Når man tager munden for fuld…

Kender I det? Når man tager munden for ful? Det er jeg på mange punkter ekspert i. Jeg ha konstant ja-hatten på, og jeg undervuderer ofte egne projekter. Derfor har jeg desværre også måtte erkende, at jeg tog munden for fuld, da je lovede jer en ebog om WordPress allerede d. 1. juli.

Det er i morgen, og det når jeg ikke.

Projektet har vist sig at være noget mere omfattende, end jeg først lige havde troet. For der er alligevel mange guides, der skal laves. Som jeg sad og skrev indholdsfortegnelsen gik det pludselig op for mig, at jeg ville stå med et produkt, jeg ikke kunne være bekendt, hvis jeg skulle stresse for at nå det til d. 1. juli.

Det ville blive en mangelfuld bog, som I i værste tilfælde ikke ville få noget ud af. Og det kan jeg altså ikke være bekendt. Jeg vil gerne stå med et produkt, som jeg kan være stolt af, og som I virkelig får noget ud af. Det er det bedste for os alle sammen.

Giv mig lige en måned til…

Så giv mig lige en måned til, ikke? 1. august skulle den meget gerne være færdig! Jeg er trods alt kommet et godt stykke i processen, men jeg tænker, at jeg hellere må indregne nogle dage til at sætte det ordentligt op, læse korrektur og få styr på, hvordan den teknisk skal sælges her på siden.

Listen over ting, der skal med i bogen, er efterhånden blevet rigtig lang. Og det bliver en ordentlig moppedreng, kan jeg godt allerede sige! Men jeg laver så mange punkter, som overhovedet muligt, og en god indholdsfortegnelse, så I kan finde frem til de guides, der er relevante for jer.

Endnu en ebog!

Men ingen udsættelse af udgivelsesdatoen uden en ekstra lille treat!

Da jeg sad og skrev ebogen, følte jeg mig en smule begrænset af det meget tekniske tema, som bogen har, og derfor begyndte jeg sideløbende at skrive på noget mere letlæseligt og mere håndgribeligt.

Det bliver en god guide til at udnytte de sociale medier på bedste måde som blogger, og hvordan det at være på flere platforme, er en super smart strategi for at vokse sit læsertal og fastholde de læsere, man har.

Den er stort set færdig, og den ugiver jeg som en lille treat eller teaser, om man vil, før den store kommer. Ebogen bliver gratis og er fyldt med let anvendelige tips til din blog og de sociale medier!

Jeg glæder mig.

Jeg har i øvrigt været stærkt beskæftiget med at sætte blogs op for en lang række seje bloggere, der skulle have hjælp til at komme i gang. Du kan også få min hjælp HER.

Puh. Det var alt, jeg havde på hjerte. :) Hav en rigtig skøn aften!

Husk, at du kan følge med på Bloglovin! Så er du konstant opdateret, når der sker nyt herinde. :)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *