Udgivelsen af min gratis e-bog!

Kom bedst i gang med at blogge - gratis e-bog

I dag blev det langt om længe tid til at udgive min e-bog, som jeg har skrevet på i noget tid, og som især handler om tiden inden, man starter en blog.

Jeg har jo en del e-bøger på plakaten, men det er godt nok hårdere arbejde at skrive sådan en, end jeg lige havde regnet med! :) Lige her kan jeg godt mærke, at jeg måske ville have haft godt af at øve mig på at skrive lange opgaver på universitet, men som self-made har der ikke lige været tid til det.

Men nu er der altså 50 siders e-bog klar til fri download her på siden! I vil finde reklamen for den både på forsiden, under “Start her” fanen og i sidebaren! Men I skal da også lige have chance for at hente den her i indlægget. Det kan ske på knappen her:

Det eneste, jeg beder om, er dit navn og mail-adresse, som jeg naturligvis beskytter og ikke vil misbruge til spam eller andet skidt. :) Kun glade mails om blogging af og til!

Bogen har været længe undervejs, og jeg har jo også, som I måske husker, en til på plakaten; nemlig en e-bog om WordPress. Derudover har jeg noteret flere idéer til e-bøger, jeg vil udgive her på siden: én om at tjene penge på at blogge og én om alt sådan noget med søgemaskineoptimering og andet nørdet for at få flere læsere, som jeg gav en 5000-ords intro til HER.

Men der er godt nok meget arbejde i det. Især fordi jeg skriver på sådan en underlig måde (har jeg fået at vide): Jeg sidder i laaang tid og gennemtænker hele e-bogens opbygning, fra start til slut. Jeg skriver intet ned. Jeg har det hele i hovedet. Når jeg har “skrevet” bogen i mit hoved, så går jeg i gang med at skrive den ind på min computer. Fra start til slut. Jeg indsætter billeder, links og overskrifter løbende, præcis i den rækkefølge jeg har tænkt i mit hovede.

Og når jeg så er færdig, så retter jeg ikke noget. Jeg har læst denne e-bog igennem for stave-, komma- og formuleringsfejl, men jeg læser altid en færdig sætning igennem, når den er skrevet, og derfor var der meget få fejl.

Det er en lidt underlig måde at gribe et stort projekt som en e-bog an på, men det fungerer virkelig godt for mig, og jeg har altid arbejdet sådan. Jeg kan næsten ikke magte at skulle gå ind for at sætte et billede ind midt i en tekst, jeg allerede har skrevet. Det kan jeg altså ikke bære.

For at gøre det nemmere for mig selv, vil jeg dog prøve at skrive nogle punkter ned til min WordPress e-bog, for jeg regner med, at den bliver meget lang, og det kan godt være svært at bevare overblikket, når man skriver, som jeg gør. ;) Wish me luck!

Jeg håber, I kan lide denne e-bog! Det har været en virkelig sjov og spændende proces, og jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme videre med projekt WordPress e-bog! Jeg har allerede skrevet en del på den, men den skal også suppleres med nogle videoer! Jeg har netop købt en god mikrofon, så lyden kan blive perfekt. :)

Happy blogging alle sammen! :)

/Celia

4 replies
 1. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Nadia

  Jeg vil helt klart vælge WordPress, men det kræver, at du bruger lidt penge på hosting og dit domæne. 224 kr. om året på hosting og 50 kr på dit domæne. Så kan det jo være, at du også fortsætter med at blogge efter dit praktikophold. Det synes jeg helt klart, at du skal gøre.

  Jeg kan selvfølgelig bedst lide mit eget tema, men det koster også 499 kr. Når du installerer WordPress, kommer du til at se en masse gratis temaer, og du kan jo se, om der er et af dem, som du kan lide.

  Det skal siges, at jeg også selv startede på Blogger.com for mange år siden, men jeg kunne ikke lide de få muligheder, jeg havde der. Så i dag er jeg gift med WordPress. :D

  Jeg håber, at det gav dig en forventning om, hvad det vil koste, hvis du vælger WordPress. Hvis det skal være helt gratis, kan du sagtens gå med en løsning som Blogger.com eller WordPress.com. Du har bare ikke de store muligheder her, og jeg synes da, at du altid skal blogge. :D

 2. Nadia Sofia
  Nadia Sofia says:

  Hej Celia. Jeg skal som en del af min eksamen lave en blog omkring mit praktikophold herover sommeren. Jeg er IKKE erfaren og da bloggen ikke skal være offentlig og bare skal bruges til skolearbejde hvad vil du da anbefale? Jeg vil selvfølgelig ikke smide for mange penge i det, helst ingen, men jeg er dog også en type der ELSKER at nørkle med sociale medier, layout osv, så derfor kommer jeg nok til at gøre mit bedste for at det skal være ordentligt. Men ka dette lade sig gøre på en gratis side og få det til at se pænt og prof ud?

  De anbefaler på skolen blogger.com som jeg egentlig ikke synes er noget særlig spændende?

  Venligst Nadia

 3. celiaschow
  celiaschow says:

  Tusind tak, Elise! :D Det var sødt af dig. :) Haha, jeg må hellere få lidt fart på! :D

 4. Elise Lauridsen
  Elise Lauridsen says:

  Så må man vist godt sige tillykke :) Glæder mig til den med at tjene penge på bloggen! Ikke fordi det kommer til at ske, men dejlig ide :)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *