du har også valgfrihed mellem at få menubaren til at følge med ned, sociale medie share knapper, vise relaterede indlæg og meget mere.

Jeg har sat en demo op til temaet, så du bedre kan se alle funktionerne. KLIK HER FOR DEMO.

Hvor kan BOLD købes? + Rabatkode

Bold er lige nu til salg på min shop, og her kan du både betale med kreditkort og PayPal. BOLD kommer til at koste 499 kr., men jeg har lige nu en rabatkode kørende indtil lørdag d. 20. februar kl. 23.59, som giver 30% rabat på BOLD. Brug koden: LAUNCH30

KØB BOLD HER.

Jeg har i øvrigt lavet en komplet guide til kontrolpanelet i BOLD, hvor jeg i dybden forklarer og viser, hvordan du sætter din blog op med BOLD. Du finder guiden LIGE HER.

Tusind tak fordi du læste med så langt! Jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad du synes om temaet.

/Celia

12 replies
« ældre kommentarer
 1. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Ida

  Du kan hente et plugin, som giver mulighed for en slider. Her på stående fod ved jeg ikke lige, hvad der er det bedste plugin til slider. Men det kan helt sikkert lade sig gøre.

 2. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Morten

  Tak, det er jeg glad for at høre. Husk at det er et tema til det WordPress, som du finder på WordPress.org.

 3. Morten
  Morten says:

  Super lækkert design.
  Den pakke vil jeg klart overveje på min egen nyligt startet blog.

  Fortsæt det gode arbejde :)

 4. Ida
  Ida says:

  Hej Celia

  BOLD lyder enormt smart! Jeg er ved at forberede mig på at lave en blog, men vil lige høre en ting, før jeg downloader diverse. Er det muligt med BOLD / WordPress at indsætte billeder på forsiden, som efter lidt tid fader ud (fade-out) og bliver erstattet af et andet? … Eller bliver “skubbet ind” fra siden, som for eksempel på følgende website: http://www.salsabine.dk eller lignende?
  Jeg kan godt lide det dynamiske i skiftende billeder.

  Kh Ida

« ældre kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *