Nyt og højere ambitionsniveau for Lav en blog

Celia SchowMig på vores altan i vores midlertidige hjem i Antigua, Guatemala

Det gik op for mig den anden dag, at et af mine absolutte yndlingstidspunkter på dagen, er når jeg sidder og besvarer jeres altid positive og spændende kommentarer her på siden. Der er nemlig begyndt at komme en del, og jeg får også stort set hver dag en række mails i indbakken fra søde bloggere eller fra nogen, der har en kæmpe bloggerdrøm.

Og det er fantastisk! Når jeg kigger på Google Analytics kan jeg også se, at I er flere og flere, der kigger forbi siden her, og der kommer også flere og flere tommelfingre i vejret inde på sidens Facebook.

Det gør mig glad helt ned i maven. Siden er jo netop lavet for at hjælpe nystartede bloggere i gang – og jeg har de sidste to år forsøgt at samle mine bedste råd og tips, fordi det er den slags information, som jeg selv savnede, da jeg skulle kaste mig over at blogge.

Så når I fortæller mig, at det har hjulpet jer, ja, så er jeg bare ét stort smil på den anden side af skærmen! Jeg har faktisk slet ikke fået bare en smule negativ feedback – så jeg må jo have gjort noget rigtigt og ramt plet!

Højere ambitionsniveau for siden

Så i weekenden satte jeg mig ned sammen med min altid støttende kæreste og lavede en meget ambitiøs handlingsplan for siden. For når det gør mig så glad at skrive herinde, og jeg tydeligvis hjælper en masse af jer, så skal det altså prioriteres. Og sættes i system.

Jeg er nemlig ikke sådan en person, der kører derudaf helt af mig selv. Jeg skal sætte tingene i system, for at der sker noget. Og nu er der system i sagerne. Og lad mig sige det sådan her: I kan godt glæde jer!

Det kommer der til at ske

Helt lavpraktisk har jeg lavet en kæmpe liste over guides, der skal skrives. Jeg har fået så god feedback på mine guides – særligt den om at lave en blog på eget domæne – men der er stadig en masse huller. Jeg skal derfor bruge en masse tid fremover på at få lavet en masse guides!

Videoguides er også noget helt nyt, som jeg arbejder på. Det er jo ikke alle, der lærer bedst ved at læse en pokkers masse ord, så for også at få sat det visuelle i spil, vil I fremover finde en god omgang videoguides her på siden.

Fast ugentligt interview

Jeg har åbnet op for min serie af interviews, som fremover vil blive en ugentlig ting – interviewsne vil komme hver mandag kl. 10, og her vil I kunne finde inspiration hos spændende mennesker, der deler ud af deres viden om forskellige aspekter af at blogge.

Men det bliver ikke kun interviews med super skarpe branchefolk (som mit interview med SEO-ekspert Kristoffer Føns, der hjalp mig med at kaste lys over bloggeres værdi her, men jeg kommer også til at interviewe nogle bloggere, der vil dele ud af deres succes med at blogge og selve turen til toppen. Dem glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med.

På mandag kan I læse et interview med en enormt dygtig PR kvinde, som jeg har mødt gennem min skønhedsblog, og som jeg i dag kan kalde for min gode veninde. Det kommer til at handle om, hvordan man laver samarbejder med virksomheder, og hvordan man får sponsoreret produkter til sin blog.

Det bliver så enormt spændende, I kan godt glæde jer. :)

Faste ugentlige blogindlæg med mine bedste tips

Jeg har sat mig for at blive bedre til at opdatere bloggen herinde med nyheder om blogging og min holdning til en hel masse ting, der relaterer sig til blogging.

Dette bliver anderledes fra mine guides på den måde, at jeg blot vil tage et emne op, som vi så sammen kan diskutere herinde og dele vores holdninger om. Målet er, at vi alle skal blive klogere på blogging og tænke det som mere end blot et sted, hvor vi kan dele tanker og outfits.

Jeg glæder mig helt vildt til at tage emner op med jer her på bloggen! Jeg er nemlig lidt uenig med en del meningsdannere, og jeg vil gerne give mit indspark i debatten om blogging.

Jeg har indtil videre gjort det sådan, at jeg vil udgive indlæg onsdag og lørdag – altså to gange om ugen. På den måde sikrer jeg mig, at jeg har noget nyt og fornuftigt at skrive om, og jeg giver samtidig også mig selv tid til at kunne nedfælde mine tanker ordentligt – jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med kvaliteten herinde!

Q&A sessioner

En kæmpestor drøm for mig er at starte en YouTube-kanal op, som også skal være en stor del af siden herinde. Det er altid nemmere at formulere sig på den måde, og med videoer håber jeg også at kunne nå ud til endnu flere samt at skabe et bedre og mere personligt bånd med jer, der allerede læser med herinde.

Q&A sessioner er noget, jeg rigtig gerne vil supplere med, hvor jeg kan svare på spørgsmål fra jer på kamera. Det er en smule grænseoverskridende, men jeg er sikker på, at det nok skal blive sjovt, spændende og super lærerigt at gøre det på den måde!

I første omgang kommer Q&A sessionerne til at komme løbende og i forbindelse med et af mine blogindlæg. Jeg vil svare på spørgsmålet i en video og evt. uddybe lidt på skrift i selve blogindlægget.

Hvis du allerede nu sidder med et spørgsmål, som du gerne vil se i en Q&A session her på siden, så er du mere end velkommen til at sende mig en mail med dit spørgsmål (send mig en mail ved at klikke her!), så skal jeg nok tage det op meget snart i en session! :)

Forum

Jeg arbejder lige nu på at få et forum på benene – ja, et forum, hvor vi alle sammen kan hjælpe hinanden og løbende stille spørgsmål!

Jeg elsker selv fora helt vildt højt – det er en super fed måde at komme i kontakt med andre, der har samme interesser som en selv, og det er virkelig skønt at kunne starte en debat med en hel masse mennesker.

Jeg savner et forum for danske bloggere, hvor vi både kan lære hinanden og hinandens blogs at kende, og hvor vi kan diskutere de mange aspekter i det at have en blog. Hvis du ikke har nogle veninder, der blogger, kan det være svært for dem at sætte sig ind i de problemer og tanker, du har om din blog, og så er det skønt at have et online community, der kender til alt det, du går og tænker på og kan hjælpe dig igennem en masse ting.

Jeg har ofte oplevet, at jeg har fået en mail med et meget akut problem, som jeg ikke har kunnet reagere på, da jeg befinder mig i en helt anden tidszone end jer i Danmark (jeg rejser fuldtid), og så har jeg ikke kunnet hjælpe. Jeg oplever også, at der er flere, der stiller spørgsmål langt fra det, som mine indlæg her på siden handler om, simpelthen fordi de mangler et sted at stille disse spørgsmål.

Løsningen til alle disse problemer er et godt og velfungerende forum for alle os danske bloggere, hvor vi kan hjælpe og få gavn af hinanden. Lige nu er der en del tekniske ting, der lige skal falde på plads vedrørende dette forum, men jeg håber meget, at I vil være med, når det kommer op at køre.

Kurser, e-bøger og uddannelse

På den lidt længere bane har jeg nogle endnu større ambitioner for det her fællesskab, som jeg nærmest føler, der er herinde. Jeg vil gerne lave nogle online kurser, som nærmest bliver små uddannelser i at blive ekspert i WordPress.

Det kommer til at fungere i en online medlemsklub, jeg drømmer om at sparke i gang denne sommer, og som bliver et hyggeligt fællesskab, hvor der er fokus på noget helt særligt indhold, som jeg er i gang med at skabe. Det skal være så lærerigt som muligt, og jeg vil rigtig gerne give mulighed for at lave nogle prøver, så man kan “bestå” mine kurser.

Derudover skriver jeg lige nu på en e-bog, som jeg glæder mig til at udgive. Den kommer til at handle om (surprise!) blogging og nogle teknikker, som jeg endnu ikke har skrevet om herinde.

Jeg overvejer også at lave en e-bog om affiliate marketing og online marketing generelt, da det udelukkende er her, jeg selv tjener mine penge nu, og det er nogle evner, som jeg tror rigtig mange bloggere vil kunne få gavn af at lære endnu mere om. Vinklen bliver for nybegyndere, da jeg virkelig synes, at der mangler helt simpel information til alle dem, der ikke har prøvet det før, og den information vil jeg rigtig gerne være med til at skabe.

Og hvis jeg kunne holde et helt rigtigt foredrag eller en workshop en dag, så ville jeg også blive glad… Men det er vist lidt længere ude i fremtiden! ;)

[line]

Jeg håber, at I vil være med på denne spændende rejse! Jeg glæder mig til at skabe endnu mere indhold herinde og have endnu flere diskussioner med jer om blogging, som vi alle sammen kan lære en masse af!

Hvis I gerne vil være helt sikre på at følge med, så synes jeg, at I skal tilmelde jer mit nyhedsbrev – det kan I gøre i den sorte boks øverst på siden – så kommer I ikke til at gå glip af noget herinde, for jeg vil også blive bedre til at sende endnu flere nyhedsbreve ud fremover! :)

Er der noget, du mangler? Eller har du en kommentar til alt dette? Så læg en kommentar herunder. Jeg glæder mig sådan til at høre, hvad I synes! :)

10 replies
Nyere kommentarer »
 1. Michelle
  Michelle says:

  Jeg fatter ikke, at jeg først er kommet fordi denne blog nu! Fantastisk arbejde Celia! Og det ser jo utrolig spændende ud alt det du har planer om i fremtiden :) Jeg skal vist lige bruge noget tid på at læse mig igennem de mange guides og forhåbentlig tage noget med mig, som jeg fremover kan bruge til min egen blog :)

 2. celiaschow
  celiaschow says:

  Hej Sidsel

  Nogle gange er det altså bare bedst at have sat det hele lidt i system. :) Det er egentlig mest fordi, jeg ved, at jeg har brug for en fast deadline for at få tingene gjort. Ellers kan dagene jo bare gå med “jeg gør det i morgen” osv. ;) Det går ikke.
  Åååh, hvor er du altså sød! Jeg er SÅ glad for, at du har kunnet bruge alt det, jeg har skrevet om herinde til noget. Det betyder meget for mig. Jeg glæder mig til at se din blog, når den er klar og håber, at du vil dele den med mig! :)

  Rigtig god weekend!

  Mvh. Celia

 3. Sander
  Sander says:

  Det bliver super fedt med alle de nye tiltag. Noget andet, der også kunne være interessant, kunne være podcasts. Eventuelt også live webinars, hvis I kommer tilbage i en lidt nærmere tidszone igen :D

 4. Sidsel
  Sidsel says:

  Hej Celia.
  Fedt at høre, at du har så meget virketrang og at der er en, der er ligeså stor systemfreak som en selv :)
  Jeg har netop siddet med den samme tanke om, at sætte mine blogindlæg i system, så jeg har en eller to faste ugedage, så der er en deadline for mig og læserne ved hvad de kan forvente. Håber det fungerer :)
  Alt i alt ville jeg vel bare sige, at din blog er den første blog jeg har fulgt og en af de eneste jeg gider bruge mere end 5 minutter på, da den er sat godt op, i system og brugbar for mig. Det vil jeg aspirere til at min blog også kan blive for andre.
  Jeg er netop nu ved at sætte den og fremtidige indlæg i system ;)
  God dag..
  Mvh Sidsel

Nyere kommentarer »

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *