Ny blog, ny start og et nyt spændende initiativ!

Wanderings blof

De af jer, der har læst min nye e-bog har muligvis lagt mærke til, at jeg i den er størst fortaler for at lave en personlig blog, der dækker flere emner. Jeg går altså i min nye e-bog væk fra mine holdninger om, at nichebloggen er den eneste vej frem.

Hvis du ikke aner, hvad jeg snakker om, så synes jeg, du skal hente min e-bog og læse hvorfor jeg har ændret mening. Men kort fortalt handler det om, at jeg med en personlig blog om alt det, man interesserer sig for, ser en større mulighed for at udvikle sig sammen med sin blog, og ikke væk fra den – som desværre kan blive et problem med en nicheblog som sarthud.dk.

Derfor besluttede jeg mig for at lave en ny blog for nogle måneder siden. Jeg har siden gået og brygget på indlæg til bloggen og tænkt den igenne, sådan som jeg også anbefaler i min e-bog, og jeg føler mig nu 100% klar og tilfreds med den til at præsentere jer for den også!

Velkommen til Wanderings.dk!

På en måde føles det lidt som et nederlag at starte en ny blog, men på én og samme tid føles det faktisk også forfriskende og meget, meget rigtigt for mig. Jeg har i lang tid følt mig lidt afskåret fra bloggerverdenen, da mine to blogs er nicheblogs og derfor meget specifikke til ét emne hver: skønhed og rejser.

På mange måder er jeg gået død i begrænsningerne. Jeg har følt, at der var så meget, jeg ikke kunne dele på de to blogs, som fyldte rigtig meget i min hverdag, og det har fået mig til at miste lysten til at blogge.

Nogle gange må man bare bide i det sure æble og starte på en frisk. En ny begyndelse, flere muligheder. Det kan faktisk lade sig gøre.

Wanderings.dk er skabt ud fra tanken om, at der er mine wanderings, altså min vandring, gennem både livet og verden. Jeg holder jo meget af at rejse, og det kommer min nye blog også til at afspejle, men jeg holder lige så meget af de snoede veje, man går igennem psykisk for at forme sig til det menneske, man er. Og det vil jeg også gerne ind på.

På mange måder har jeg valgt en andeledes vej end mine venner og bekendte. Jeg har valgt en universitetsuddannelse fra, selvom det altid har ligget i kortene for mig, at jeg skulle gå den vej, for at fokusere på min egen forretning og på at skabe et univers, som jeg holder af at leve i.

Jeg har også vedtaget, at jeg ikke skal have et job et sted – jeg vil definere min egen hverdag og mit eget arbejdsliv. Jeg vil ikke arbejde på at opbygge en andens drømme – jeg vil arbejde for mig selv og for mine egne drømme.

Dét kommer bloggen også til at berøre. Og så kommer den til at dykke ned i min hverdag, mine kampe (for dem er der unægteligt en masse af, når man går imod strømmen) og min sejre.

Det bliver på mange måder spændende for mig, og jeg håber også, at nogle af jer vil have lyst til at læse med henne på den nye blog – det ville i alle tilfælde gøre mig meget glad og taknemmelig!

I KAN FØLGE MIN REJSE

Skabelsen af den nye blog stiller mig i en ret fantastisk situation: jeg får mulighed for at invitere jer med ind bag facaden på en helt nystartet blog, og jeg forudser, at det bliver enormt spændende og ikke mindst relevant for siden her!

Derfor har jeg besluttet, at jeg vil lave månedlige statusrapporter for den nye blog her på siden, så I kan følge med i udviklingen og skabelsen af en ny blog.

For mig handler det også meget om at lave et slags case study, som nogle af jer måske kan få glæde af på jeres egen blog-rejse.

Jeg kommer til at skrive om de ting, jeg gør for at få læsere og for at skabe godt, relevant indhold, jeg kommer til at dele mine læsertal, mine taktikker, mine tanker og alt det, der ligger bagved selve bloggen.

Det bliver enormt spændende for mig selv at se, om jeg kan sætte handling bag ordene, som jeg skriver herinde. Nok har jeg skabt nogle semi-populære blogs, men jeg er klar til at tage jer med på rejsen helt fra begyndelsen og invitere jer indenfor i alt det arbejde, der ligger i at bygge en blog op fra ingenting.

Jeg håber, at I vil læse med. I hvert fald på de månedlige rapporter her på siden. Men mest af alt håber jeg, at vi kan få gang i en spændende diskussion i kommentarfeltet, som kan styrke os alle sammen og gøre vores vej til succes i blogverdenen meget nemmere.

Tak fordi du læste med. Vi ses ovre på Wanderings.dk! :)

11 replies
« ældre kommentarerNyere kommentarer »
 1. Engel Juliet Toft
  Engel Juliet Toft says:

  Sejt gået!

  Og jeg kan kun sige; Det bliver du garanteret glad for!!

  Jeg har været selvstændig siden jeg var en 17/18 år, først som fotomodel og nu som yogalærer, og mens jeg gik i gymnasiet, – hvor man generelt gerne vil være lidt som de andre – følte jeg mig supermeget udenfor fordi jeg ikke havde ‘julefrokost med arbejdet’ og faste kollegaer og afløste vagter, osv.

  Så derfor tænkte jeg en dag, at jeg ville sgu også prøve det der ‘normale arbejdsliv’, og fik job hos McDonald. Jeg blev så stjerneglad, da jeg fik en arbejdsuniform og et skema *g*
  ….og sagde op efter min 2. vagt, da jeg faldt i noget friture på gulvet og måtte indse at min egen karriere sgu alligevel var en hel del federe!

  Så nu får jeg trykt mit logo på al mit træningstøj, så jeg kan have ‘arbejdsuniform’ på, når jeg skal undervise – og så skinner solen sgu igen ;)

  Held og lykke – det er AWESOME at være selvstændig!!

 2. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Minna

  Uh, ja, det er længe siden, jeg har arbejdet med Blogspot, men jeg fandt det også en hel del bøvlet at arbejde med.

  Jeg anbefaler altid alle at bruge WordPress i stedet for, og det vil jeg også anbefale dig. Stort set alle blogs kører på WordPress, det er så nemt at arbejde i. :)

  Jeg vil anbefale dig at bruge WordPress.org og ikke den gratis WordPress.com. Hvorfor kan du læse om her: http://lavenblog.dk/blog-pa-eget-domaene/

  Held og lykke med det! Jeg er sikker på, at du bliver lykkelig for WordPress i stedet for Bloglovin’!

 3. Minna Kinch
  Minna Kinch says:

  Jeg er ved at lave en blog på googles blogspot, men jeg synes det er lidt ufleksibelt og lidt tung at arbejde med…eller også er det mig er ikke helt har fattet det, hvilket ikke er helt usandsynligt da jeg er totalt nybegynder :-D skal jeg skifte til en anden blog-form?

 4. Susan
  Susan says:

  Kære Celia. Tak for en fantastisk blog om “lav din egen Blog”. jeg har længe gået og overvejet at lave en blog. Det er blevet ved tanken, indtil jeg forleden dag så din side og din guide til at komme i gang. Jeg fik med det samme købt et domain via dit link – og hvor var det en kæmpe hjælp med din guide i at vælge niveau, og ikke mindst at finde rundt i tingene og få bestilt wordpress. Som jeg skriver har jeg længe gerne ville blogge – men turde ikke :) – man skal jo give noget af sig selv, og hvad er interessant for andre mennesker at læse. Nu er jeg blevet voksen og modig – og min blog er “Live” under http://www.voksenogmodig.dk . Svær start – men jeg håber at vokse med opgaven. Nu sidder jeg bare og tænker, hvordan får jeg den markedsført … har egentlig ikke lyst til at starte med familie og venner – men det er jo den lette vej. Men endnu en gang tak for guiden, og pøj pøj med din nye blog :)

« ældre kommentarerNyere kommentarer »

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *