brug de sociale medier

Hvilket socialt medie giver flest læsere til din blog?

brug de sociale medier

Billede lånt fra intellibed.com

Jeg har jo før skrevet om vigtigheden af at være aktiv på de sociale medier. Men hvilket socialt medie giver flest læsere til din blog?

Det siger vel næsten sig selv, at der ikke er noget “korrekt” svar på dette spørgsmål, som gælder for alle blogs. Men det er heller ikke meningen med dette blogindlæg. Meningen er nærmere at undersøge, hvilket socialt medie, der skaber flest læsere for jeres blog? Jeg ved, at nogen får virkelig mange læsere gennem Pintrest, mens andre får en del læsere ind gennem Bloglovin’ og Facebook.

Jeg får flest læsere ind gennem Facebook. Det er nok mest mine venner, der klikker på de links, jeg smider op på min væg. Men jeg får også en god del fra Bloglovin’. Jeg håber også, jeg snart finder ud af at udnytte Pintrest korrekt, så jeg kan få nogle læsere ind derfra!

Men hvilket socialt medie giver flest læsere til din blog? Det vil jeg gerne høre, så stem i den lille undersøgelse nedenfor! Og hvis I ikke kan finde det sociale medie, der giver jer flest læsere, på min liste, så læg en kommentar! Så, kom i gang med at stemme! :)

Min lommefilosofi er, at hvis du ikke har en super stor blog, der har en masse følgere på Bloglovin’, så vil du nok have flest læsere fra Facebook eller Twitter, eller hvor du nu deler dine indlæg, men hvis du har en større blog, med mange følgere på Bloglovin’, så vil du sikkert have flest læsere herfra.

Hvis du videoblogger ofte, og har en hel masse følgere inde på YouTube eller Vimeo eller hvad du nu bruger, så vil du have flest læsere derfra. :) Jeg synes, det er virkelig spændende at se, fra hvilket socialt medie, I får flest læsere til jeres blog, så stem løs, del med jeres venner osv.! Det ville være fedt. :)

Nu vil jeg løbe igen, I må have det dejligt!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *