lav en blog som nybegynder

Gode råd til en ny blogger

I får lige dagens kloge ord på et billede af mig fra sidste efterår, hvor jeg gav den gas i San Diego sammen med min kæreste. Det virker måske banalt, men man bliver jo ikke en god blogger af at have det hele i hovedet, og gå og tænke over hvor great man kunne blive. Ligesom dit indhold til at starte med måske ikke er det bedste i verden, så er det bedre at komme i gang, end at gå og tumle med en masse tanker om at lave en blog.

Folk er også søde og rare, så når de falder over en helt ny blog, skal de nok give lidt god karma til dig som nystartet blogger. Det vigtige er bare, at du kommer i gang (når du efter grundig overvejelse har fundet ud af, hvad din blog skal handle om), og så skal du bare skrive en masse indhold. Hav hjertet med hele vejen, og masseproducer ikke bare indhold, tænk over det og hav dit hjerte med.

Jeg synes, at små citater som disse er virkelig hyggelige, og jeg vil prøve at se, om jeg kan finde nogle flere citater, som du som nystartet blogger kan læse og få inspiration fra!

Pointen i dag må være, at du ikke skal bekymre dig om, om dine indlæg er “gode nok”, når du lige har startet din blog. Det kræver alligevel, at du har blogget i noget tid, før du virkelig ved, hvordan din blogger-stil er, hvad der virker bedst for dig og dine læsere og hvor du gerne vil bevæge dig hen med dig blog.

Så vær ikke bange – folk skal nok være søde! I hvert fald hvis de har noget god blogger-etik. :)

Er du frisk på at lave en blog? Skriv dine spørgsmål eller kommentarer nedenfor!

2 replies
  1. celiaschow
    celiaschow says:

    Hvor er det fedt at høre, Ronja! :) Tusind tak for dine søde ord. Jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe dig.

    Mvh. Celia

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *